Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 18
carpatina spune:
Rodica, ne dai un numar de cont in care sa-ti transferam banii?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
danielle02 spune:
buna fetelor,sunt foarte trista e o soarta foarte nedreapta ptr. parintii Mayei nici chef de munca nu am avut azi,nici cu colegele nu prea am vb. toate credeau ca am patit ceva,e fff trist...
cecilia eu cred ca bebe Cristian e mai jucaus asa,ii place sa faca jonglerii
sabina felicitari ptr. grasunel,sa fie sanatos
sim super ghetutzele
va las,sunt rupta de oboseala,cat fizic atat si psihic
pozici
Ebonee(02/10/`07)
sim_stoian spune:
Rodica, conteaza si pe mine.
Tomasa, de la Debenhams e luat, e costumas cu 3 piese.
Sabina, eu port 40 si taica-su 45-46, asa ca baiatul ne calca pe urme. I-am masurat talpa inainte sa plec la cumparaturi, am pus-o pe palma mea si mi-am luat reper. Uite asa am aflat si eu ce marime poarta. De aia ma tot plangeam ca nu ii vine nici o pereche de botosi.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
sim_stoian spune:
Teo, creste mare baiatul tau. Felicitari pentru noile lucruri invatate.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
magdaz spune:
Rita, pentru Maya toate florile din lume si gindurile noastre bune, acolo unde este ea acum.
Dumnezeu sa odihneasca un ingeras nevinovat.
valentina_22 spune:
Condoleanta Rita! Dumnezeu sa va dea putere sa depasiti acest moment dificil! Toate fetele sunt alaturi de tine si ne rugam ptr ingerasul Maya!
Annisia, foarte frumoasa si trista poezia!
mamica de Alexandra-Nicloleta (27.02.2004) si Andrei-Gabriel (12.10.2007)
http://community.webshots.com/user/vale_m
valentina_22 spune:
puiul meu a racit iar, insa acum am ajuns la antibiotic. Nu prea vroiam sa il dau insa are rosu in gat si ma gandesc sa nu apara Doamne fereste complicatii.
Are o tuse seaca si este f ragusit, iar ochisorii ii sunt mereu inlacrimati. Aseara iar era sa se sufoce, nu mai putea respira din cauza nasucului infundat. Sper ca nu m-au injurat vecinii, dar daca au facut-o este treaba lor, azi-noapte in jur de 3 am bagat aspiratorul.
Voi ati auzit de ECOFLORINA? Mi-a fost recomandat , se pare ca actioneaza ca un pansament ptr stomac, atunci cand se administreaza antibiotic.
Si ca sa fie tacamul complet pe langa cazurile de scarlatina aparute in dec. la gradinita Alexandrei, acum au aparut cazuri de pojar. Au fost semnalate cazuri la grupa vecina cu a fetii. Mie frica pentru ca au existat contacte intre ei. Doamne fereste sa faca si Alexandra, ca ii ia si Andrei, facem si noi!
mamica de Alexandra-Nicloleta (27.02.2004) si Andrei-Gabriel (12.10.2007)
http://community.webshots.com/user/vale_m
Gabriela77 spune:
Offffffffffffffffff!! Eu nu mai zic nimik! Nu ma pot gandi la altceva...
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
tomasa spune:
Valentina, sanatate multa puiului si Doamne ajuta sa scapati de complicatii. Ecoflorina reface flora intestinala si intr-adevar se da in tratamentele cu antibiotic. Insa, eu la varsta asta as da in loc de ecoflorina Enterolul sau Biotics Baby, intreaba pediatra ce-ti recomanda. Ecoflorina consta intr-un siropel in care se amesteca bacteriile alea bune, pe cand Biotics si Enterol sunt bacterii care se pun direct in laptic.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)