*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (122)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataaaaaa,

acum m-am trezit si ne pregatim s-o luam de la capat .. poate bitzi vrea sa ne vada totusi .. azi-noapte am dormit foarte bine, nu am mai fost agitata. imi pare bine ca n-am ramas la spital!!!!

cat despre contracti ... nici vorba .. am avut vreo doua la 10 minute imediat ce m-am pus in pat .. in rest nada de nada ..

sincera sa fiu, m-a cam luat teama. nu m-am gandit pana acum cateva zile nici o clipa la cezariana .. iar acum mi-e tare frica de asta. sper ca Doamne Doamne sa ne ajute si sa nasc natural! daca nu, asta e .. cel mai mult conteaza sa fie bebe bine .. eu pot indura orice durere.

va pup mult si sa-mi tineti pumnii!!

41 EVA MARIA
AMR ..ASTAZI ESTE ZIUA CEA MARE!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Am ajuns la termen dar nu prea vreau sa ies

Mergi la inceput

ALINA!! LA MULTI ANI!! SA FII SANATOASA SI IUBITA!!

41 EVA MARIA

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE

Mergi la inceput

fetelor .. daca fac ceza in cat timp imi vine lapticul???? o sa am nevoie de pompa, nu???

cum e cu durerile si ce ingrijire trebuie sa acord taieturii .. la fel ca la taiatura normala de jos?

ce fel de anestezie sa fac .. totala sau epidurala .. am inteles ca rahie e cea mai nashpa!

nu stiu daca primesc raspuns pana plec iar la spital!!

irinuka, creata, ma bazez pe voi .. va sun mai incolo sa va intreb daca mi-au raspuns fetele ..

41 EVA MARIA

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

La multi ani Alinaatudor!Sa fii sanatoasa,fericita si iubita!

Ce de clopotei au mai aparut de cand nu am mai intrat!

Felicitari Doniro , Camiedi , Louiza , Carmen_e , Danybv , Anandrei , Greta4you , Kalosalina ! Sa va traiasca puiutii,sa fie sanatosi,mancaciosi si sa va bucure toata viata !

Poze
Povestea nasterei

Elena,mamica de Khaled 21.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna dimineata, poftiti la o cafea .

Felicitari zuzicilor ce au adus pe lume clopoteii dragalasi , refacere rapida si bebelusi sanatosi si mancaciosi !
Nasteri usoare zuzelor ce merg azi la spital ( Elenuta) !
La multi ani Alina !
Am vazut poze cu pitici superbi ( Miri, Gatta, LaLa ) sa fie sanatosi ssi sa creasca mari !

Despre noi :

- avem 3.640 gr deci un plus de 600 gr in 2 saptamani ( a luat super in greutate )
- am inceput sa fim atenti la jucariile pe care ni- le zdrangane Bogdan
- papam la san aproximativ la 3 ore ( e un fomist, urla daca in 3 min nu sunt pregatita si la datorie ), dormim cam 3 ore dupa supt
- ieri ne-am plimbat prin Mall si toata lumea prin magazine se uita la noi ce frumos dormim
- ne place plimbarea afara si mai ales ne place sa mergem cu masina.
- urla ca disperatul la " bibileala " de dupa baie daca nu este mancat inainte drept pentru care intai sugem un pic dupa care intram in apa.
- lui ii place apa mai calda la baie, il relaxeaxa mai mult.
- ne tinem capul bine cand stam pe burtica ( il tine drept in sus de zici ca e un pui de broasca testoasa )
- colicii vad ca ne-au mai lasat nitel
- face kk normal ( ca noi am avut o mica problema la capitolul asta )
- si evident il rasfata toata lumea !!!

Am pus POZE NOI in album , pentru cine vrea sa vada un ciufulici !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

lala, ma bucur de vestile bune! bebe andrei este un frumos si un ciufulit!!

41 EVA MARIA

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE

Mergi la inceput

GATA .. PLECAM IAR SPRE SPITAL ..

SPER CA DATA URMATOARE CAND INTRU PE FORUM, BITZI SA FACA NANI IN CAMERA ALATURATA!!!

41 EVA MARIA

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineata fetelor!!

LA MULTI ANI ALINA !!!SANATATE, FERICIRE SI O NASTERE CAT MAI USOARA !!!!

Ellenuta, hai curaj ca simt eu ca astazi va fi ziua cea mare !!! Sa ai o nastere cat mai usoara !!

Lala, ce frumos este Andrei !!! Doamne, este impresionant ce repede cresc...!!! Si la Andrei se vede clar cat de mult a crescut doar in cateva saptamani!!!

Stoisor, vreo veste, ceva ?!

Desi am dormit bine asta noapte pe mine micul dejun (care numai "mic" nu a fost....) m-a molesit complet si mi s-a facut un sooomn.... Cred ca ma voi baga iarasi in pat poate gasesc ceva frumos la televizor !!!

Cred ca si voi leneviti astazi caci vad ca in afara de ellenuta care are treaba mare astazi - sa nasca - doar harnicutza de Lala mai este prezenta!!!

Laura 36+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Ellenuta nu te-am mai prins inainte sa pleci. Iti doresc sa ai o zi frumoasa, o nastere la fel indiferent daca natural sau cezariana si un bebe sanatos. Asteptam vesti.

Io am fost la biserica si m-am impartasit. Am inghetat bine si acum stau in paturica si ma dau pe net. Cred ca ma mai culc o tura ca azi noapte am avut niste arsuri ingrozitoare, nu puteam deloc sa adorm nu-mi treceau cu nimic. Pana la urma mi-am facut un ceai din ala somn linistit de la fares si m-a molesit si am adormit pe la 5. Si la 8 cand a sunat ceasul sa ma duc la biserica abia m-am trezit.

34+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Ellenuta, sa fie asa cum iti doresti!!! sa ne dai de veste ca ai nascut usor si ca totul e ok!

Miri, sacha e un scump, mie mi se pare ca seamana si cu tine..ah, si-mi place tare cum se incrunta

gatta, printesa ta e o scumpa, nu mi-am putut lua ochii de la ea si da, a luat in greutate sa-ti traiasca sanatoasa!

Lala, si Andrei e un dulce...cu perisorul lui des hihi parca-ti vine sa-l ciufulesti

la multi ani ALINA, sa fii sanatoasa si sa ai parte de o nastere usoara!!!

Angie, Pupi al tau e delicios dar...nu ne saturam, mai vrem pozeee! poate de la baby shower (poate ai pus si mi-au scapat mie? dar n-as crede... ) si eu il adormeam sau linisteam pe nepotelul meu cu o melodie in franceza cand avea colici sau era doar suparat...si era fascinat de parca cine stie ce-i cantam spor la cantat! trebuie sa-mi pregatesc si eu repertoriul pt Maya hihi

Miutza 38+ Maya Ioana, minunica noastra :)
amr 2 saptamani!

http://www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/

Mergi la inceput