Fulguleti de nov-dec 2006 (139)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

am innebunit, si eu si d. el e lesinat dupa pisicute, pe mine m-au terminat versurile. si nu numai..sunt atat de tari..uitasem complet...www.youtube.com/watch?v=jmg_5kW7qec" target="_blank">Lady and the tramp-the siamese cat song

we are siamese if you please
we are siamese if you don't please

enjoy

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Donia,
1. lapte din biberon (cand refuza recipientul cu seringa si lingurita dar f rar)
2. oriunde, adik in pat la ea, la noi, in carut, in scaun de masa
3. il tin eu ca altfel nu ar termina nici poimaine, s-ar juca cu el. Recenet a inceput sa ia bibe de suc dar nu trage decat 2 -3 guri.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

kikineata, bine ca a iesit maseluta... ufff... ce ne asteapta...

mormelvio, ce diagnostic are, mai exact?
un antibiotic de genul klacid-ului se da 3 zile macar, daca il opresti mai devreme face rezistenta la el si ulterior trebuie sa dai ceva mai tare. asta mi-au zis in spital...
pe de alta parte nu e ok sa-l tii nici cu diaree. regim alimentar, biotics in paralel cu medicatia...

noi suntem inca pe baricade. tinem piept - cu mare succes! - mucilor... tati e in carantina, abia vorbeste, de inghitit nici vorba, umbla mascat pana la pipi si inapoi in dormitor, eu mai am un pic si dorm pe mine...
m-au stors astea 2 zile. dar suntem bine, eu si copiii, in sensul ca nu avem decat muci... care sper sa si plece in 2-3 zile... doamne-ajuta

revin cu o intrebare, in special pt mamici de 2 copii:

le faceti baie impreuna?
ca iar le-am facut baie deodata, dar separat, fiecare in cada lui si tare greu mi-a fost singura...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

lapte din biberon sau pahar normal, apa din pahar cu pai
lapte bea in pat dimineata si seara din biberon, rar la masa, din cana

inainte cand refuza biberonul ii faceam piure de lapte cu cereale si i.l dateam cu lingurita

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Fetele, m-am speriat de abia am reusit sa ma calmez, a si inceput brusc sa ma doara stomacul de sperietura... am cazut pe scari, noroc ca doar pe fund, cu cracii in sus... si eram uimita ca nu reuseam sa ma opresc, noroc ca era sotul la capatul scarilor si m-am oprit in el...
Mama lor de scari, daca eram cu copilul in brate? O cunostinta a cazut pe scari cu copilul in brate si copilul a avut clavicula fracturata, iar ei i-au pus piciorul in ghips... si au mai luat-o si aia de la protectia copilului la interogatorii sa vada daca nu a vrut sa-i faca rau copilului intentionat.

Va tot citesc si nu stiu ce sa fac cu laptele... sa continui cu canita cu cioc sau sa trec la biberon? Cred ca incerc vreo 3 zile in fiecare vavrianta, sa vad ce merge mai bine.
Azi a venit la mine in timp ce ne jucam si mi-a ridicat tricoul ca sa-l alaptez... foarte rar a mai facut asta... cred ca e confuz si el saracul, si eu

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

dianarus, eu nu le fac baie impreuna ca mie se pare prea mic Cristi si nici nu am acces bun la cada, poate pe la vreun an si jumatate. Desi si atunci cred ca se vor balaci impreuna, dar se vor spala separat. Adica intai spalat sub dus, apoi balaceala, ceva de genul asta.
Dar ma gandesc ca atat de mult s-ar distra impreuna in cada, cel putin Cristi... poate incercam mai devreme, sa vad ce parere are si Roxana.
Insa trebuie neaparat sa pun covoras antiderapant in baie ca ultima data a cazut Cristi destul de aiurea, a alunecat.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

O mica mare intrebare la dvs:
petele albe pe unghii inseamna lipsa de calciu?

PD. Am vazut ca Mirona si kokorina mai scriu pe la Parinti intreaba parinti raspund...de noi nu mai vreau sa stie nimic?

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Dayanara tu ce sucuri ii dai la Ivan? am luat ieri Hero Crece. are 80% suc, 6% lapte si niscaiva cereale in el, dar e destul de lichid...si estem vreo 3-4 modele, piersica cu mar, banana cu portocala, etc...

An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

donia offfff, bine ca n-ai patit nimic, bine ca nu era cristinel cu tine, bine ca era sotul acolo, bine ca...of. sti, exista o banda speciala, adeziva, antiderapanta. se foloseste mai mult la exterior dar merge de minune si la interior. plus ca e f sigura. sii au si la ikea . e la rola si se lipeste cam la 2-3 cm de sfarsitul treptei. iar cu suptul...sigur nu e alt inconvenient? nu il deranjeaza nimic? doamne, azi cand eram cu d la tzi si mi-am adus aminte de voi..m-a luat plansul...cand m-am gandit ca va veni momentul asta si pt noi...uite, iar m-a luat :(((

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Donia

Fetele, m-am speriat de abia am reusit sa ma calmez, a si inceput brusc sa ma doara stomacul de sperietura... am cazut pe scari, noroc ca doar pe fund, cu cracii in sus... si eram uimita ca nu reuseam sa ma opresc, noroc ca era sotul la capatul scarilor si m-am oprit in el...

Bine ca nu erai cu Cristi-n brate si bine ca nu ti-ai rupt nimic...cine ar avea grija de copii daca Doamne fereste tre sa stam in spital fro 3-4 saptamani?

Mergi la inceput