Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Condoleante Rita! Putere si vointa... Stiu ca acum vorbele sunt in zadar. Imi vei spune ca la ce iti folosesc? Doar ai avut si putere si vointa, dar fetita ta nu a reusit... Nu-i vina ta si nici a ei. Gandeste-te ca acum e o printesa printe stele si Luna este jucaria ei preferata. Gandeste-te ca acum e sanatoasa si rade din tot sufletul! Nu mai are nevoie de tuburi, de resuscitari, de frica sau durere. Acum e fericita, desi ii lipseste enorm ceva... E dragostea ta, pe care nimeni nu i-o va putea oferi printre stele. Cu toate astea, te va veghea mereu de pe Bolta Cereasca, iti va lumina noptile reci si gandurile negre. Toata iubirea ei de papusa mica si dulce se va revarsa peste viata ta. Vei reusi sa mergi mai departe, cu ea in gand si in fiinta... Vei aduce pe lume alti copii, care nu vor putea sa o inlocuiasca pe Maya, dar vor umple golul lasat de ea pe acest Pamant...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ramona, sper sa imi treaca. Azi o sa vegetez in pat.
Isabeluta, o sa incerc si calciul. De obicei luam efervescent cu vit C si D.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Tomasa, Ana, da, eu sunt inmarmurita, pt ca asa era Sofia pe la 7 luni. Sper ca in ordine si ca nu e PrEA gras

Ana, daca vrei, ti le fac eu. numa zi-mi care sunt.sau da-mi mail.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina, wow, ce mult a luat G la munte! Intra si el in categoria greilor.

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Rita,cuvintele sunt seci in fatza unei asa suferintze!
Condoleantze din tot sufletul
!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sabina, ai si tu destule pe cap, in afara de pozele mele. Trebuie sa ma descurc si singura, ca sunt fata mare, nu? Multumesc mult pentru oferta. Si in ceea ce-l priveste pe Gheo, eu zic sa fii multumita si atat. Nu e prea gras, e super ok. Fiecare copil isi are ritmul lui de crestere. Intamplator la mine ambii copii au evoluat la fel, dar imi amintesc ce spunea mama despre mine si sor'mea. Eu am fost un super bebe gras si lung, iar sor-mea a fost o matza plouata. Cam dupa varsta de un an si jumatate am fost comparabile ca evolutie. Si acum semanam foarte tare (ca statura, gabarit, si chiar ca fizionomie).

Sim, ghetele sunt foarte frumoase, dar nu au talpa cam dura? Nu-mi dau seama din poze ce fel de talpa au.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Papanashul meu scump,ne-a delectat sambata seara cu primele lui hohote de ras,am ramas socati,era altceva,am plins de emotie,iar aseara la nici 3 luni implinite a realizat prima lui rostogolire de pe burta pe spate!A fost haios rau,fara niciun pic de ajutor!
Sunt foarte fericita!

Mihnea

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Annisia

Mihnea

Mergi la inceput

Ana, talpa e din cauciuc, nu e f rigida. Am cautat sa fie cat mai moale, astea au fost cele mai bune pe care le-am gasit.

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Rita,condoleante! Nu cred ca exista suferinta mai mare decat cea prin care treci tu acum, cuvintle sunt de prisos.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput