Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Valentina, multa sanatate puiului!
Tomasa sau Pinacolada, care ziceati de locul de joaca de la Mobexpert pentru petrecere?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
slippers76 spune:
Valentina, si eu zic ca-i prea mic pentru ecoflorina. Sunt alte probiotice mai potrivite pentru sugari. As merge pe Biotics Baby.
Rodica, vreau si eu sa contribui. Daca ne spui cum facem, ar trebui sa rezolvam maine, ca e marti.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
valentina_22 spune:
Cum si cat sa-i dau bioticsul? El are 3 luni si ia Ospamox 2.5 ml la 8 ore.Ptr tuse mi-a dat Ambroxol, insa cu asta mai asteptsa vad cu evolueaza tusea.Mi se pare cam avresiv. Ptr tuse nu as putea da si Stodal, stiu ca este homeopat?
In legatura cu contribuia noastra, treceti-ma si pe mine, dar cum ramane sa ne organizam?
mamica de Alexandra-Nicloleta (27.02.2004) si Andrei-Gabriel (12.10.2007)
http://community.webshots.com/user/vale_m
magdaz spune:
Sim, ma bucur ca mai traieste cineva pe " picior mare" ca mine. si eu tot 40. si Cristian poarta 32 la 4 ani. Dar sotul meu doar 43, nu 45 ca al tau. Vreau sa te intreb ceva: eu intru in CIC de pe 8 ian si mi-au zis azi la servici ca de la 1 ianuarie intra in vigoare nu stiu ce hotarire cum ca mamele in cic sunt asigurati fara plata contributiei si trebuie sa instiinteze in termen de 15 zile medicul de familie si casa de asigurari. Am vazut chiar eu textul, era descarcat de pe situl cnas, dar eu nu le prea inteleg. Stii ceva de asta? tu parca lucrai in domeniu...
Tomasa, eu abia azi am reusit sa vad pozele voastre..ieri era flickr in ..massage.Esti o mama-copilita cu doi copii superbi.Si mi se pare ca seamana cu tine amindoi, dar mai ales Maria.
Eu am inscris baiatul la gradi de stat ca era cea mai apropiata si lucrul asta era cel mai important pentru mine. Dar auzisem ca e si buna si mai nou cea mai moderna din sectorul 3.Eu am venit cu pile.Aveam de gind sa mergem cu un cadou la directoare ca sa ne primeasca in mijlocul anului, dar auzisem de la o colega ca se dusese de 3 ori cu "atentii" din ce in ce mai consistente si chiar in perioada de inscrieri si tot a ramsa pe dinafara toamna ( asta in Tei undeva..) asa ca nu am vrut sa risc. Dar pe linga pila m-am dus cu cadou la directoare , educatoare, ingrijitoare... Pina acum toate bune dar e nerelevant ca au trecut doar 5 zile.Sunt foarte multi inscrisi..37 in grupa mijlocie..noroc ca nu vin toti.Arata bine, educatoarea e ok, are experienta, mincarea e ok.
Sabina, felicitari pentru Gheo. Esti super tare, acum cind toti incep sa incetineasca ritmul de crestere la el e invers...aerul de munte..si laptele de mama.
Teodora, ce precoce e Mihnea cu intoarcerea..Imi aduc aminte ca m-a emotionat si pe mine pina la lacrimi primul hohot de ris al fetei.
Slippers, Roxana - la capitolul mame care tipa degeaba la copii si dupa aia pling ma alatur si eu.
Dar noi avem si o perioada mai dificila acum ca de-abia am venit in mediu nou, la Bucuresti si mai e si gradinita ( de fapt asta e marele lui off). Ce plinsete si " crize ' mi-a tras saptamina asta n-am vazut in 4 ani. dar nici cu mine nu mi-e rusine...am avut niste reactii nervoase uneori...sunt cam cu capsa pusa in ultima vreme, sper sa-mi revin.
Roxana, cum e domne' pregatirea asta pentru colonoscopie, ca eu o scriu la greu la pacienti? ar fi bine daca fiecare medic ar trebui sa experimenteze macar o data in decursul vietii tratmentele prescrise..ca poate s-ar gindi de 2 ori la unele.
rodicamaries spune:
scuze fetelor, am fost un pic in oras... de aia nu v-am raspuns...
Annisia am vazut ca mi-ai trimis adresa pe mess... intru un pic mai tarziu, dupa ce-mi termin treaba...
asta e fetelor, daca ne-am bucurat impreuna, trebuie sa si suferim impreuna...
Rodica de
Darius Filip 19 sept 2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
annisia, f frumos textul
am doar o minuscula obiectie de redundanta.
uite cum as zice:
Uneori viata ne-o ia inainte si destinul alege pentru noi in locul nostru.. Simtim asta atunci cand fiintele dragi sunt luate de langa noi. Suntem alaturi de tine in aceasta grea pierdere. Dumnezeu sa aiba in paza acest suflet nevinovat!~
am dat copy p[aste, scuze lipsa majusculei, bb in brate.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
tomasa spune:
Magda, Asa este, per total cred ca imi va seamana mai mult Maria cred. Si multumesc frumos pt. info cu privire la gradinita! Mi-au folosit mult. Sper sa rezolvam numai cu cadouri, pila n-am dar am inteles ca la cea vizata de mine nu este asa de mare inghesuiala, poate am noroc. Daca nu uiti poate imi mai scrii impresii dupa ce trec mai multe zile de gradi.
Valentina, un pliculet de Biotics sau Enterol pe zi, impartit in 3 doze, dizolvat in laptele obisnuit al copilului. Vezi tu ce alegi sa-i dai la sfatul pediatrei, dar e bine sa o faci pt. ca protejeaza flora de actiunea antibioticului.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
slippers76 spune:
Annisia, eu cred ca am strange suficient si pentru o jerba sau o coroana frumoasa, doar sa vrea Rodica sa se ocupe de asta. Eu as zice sa stabilim o suma, sa i-o trimitem Rodicai cum crede ea, sa dea anuntul si sa faca jerba, dar hai sa vedem intai ce spune si Rodica.
Eu ma gandeam daca nu-i posibil sa dam un anunt intr-un ziar national, care ajunge si la Baia Mare, ca am putea sa-l dam si din Bucuresti. Cu jerba e mai greu.
Ma apuc de capitol nou.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
diwana spune:
Fetelor, nu pot nicicum sa ma adun de cand am aflat de Maya. Imi apare mereu in fata ochilor chipul ei dulce si incep sa plang. Foarte nedrept
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)