Fulguleti de nov-dec 2006 (139)
Raspunsuri - Pagina 8
saryta spune:
Sa va mai spun si eu cateva cuvinte din vocabularul Antoniei:
>de cateva zile a inceput sa spuna un fel de aici - cand nu poate sa se ridice pe pat striga ... mami aici
>cand o trimit sa aduca papusa se duce si spune ...papu si ii canta nani
>striga dupa Andra un fel de Ada
>dupa bunicul plange si striga: bubu
>la numele ei nu vrea inca sa spuna nimic
>arata si ea nasul, ochii, gura si manuta o da la pupat
>a inceput sa dea pup cu gura inchisa
>merge cu mine la baie si spune: pisss si chhhh(in loc de caca) si se aseaza pe olita ... dimineata daca o pun pe olita face pis si atat, dar nu tot timpul
>si toate cuvintele astea mai usurele:mami, tati, apa, papa, nani.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
doradora spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
se vede ca azi e 13, sper ca asta a fost tot pe ziua de azi
am fost in piata, m-am parcat frumos pe o straduta de langa piata, m-am uitat, sa nu fi blocat vreo poarta de la casele de pe acolo si mi-am facut treaba... cad m-am intors, ma urc in masina, plec spre casa si ceva nu e in regula, un zgomot infernal si masina cu pana clar... ma dau jos si stupefactie: un cauciuc taiat frumos cu cutitul pe lungime de o palma, o taietura imens de mare, si roata pe geanta evident ... tara de rahat ce suntem si populatie din evul mediu! chiar imi lipsea sa cumpar un cauciuc nou, ca sa nu mai zic ca nu era visul meu sa schimb roata duminica la pranz cand ma astepta copilul sa-l culc ... asta a fost din aceeasi categorie cu aia intamplata masinii mele nou-noute zgariate cu cheia pe toata lungimea in prima saptamana de existenta ... ca doar era prea stralucitoare
Dia de Oana 29.11.06
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
toare
Dia de Oana 29.11.06
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
[/quote]
sa le luam pe rand:
1-am ras de n-am mai putut cand am citit cum gusta oana hainele, pt ca apoi sa dea cu ,,mopul" pe jos
2-masina lui alex si-a luat zgarietura in prima seara, ca prea era noua si lucea; a mea a fost campioana intre toate masinile pe care le-am avut, a rezistat o saptamana incheiata fara dungi pe ea; oricum, fata de o dacie pe care era scrijelit un meci de x si o, suntem mici copii; la ora asta, masina lui alex e zebrata pe ambele parti, intr-una doar pe portiera, pe cealalta sunt 2 dungi continue, de la far pana la celalalt far;
3-nu te mai enerva, consoleaza-te cu gandul ca nu esti singura care gaseste cauciucul nenorocit,plus ca nu cred sa fi fost ceva personal, ci mai degraba un gest de amuzament din partea unor cretini.
chris + alexandra
bebeii nostri
ancader spune:
Fetelorcum se activeaza PM-ul?.Dia,asa ti-a recomandat doctorul,sa ii dai Oanei Milumil3 in continuare?Ma intereseaza,pentru ca si noi tot Milu,il3 folosim,si tot in categoria fulguleti ne incadram,si as vrea sa stiu ce sa fac(am o cunostinta in Germania care mi-a pus un colet cu lapte Milumil de continuare,fara zahar,sa vad cum il accepta).Si ai dreptate,la noi mentalitatea e in urma mullllt. ca sa-ti treaca supararea
m_monique spune:
quote:
Originally posted by danutz
Neatza...ca numai buna nu-i!
S-a trezit iar cu noaptea-n cap si tinand cont ca io am stat aseara sa vad Legolasul a tz-spea oara, normal ca m-au luat toate alea, cand a trebuit sa ma dau jos din pat si sa-i fac biberonul. Apropo de asta, intrebari:
-Cele care nu alapteaza, ce fel de lapte mai dati? Ati trecut la ala de continuare? In avantul meu pionieresc, am vrut sa-i dau lapte de continuare tot de la Humana, nu am gasit...aveti idee de unde se poate gasi? In lipse de Humana am luat si inceput Nan. Ieri dim amestecat Humana 3 cu 1 masura Nan, aseara 2, azi dimi 3...si poate marti inlocuim total!
-Cum mai stau fulguletii cu fontanela? La Maria-Sa s-a cam inchis din cate-mi dau eu seama, vedem la control peste 2 saptamani.
-Si legat de asta, cat Vigantol mai dati? Adika cate picaturi? Sau sunteti pe pastilute. Noi am ramas la 4 pic...o fi mult?
Revin...
Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
1. nestle junior simplu
2. fontanela zmeului inca nu s-a inchis. e cam de un deget
3. ii dau vigantol 3 pic/zi. de la 6 la 9 luni i-am dat vigantoletten, apoi s-au retras de pe piata.
Andrei (16.12.2006)
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by chris80quote:
Originally posted by Dia1609
se vede ca azi e 13, sper ca asta a fost tot pe ziua de azi
am fost in piata, m-am parcat frumos pe o straduta de langa piata, m-am uitat, sa nu fi blocat vreo poarta de la casele de pe acolo si mi-am facut treaba... cad m-am intors, ma urc in masina, plec spre casa si ceva nu e in regula, un zgomot infernal si masina cu pana clar... ma dau jos si stupefactie: un cauciuc taiat frumos cu cutitul pe lungime de o palma, o taietura imens de mare, si roata pe geanta evident ... tara de rahat ce suntem si populatie din evul mediu! chiar imi lipsea sa cumpar un cauciuc nou, ca sa nu mai zic ca nu era visul meu sa schimb roata duminica la pranz cand ma astepta copilul sa-l culc ... asta a fost din aceeasi categorie cu aia intamplata masinii mele nou-noute zgariate cu cheia pe toata lungimea in prima saptamana de existenta ... ca doar era prea stralucitoare
toare
sa le luam pe rand:
1-am ras de n-am mai putut cand am citit cum gusta oana hainele, pt ca apoi sa dea cu ,,mopul" pe jos
2-masina lui alex si-a luat zgarietura in prima seara, ca prea era noua si lucea; a mea a fost campioana intre toate masinile pe care le-am avut, a rezistat o saptamana incheiata fara dungi pe ea; oricum, fata de o dacie pe care era scrijelit un meci de x si o, suntem mici copii; la ora asta, masina lui alex e zebrata pe ambele parti, intr-una doar pe portiera, pe cealalta sunt 2 dungi continue, de la far pana la celalalt far;
3-nu te mai enerva, consoleaza-te cu gandul ca nu esti singura care gaseste cauciucul nenorocit,plus ca nu cred sa fi fost ceva personal, ci mai degraba un gest de amuzament din partea unor cretini.
chris + alexandra
bebeii nostri
[/quote]
asta mi se pare cel mai nashpa, ca a fost un gest de amuzament pt unii!
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by ancader
Fetelorcum se activeaza PM-ul?.Dia,asa ti-a recomandat doctorul,sa ii dai Oanei Milumil3 in continuare?Ma intereseaza,pentru ca si noi tot Milu,il3 folosim,si tot in categoria fulguleti ne incadram,si as vrea sa stiu ce sa fac(am o cunostinta in Germania care mi-a pus un colet cu lapte Milumil de continuare,fara zahar,sa vad cum il accepta).Si ai dreptate,la noi mentalitatea e in urma mullllt. ca sa-ti treaca supararea
Anca, mamica lui Andre-Lucian(28.12.06)
Poze Andre
in stanga paginii, la profil personal, bifezi acolo la PM
da, pediatra mi-a zis sa-i dau milumil 3 in continuare... de fapt ea mi-a zis sa n-o trec de pe milumil 2 pe milumil 3 decat pe la 11-12 luni, nu mai devreme, asa ca nu demult bea milumil 3
si eu ii dau milumil 3 fara zahar din germania (de regula il cumpar de la tipa aia), ca ala romanesc nu-l bea (dar eu de la inceput ii iau laptele praf din germania, de cand avea 4 luni, ca pe asta romanesc nu-l vroia si pe ala il bea cu pofta )... sa stii ca are alt gust, alt miros, alta consistenta... si ala rom are zahar
lizzy spune:
dia
am crescut un copil (ianis) fara sa stiu sa-i fac un mar copt care sa ii si placa.
la al 2-lea riscam sa patesc la fel, noroc cu laura13!!!
de fiecare data cand nu mananca destul ii fac mar copt si-i multumesc in gand laurei.
marul spalat il tai in 4, scot samburii, il pun cu miezul in jos intr-un vas mic de yena, pun 2 cm de apa in vas si-l las la cuptor 4 minute. folosesc orice mere (mai dulci sunt soiul golden). scot din cuptor, las la racit acolo in vas, apa se absoarbe un pic in ele, abia apoi curat coaja (care vine jos f.usor), tai cubulete. nu se zdrobeste, nu e atos si nu se usuca din cauza apei puse la inceput. il molfaie cu o placere...
e o filozofie intreaga, nu?
dar uite, amaratul asta de mar, iaurtul acru si cubuletele de morcovi sunt marii mei aliati cand e bolnav si refuza hrana gatita...
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
m_monique spune:
donia cum mai sunteti?
dupa lupte seculare, care au durat cateva luni, a reusit si zmeul sa priceapa cum se bea apa din canita cu cioc de la avent.
azi a reusit sa bea din ea si sa-i placa. daca minunea tine mai mult de 3 zile, am sa incep sa-i dau si laptele cu canita asta.
Andrei (16.12.2006)
lizzy spune:
dia, si vai... nu sti cine e legolasu'???
e febletzea lu' cuscra-ta! sa nu te prinda...
legolas=elful cel blond si minunat din stapanul inelelor, aka orlando bloom.
daca dadeai si tu un google inainte...
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia