Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 16
Andries spune:
Cecilia sa stii ca bebeii au perioade in care dorm mai putin bine sau se mai agita in patut, depinde.
Roxana, agentia 7ani e chiar in pipera si au si site. Eu nu apelez la ei pentru ca mi-ar fi greu din Dr Taberei sa ajung in pipera la vizionare.
Andries
Marunzika spune:
Of Doamne! Acum am citit despre ingerasul Maya! Plang in hohote! Ma rog pt Rita sa poata trece peste greaua pierdere! Of, Ingeras Mic, Maya!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Yaia spune:
Annisia, .
Sim, sa le poarte sanatos!
Roxana, intr-adevar, Tudor incepe sa aiba programul incarcat inca de la 3 luni! Dar sunt activitati de placere, nu il stresez deloc. Daca se nimereste sa doarma la ora de dans, nu o sa-l trezesc, iar inotul ii face bine.
In seara asta bag reclamatii, ca sunt suparata rau. Desi mi-a mai trecut, ca sora mea a descoperit ca nu stiu ce sefa de acolo a fost colega de gradinita cu sotul ei si se cunosteau, asa ca lunea viitoare e gata pasaportul lui Tudor. Dar mi se pare inadmisibil ce se intampla acolo. Se pare totusi ca o parte din vina o poarta vechea mea cunostinta, duduia de la ambasada. Ea a facut copii dupa pasapoarte si trebuia dupa buletine, ca acolo ai trecut si domiciliul. Dar domiciliul era scris in procura speciala, numai ca e vorba de Romania, unde nu exista logica, doar birocratie!
Fug sa bag vasele in Loredana (asta e noul nume al masinii noastre de spalat vase :)))
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
tomasa spune:
Sim, arata f. bine ghetutele! Sa le poarte sanatos frumosul tau, care iti seamana pe zi ce trece mai mult. Mie si puloverul imi place mult, de unde l-ai cumparat? Debenhams cumva?
Slippers, asa este, in general aveau mobila care nu e pe gustul meu, insa cu astea rustice m-au nimerit. Voiam sa te intreb ceva apropo de gradinita, tu mi-ai spus ca ai dat-o pe Ana la stat si ca esti multumita, a fost greu cu inscrierea? Pile, spagi, etc? Da-mi si mie te rog cand potidetalii, care este procedura, cu cat timp trebuie mers inainte, etc. In ultimul timp tot mai multe cunostinte, prietene, imi spun ca sunt multumite de gradi de statcel putin in egala masura ca si de particularele la care au avut copiii si ca ar trebui sa iau in considerare si varinata asta.
Valentina, sa stii ca eu mi-am regretat decizia impotriva legarii trompelor atunci cand ma temeam ca am ramas iar insarcinata, la 6 sapt. de la nasterea Mariei. Noroc ca nu s-a intamplat nimic. Oricum pt. mine nu exista semne de intrebare in privinta asta. Desi in momentul asta nu mai vreau inca un copil, daca as pati un accident, l-as face cu siguranta, o intrerupere de sarcina nu intra in discutie nici pt. mine.
Sabina, atata timp cat e alaptat exclusiv nu ai de ce sa-ti faci griji, e f. bine ca ia mult in greutate. Doar dupa diversificare, daca ti se pare ceva in neregula, o tendinta spre ingrasare excesiva, etc, il poti supraveghea mai atent si hrani sanatos, dar acum chiar nu e cazul sa-ti faci probleme, e bebelus. Ca doar nu o sa-l pui la cura de la san . Bucura-te ca ai laptaria buna si copil sanatos, cu pofta de mancare.
Rox, ce bine ca ai scapat de ziua de azi. A fost la fel de rau cum te asteptai? Ma bucur mult ca rezultatul este bun si ca nu mai ai griji pe tema asta macar.
Teodora, felicitari pt. hohotele de ras si pt. primele rasuciri! Ai baiat mare de-acum!
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
Gabriela77 spune:
Fetelor, fetelor…..mi-e rusine. M-am plans aici de ale mele si uite ce drame se intampla…Doamne! Rita, am plans mukt cand am citit! Domnul sa o aiba in paza! Iar voua sa va dea putere! Ati facut TOT ce era omeneste posibil, restul e de la..Dumnezeu!
Eu dupa ce am citit, am avut un cosmar…horror…Sara era conectta la aparatele alea…m-am trezit plangand…Si a fost un vis urat! Apoi cand viata e asa????
Va multumesc din suflet, ca m-ati incurajat si mi-ati impartasit din experientele voastre. Nu stiu ce m-as face fara voi! M-am potoloit, Sara nu are nevoie de o mama plangacioasa! Fata e bine, n-are nimik, nici o zgarietura. Sperietura a fost mare. Tomasa, da, a plans imediat. Tare, ca s-a speriat. Dormea. Eu cred ca marele noroc a fost ca era bine capitonata de salopeta si husa. Si fata, cred ca si-a ridicat-o instinctiv. Are Doamne Doamne grija de noi!A controlat-o si doctorita, e ok!
In alta ordine de idei, ca sa vedeti ca nu ecea mai buna perioada a nostra, Sara a racit, am fost la dr, nu e grav, doar tuseste sec, nu febra, nu curge nasul, are pofta de mancare. Mi-a zis ca deocamdata nu-I dau nimik, vedem cum evolueaza. Sper ca va fi o forma usoara.
Aaaa, si am marit putin cantitatea de suc de mar, in sensul ca am ajuns treptat la aprox. 20 ml. Vad ca a facut pe langa scaunul obisnuit unul moale. Am citit ca e normal.Ce sa fac? Continui cu marul? Mamici cu experienta, imi dati un sfat?
Roxana, nu stiu zau daca-I place fetei la 45 de grade, ca pe cand ajungem afara e obosita de cat a urlat la imbracat si adoarme.
Picio, sa stii ca multe oale am stricat si eu cand fierbeam apa pt laptele fetei. Uitam de mine si implicit de apa…Vorba Tomasei, mi-e asa familiar mirosul…Pupici de la noi!
Tomasa, cat de frumosi sinteti!Am ramas tablou la faza cu muscatul. Cred ca de eram acolo o muscam eu pe nesimtita aia.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
rodicamaries spune:
am luat legatura cu o mamica din baia mare care stie mai multe detalii si mi-a spus ca miercuri e inmormantarea, bineinteles ca merg, dar m-am mai gandit la ceva... la noi in Baia Mare(fiind un oras micut) se da anunt la ziar transmitand condoleante sau felicitari etc... mai ales ca Rita a lucrat la un ziar local, ma gandeam ca ar fi frumos sa dam un anunt din partea mamicilor de sept-oct 2007, maine as merge sa-l dau anuntul daca ati formula voi...in cateva randuri. Poate o sa vi se para aiurea ideea dar am avut o prietena careia i-a murit sotul in accident de masina(avea 38ani) si dupa inmormantare a luat toate ziarele si s-a uitat la mesaje, a zis ca s-a incurajat un pic stiind cata lume s-a gandit la ea...
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
Sabina spune:
Tomasa, la faza cu muscatul.
copilul nu are vina, dar mama lui e nesimtita. Cand stii ca ai un copil naravas stai cu ochii pe el ca pe butelie.Noi aveam o prietena in parc, o fata absolut de zahar, dar intre un an si 2 ani jumate caftea rau de tot alti copii. Pai mama ei era ca o zmeoaica pe langa ea, imediat o lua de la locul faptei. E greu sa urmaresti copilul nonstop cand incepe sa fie independent, de aia fetita mai reuseasa scape o scatoalca, insa mama ei o pedepesea urgent(pedepse de genul plecam din parc,m sau o indeparta de copii 10 minute. Si a functionat, acum fetita e extrem de cuminte, desteapata, draguta etc etc)
Sim, Sofia a purtat nr 20 pe la 2 ani
la un an camd a inceput sa mearga, nr 18 ii era f mare.
f cool puloverul ,asa e! Maine m-as baga la un Mall. da nu cred ca si cu bebe.....am nevoie decateva costumase din alea mai groase pt dolofanu cel finut, aveau la Z, oare mai au??? sau sa ma duc in Unirea....ca as vrea cismulite pt Sofia de la Ortopedia.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Roxali spune:
Tomasa mistoaca mobila e chiar rosul acela aprins??...binenteles ca merge in camera fetei.
Sabina lasa ca e bine daca a luat in greutate...n-ai de ce sa te plangi...ce te invidiez ca ai lapte super bun.
Sim sa le poarte sanatos.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
tomasa spune:
Gabriela, eu as continua cu el. Un scaun moale nu inseamna mare lucru, poate fi un caz izolat. Mie mi-au spus sa intrerup alimentul respectiv numai daca face alergie sau diaree. Dar nu introduci si altceva? Ca ma gandesc ca ai ajuns treptat la cei 20 ml, deci sunt cateva zile de cand ii dai marul si poate ar fi timpul pt. un nou aliment. Eventual ceva cu efect invers, poate morcov fiert, care sa lege scaunul.
Cat despre cazatura eram sigura ca e ok. Sara, nu avea cum sa pateasca ceva asa infofolita cum era. Semnele de ingrijorare dupa o cazatura sunt: copilul nu plange (ramane acololat, nemiscat), vomita, este somnolent, are ameteli (pierderi de exchilibru), da ochii peste cap. Atata timp cat plange este semn bun intotdeauna, ea mititica a plans de spaima.
Multumesc pt. aprecieri!
Si sanatate multa, sa-i treaca tusea cat mai repede.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)