Fulguleti de nov-dec 2006 (139)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

shoshika zmeul isi bea laptele stand in fund in patut. uneori se ridica el in picioare sa eructeze.
de multe ori adoarme, iar cand ii vine sa eructeze se trezeste, isi face numarul, iar apoi se culca la loc.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

of, ce as mai emigra si eu....in Spania...

am uitat sa va zic: fratele meu care este casatorit cu o romanca si stabiliti in Bilbao, Spania, a primit de la nevasta lui de Craciun cel mai frumos cadou: ghiciti?..vor avea un bebe....pe la sfarsitul lui iulie, inceputul lui august! nu imi vine sa cred ca pustiul asta care parca acum avea muci la nas si se certa cu mine pe punga cu bomboane va fi ...tatic! mie mi se pare tot mititel!Sa le dea Dumnezeu un bebe frumos si sanatos ( ea vrea fata cu disperare, el baiat cu disperare, sa vedem cine va castiga )...

ktrinealo, bre, ce harnicuta esti! Bafta cu serviciul...si succes la..scheduling!

Alina,mami de Mihnea-Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

neataaaa!

doamne, mor de dragul lui. iar...e o nebunie noaptea. e atat de bun de strans in brate, cand vine si se lipeste cu spatele de mine, se muleaza perfect, si ma pune sa pun si o mana pe el. si miroase...doamne cum miroase..si perisorul ala fin fin care-mi intra in ochi, in gura...doamne..am mai zis ca mor de dragul lui?

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by dianocica

neataaaa!

doamne, mor de dragul lui. iar...e o nebunie noaptea. e atat de bun de strans in brate, cand vine si se lipeste cu spatele de mine, se muleaza perfect, si ma pune sa pun si o mana pe el. si miroase...doamne cum miroase..si perisorul ala fin fin care-mi intra in ochi, in gura...doamne..am mai zis ca mor de dragul lui?

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

sa iti explic. in fiecare seara adoarme cu mine pe patul mare. si nu reusesc sa ma dezlipesc de el. exact cum spui, cum doarme, cum miroase, perisorul care ma gadila, cum respira si zambeste in somn. in fiecare noapte vrea cu noi in pat. si ma apuca toti dracii. pt ca nu reusesc sa dorm cu el in pat. nu pot. sa mor daca nu am incercat. poate imi vinzi niste ponturi. de o sapt am 2-3 ore pe noapte pe care nu le dorm ci il pazesc pe el. si sincer....sunt cam rupta.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by m_monique

zmeul e bolnavior. azi dimineata avea 39,5 rectal. i-am dat eferalgan si supozitor novocalmin (la sfatul medicului). pe la 10 merg cu el sa-l vada.
se pare ca a luat raceala de la mine .

Andrei (16.12.2006)

of-of-of... sanatate. sa zici ce zice dr.

si eu merg asta seara la pediatra de familie sa-l vada. mucii astia i-au dat o tuse tare urata, si mi-e frica de bronsita la wheezing-ul lui... si daca zice ca se aude ceva ma duc la pediatrul nostru din spital.

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by dianocica

neataaaa!

diana si david 03.12.06

vad ca in fiecare zi mori de dragul lui

si iti spun din proprie experienta... acesta e doar inceputul!
adica dupa 1 an incepe sa fie tot mai... omuletz... ca o papusa in evolutie... nu stiu cum sa explic... te va uimi tot mai mult, cu chestii tot mai surprinzatoare... pe la 2 ani va fi apogeul, mandria din sufletul tau va fi asa mare si satisfactiile atat de multe incat vei zice "am tot zis io, da' acuma CHIAR ca mor de dragul lui..."

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

'neata.

pazea. vine cearceaful.

chestia cu cazutul pe scari e si mare mea spaima..de cand imi plimbam burtokul incepusem deja sa tes imagini de cosmar, cu eu in cap si bebe jos in pivnita..apoi eu cazand peste si storcind una bucata shefa..asa ca draga Donia, bine ca nu erai cu Cristinel in brate, bine ca nu ti-ai rupt nimic...lipiciurile antiderapante sunt bune, nu zic nu...dar daca ma impiedic jeaba antiderapantul, ca tot in cap ma duc. Si drumul e lung...
- biberon
- dimineata in sufragerie, pe canapea, isi tine singura bibe, eu imi tin singura cana cu prima cafa a zilei, seara in brate..nu pot sa o las sa bea singura in pat..daca se inneaca?? intinsa..pai eu pot sa beau ceva intinsa? nu. atunci ea de ce ar putea? si chestia cu in brate e de ..d'alea de care scria un rand mai sus dianocica...bebe moale si bine mirositor..
mai era ceva si nu mai stiu.

tocmai a venit o tanti sa-si semneze contractul de munca. pentru ca am avut de tradus si pentru ca in ultima juma de ora v-am citit pe voi, nu am mai stiut sa vorbesc cu ea pre nemteste. vai si amar de creEErul meu gol.

vazut ieri 432. cu o fractiune de secunda inaintea scenei x mi-am amintit ca ruxandra a inchis ochii. eu am fost viteaza tare si m-am tinut teapana. decizie gresita.
mai mai da ce petrecere boiereasca!!! mi-am si imaginat trupa de pitici stand bosumflati intr-un colt din cauza adultilor jucatori de jocuri, grigore pitit sub masa cu frisca pe la nas si catrinela roza sforaind finut in mijlocul nebuniei generale

laura nici eu nu mai pot dormi din cauza shefei...face ce face si atat ma impinge pana pic din pat. ajung sa dorm pe marginea saltelei, pe maxim 10 cm, sau jumate de-a latul..o imping la mijloc,ma injura, se invarte, sa suceste, se rasuceste ..tzast iar langa mine si ma impinge cu fundul..am incercat sa fac schimb de locuri cu piromanul, mare chestia, am pazit patul pe cealalta margine de saltea..

dia suuuper ca veniti in martie!! atat numa' ca io nu's dar puteti vizita shefa, piroman si bunica, se bucura precis sa va vada!

vocabularul shefei. da da da da . ba ba ba. brr. ding. ....gata, atat. nu potriveste nici o forma, nu deseneaza. umbla ca un titirez toata ziua, o alergam prin sufragerie pana ii iese limba de un cot, e absolut in extaz cand jucam prinsa, trage niste ditamai chiote...ieri se chinuia sa aseze o papusa in fund, era insa de stofa si bietul prunc nu pricepea de ce nu sta..a primit de craciun o vaca care rade si face muu. si vibreaza. o ia in brate, si-o lipeste de burta, vine la mine sa ii dau drumul, si cand incepe vaca sa vibreze rade de se prapadeste.

am uitat zilele trecute, super materialul cu olita, luat aminte.

chestia cu baia impreuna...am o retinere. o fi fain, nu zic..dar parca tot nu. nu stiu doi copii impreuna, dar un adult si un bebe..nu imi vine. dus da, baie ba.

Floore?? tot in statiune esti?

asizul - bea nu ar sta atat in scaun nici pentru toate listele de preturi din lume - a frecat gresii englezesti, ktrinel - tin pumnii sa reuseasca experimentul de azi si sa ajungeti intregi acasa - canadeze, bravo, ia uite ce de harnicie!!

dianarus sper sa fie bune picaturile, pe noi ne-au ajutat de fiecare data. nu mai mult de 3 zile insa, si numai de 3 ori pe zi.

yagmur cum fu la nunta?

gata pt. amu. poate mai tarziu.

sanatate bebeilor bolnaviori, am vazut ca iar bantuie virozele si kk-celile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

laura - ce sperietura ai tras si tu cu pufuletii, bine ca ai reusit sa.l tragi tu din gat ca or fi ei moi dar nu stiu daca se topesc asa usor cand nu ii mesteci; cu dormitul cred ca mai ai putin si te obisnuiesti :) o sa te odihnesti si asa in dunga

desiree - felicitari pentru viitorul sobrino sau sobrina

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

monique - cum e baiatu? mai are febra ?
e ceva virus prin bucuresti?

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Donia, adevarata sperietura cazatura asta a ta. Ai mai multa grija si bine zic fetele ca nu erai cu Cristi in brate. Roxanei sa-i zici ca mi-e dor de ea. Poze?? Cu ambii, evident.

Dianocica, cata dreptate ai....da mirosul Sarei e "ametitor" si ma gadila cu parul si-mi pune mana pe obraz, ca mai nou de pe la 4 dim pan pe la 7 dorm cu ea in patul mare de la ea din camera, altfel nu vrea sa adorma, e tare obositor, asa sutulete si cotisoare imi da peste tot si la un moment dat sta perpendicular pe mine...hmmm ce frumos miroase si ce fina e!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput