Fulguleti de nov-dec 2006 (139)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

O mica mare intrebare la dvs:
petele albe pe unghii inseamna lipsa de calciu?

PD. Am vazut ca Mirona si kokorina mai scriu pe la Parinti intreaba parinti raspund...de noi nu mai vreau sa stie nimic?

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

haideti sa facem o strigare vreti?

in cor...

Alina,mami de Mihnea-Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Cam tarziu scriu si eu .. poate s-a mai discautat si nu am fost pe faza... dar imi iau inima in dinti si intreb:
- Ce scaun de masina folositi?
A gasit cineva fotoliu pentru 9-25kg de la Bebe confort? (se numeste Bebe attitude) pe vreun site ceva... Acum am Graco dar nu mai sta in el si de la firma aceasta nu gasesc decat de la 15 kg in sus..
Apropo... punem in vanzare Scoica Graco si suportul Autobaby .. ca sa luam altul.

Avem 13 luni... si sapatamna asta facem vaccin. CUmparam Infanrix IPV HIB si daca ramane sanatos...il vaccinam.

La capitolul mancare... are alergie la lingurita si mananca soldatei: paine cu unt si branzica, fructe, peste , gratar de pui, ou.
Am mai dat orex sau gris cu lapte de vaca, cereale Nesle cu lapte;
Prefera fructele la borcan (caise, piersici)+ banana+mar;
Lapte Nesle junior la biberon inca si nu il poate ridica ( aventul are borcane cam mari). Folosim si limbutele de cauciuc de la AVent pentru apa.
Suc dam mai rar... zice doctorita ca din suc trec toxinele mai repede in intestin decat din fructe care sunt date cu pulpa(celuloza). Se refera la toxinele din portocale despre care zice ca sunt cam acide. Eu ii fac suc din morcov+mar+portocale si bea cam 210,250 ml aproape pe nerasuflate.
Va las ca imi e somnica si ma duc la munca. Astept sfaturile voastre in legatura cu fotoliile chiar si pe PM sau e-mail.
Va pupam Irina si Matei Cristian.

BB un an- Matei Cristian si baietel de 8 ani Mihnea Constantin

Matei la un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

..daaa..m-ati chemat ? ...

nu e pt cine se pregateste, e pt cine se nimereste :))

iaca imi indrept si eu spatele, ca o sclava Isaura ce m-am gasit azi...sa curat bucataria de lighioane, mey ce straluceste acum ...sasa da, mai vin si eu cu drag acasa.

am dat o tura si pe la menajerie..si m-am lepadat de ultimii troieni, armasari si alte coropisnitze ce tronau in balegaru' hardului ..asa ca am laptopul ca nou..nou-noutz, gol-golutz :))

bine ca facui curat, ca vad ca se anunta musafiri...hai, cu curaj, ca nu musca, cel mult pisca un geruletz

citit tot. revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

donia - bine ca n.ai patit nimic, mare sperietura, eu mereu ma pun in loc si de data asta cred ca tare rau m.as fi speriat

mi.a placut mult jucaria de la ikea, pusa de dianocica, tre sa dau o fuga neaparat, daca s.o gasi aici

dbunny - petele albe nu stiu ce inseamna, dar am zambit ca mi.am adus aminte de cate ori aveam o pata (noitza) alba, mama imi zicea ca o sa ma innoiesc cu ceva si de multe ori asa era, si acum mai cred in asta, de fapt imi place sa cred :)
suc, ma gandeam sa iau zilele astea, chiar hero de care spui tu, pana acum i.am dat doar de vreo 2 ori unu de la nutriben de morcov cu struguri si inca ceva, in rest nu.i dau nici suc nici ceai, doar apa

suc nu.i place in mode deosebit, iar ceai nu stiu de care, pentru ca pediatra mi.a zis sa.i dau atata timp cat stiu cu ce a fost tratat, insecticide etc, deci sigur ar fi doar ceaiul de farmacie sau special pt copii

shoshika - pt mine mare importanta a avut sa dea aerul afara...pacat ca mi.am dat seama tarziu de asta

olita in jur de doi ani cred
dormit singur cand o vrea el
mancat ii dau lingurita si cateodata mananca iaurt singur, ma rog, incearca sa manance :)

ah mi.am adus aminte inainte sa inchei...dbunny, faza daca eu patesc ceva cu cine ar ramane ma inspaimanta rau de tot, si de obicei trece prin minte impreuna cu aia daca mi s.ar face rau cand suntem singuri acasa eu si el

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

irinabr - daca te referi la scaunul de masia, eu am de bebeconfort, dar bebe attitude scrie si pe carutul meu, e un fel de logo al lor, nu cred ca e un model de scaun, cel de 9-25 de kg nu.l stiu, aici ai variantele lor
http://www.bebeconfort.com/UK/voiture.htm

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

...si io de ce nu mai apuc sa scriu?!?

ktrinelule, ne luam de mana...si io tot pe sclava Isaura am facut week-endu' asta!

Valeeeu, se aglomereaza Canada si eu nu mai prind loc in fata! Dejule, no more UK? Deja acte? Da' ce viteza aveti!!!

Donia, noi servim lapticul din biberon, dimineata si seara, la orizontala, cu capul pe perna, sticluta i-o tin eu si dureaza max 5 min/haleala, dupa care somn de voie! Pfiuu, bine ca n-ai patit nimic de la cazatura. Cunosc sentimentul ca si curu' meu a patit-o la fel pe niste trepte si nu ma puteam opri nicicum.
Danita
1. Olita, pe la 2 ani.
2. ...
3. Nu mancam singuri si tare-s curioasa si eu ce zic fetele...

Lavinia, ma bucur sa aud ca mergeti si la Tg. Mures. Imi place ca incerci sa-ti pastrezi optimismul, jos palaria ...De ce zice Laura ca esti singura in toate astea? Sotul tau nu se implica sau s-a intamplat ceva cu voi doi? Va pupam tare tare tare si suntem aici pt ORICE e nevoie!

Mormelvio, am trecut si noi prin iad si am revenit...te pot incuraja spunandu-ti ca va trece, dar stiu ca e un calvar. Probabil fetele au dreptate cand iti spun ca ar trebui sa continui cu antibioticul...Sanatate multa!

Alexandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Noi azi am fost la chinese...eat as much as U can for &5.95...dar nu asta e ideea, ci faptul ca 1 ora cat am stat noi acolo, Denis a stat cumintel in scaunul de masa si s-a jucat ba cu lista de preturi, ba cu meniul, ba cu biscuitii...mai, fetelor, a stat cuminte si ne-a lasat sa mancam ...de regula umbla peste tot, trage clientii de pantaloni, pe "duamne" de posete, exploreaza etc etc...ce copil cuminte!!!! Fantastic ...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Dragelor, asa de rasfatata m-am simtit din cauza ca v-ati gandit la mine si cazatura mea... ca nu ma mai doare nimic, iar pana maine o sa fiu ca noua. Gata pentru o noua cazatura Doamne fereste!
Cristi in seara asta a fost in greva... a scuipat tot laptele. Maine cumpar canute identice pentru frati, sa vad daca il convinge Roxana.
Multumesc inca o data pentru raspunsurile despre lapte si recipiente, e tare bine sa poti sa apelezi la o experienta colectiva.

danita, la olita o sa-l pun la 2 ani, sigur la trezire si inainte de culcare, in plus si dupa mese. Probabil.
Cu adormitul singuri am rezolvat-o, acum ne luptam cu laptele.
De mancat singur cu lingurita... nu mai stiu, dar cum zice englezul, hold your horses Eu deocamdata nu am timpul si rabdarea sa il las sa incerce sa manuiasca lingurita, lupta asta va trebui sa mai astepte.

Ktrinel, si in bucatarie, si in grajduri... tu ai luptat singura cu troienii? Daca da, reshpect, daca nu, reshpect, ca si podelele alea le-ai freact cu sarg... si ai mai fost si bolnava.

Cristinel maraie, ma duc

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

am zis ca revin...dar nu am precizat cand...adevarul e ca daca nu mi-ati fi fost asa drage, tare as mai fi bagat cornu'n perna..cand ma gandesc ce ne asteapta de maine...o noua experienta, pt ca: eu incep la 8, deci la 7:15 tre sa plec, husbandu incepe la 8 jumate si trebuie sa o duca pe Julie la gradi la 7:30...in premiera asa devreme......ceea ce inseamna ca eu trebuie sa o fac gata inainte sa ies din casa...ne-am pus ceasul sa sune la 6 ...ce=o iesi...a! si la intors, eu termin la 4, si inainte de 5 voi ajunge sa o iau in carutz de la gradi, singura! wish me luck.....
am pus pachetele pe maine, am aranjat toate hainele, toate lucrurile, numai sa sarim in ele dimineata...cafea nu mai beau ca nu am cand, asa ca o sa ma cufund adanc in scaunul de autobuz, o sa imi pun o muzica lina in casti si poate mai fur un pic de somn..
astea fiind zise , probabil ca numai la orele astea o sa va ma scriu...si nu stiu daca in fiecare zi..bine macar ca imi pot oferi luxul de a va citi de la birou.

sunt mai bine, doar cu muci si un pic de tuse...inca sub antibiotice...bey, ce nasoale sunt..ba diaree, ba ameteli..sper sa nu mai iau curand..

a! si pana miercuri mai am de pregatit si pt examenul de cetatenie.....dup-aia dau de baut .

va pup pe toate, va citesc si nu va uit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

asiza... gandul meu de dimineata... la 6.15 se trezeste marc in urlete (whatever, ii era doar foame!) ii dau bibele, intre timp apare si ianis... pe la 7 asa, in timp ca-l leganam pe marc sa adoarma, ma loveste gandul! da' de ce n-o fi scris asiza in w-end?! s-o fi intamplat ceva?! ufff... bine ca ai scris...
despre chinese... sa va fie de bine! si mie mi-e dor...

ktrinel si succese nebanuite!

yagmur, ai aprins lumina in container?! ia du sim-ul ala la orange shop sa-l schimbe! buletin, stampila (eventual imputernicire daca se poarta...) si sim-ul vechi (uneori se poate recupera agenda). ti-l rezolva pe loc :-)

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

zmeul e bolnavior. azi dimineata avea 39,5 rectal. i-am dat eferalgan si supozitor novocalmin (la sfatul medicului). pe la 10 merg cu el sa-l vada.
se pare ca a luat raceala de la mine .

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput