Fulguleti de nov-dec 2006 (139)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Donia, Tudor bea lapticul din biberon in brate. Il tin in brate cand ii dau biberonul pt ca n-am vrut sa-l privez de apropierea mea. Am vrut sa fie ca atunci cand il alaptam (mai ales ca n-a trecut decat vreo luna jumate de-atunci). In plus, seara adoarme (daca e foarte obosit) in timp ce-si bea laptele si mi-e mai usor sa-l pun in patut fara sa-l trezesc.
Am si eu o intrebare: dupa fiecare tura de laptic aveti grija ca puisorii sa si eructeze? ma intreb cat de important mai este sa elimine aerul din timp... Eu uneori il ajut (il mangai pe spate) alteori il las sa doarma (mai ales seara)...
V-am pupat!
Ma uit la Meet de Fockers. Chiar daca l-am mai vazut de cel putin 3 ori. E simpatic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

va intrebam de barele (barile?) de la pat pt ca la al nostru se scot 2, dar d nu are loc sa intre pe acolo asa ca azi l-am pus pe alex sa mai taie una. bine, intr-o parte erau 7, intr-o parte 8. trebuia taiata una. logic...acum sunt 6 cu 8 in fine, intra singur, iese (cam) la fel, i-am facut un fel de aparatoare simpatica cu multe buzunare (aveam si poze dar cineva a formatat din greseala aparatul azi ) si are tot felul de jocuri acolo.

si ca tot am adus vorba, a primit cartea aia xilofon cu winnie. este foooarte tare. are mai multe melodii, la fiecare are poze si cantecelul in en si ro, la fiecare clapa (sau cum se cheama aia..) are si o luminita. sub versuri are un portativ cu notele, fiecare nota e colorata in culoarea clapetei cu pricina. in timpul melodiei se aprind luminitele de deasupra notei cu pricina si poti canta si tu in acelasi timp, iar la sf melodiei se mai aprind o data luminitele in ordine sa poti invata melodia. nu stiu daca ati inteles ceva dar e de retinut ca e chiar f tare.

si inca o jucarie beton de la ikea, fug sa caut o poza. asa..www.ikea.com/gb/en/catalog/products/40097024" target="_blank"> aici e. suruburile alea sunt uriase, le poate insuruba si el singur, plus ca sunt vreo n feluri de masinute/elicoptere/buldozere/roboti care se fac din piesele alea. i l-a luat alex ieri si e innebunit dupa el. si eu la fel si alex . mama a fost prea prinsa cu xilofonul

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

luati aminte! stati jos, luati-va coli de hartie si un pix,notati si invatati! monica columbeanu intr-un interviu televizat(oare in pauzele publicitare ii dau oxigen , sa o mai revigoreze un pic, ca imi da senzatia ca se sfarseste dupa fiecare propozitie...) povesteste cum o ,,disciplineaza" pe irina: ,,stie" ca la masa, atunci cand mananca impreuna cu ei, nu are voie sa tipe. daca incepe sa o faca, desi stie clar ca nu ii este permis, e pedepsita imediat,iar masura disciplinara consta in faptul ca o trimit cu bona in camera!!!!!!!!!!

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Tarcul/patutul lui Tudor are un fermoar intr-o parte si se deschide pt a putea urca/cobori copilul din patut. E super misto si de cateva zile il si folosim cand e Tudor treaz. Ii place sa se urce acolo si sa ne jucam de-a ascunselea. Si-l ia pe Arlechino (jucaria cu care doarme) si se da jos. E foarte incantat...
Ma pregatesc de-o baie fierbinte... Cred ca stau cel putin o ora sa-mi relaxez muschii... Am fost harnica in seara asta. Am facut si 10 min pe bicicleta. Daca as face mai des ar fi super!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chris80

luati aminte! stati jos, luati-va coli de hartie si un pix,notati si invatati! monica columbeanu intr-un interviu televizat(oare in pauzele publicitare ii dau oxigen , sa o mai revigoreze un pic, ca imi da senzatia ca se sfarseste dupa fiecare propozitie...) povesteste cum o ,,disciplineaza" pe irina: ,,stie" ca la masa, atunci cand mananca impreuna cu ei, nu are voie sa tipe. daca incepe sa o faca, desi stie clar ca nu ii este permis, e pedepsita imediat,iar masura disciplinara consta in faptul ca o trimit cu bona in camera!!!!!!!!!!

chris + alexandra

bebeii nostri

SUPER TARE!!! :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by shoshika

Am si eu o intrebare: dupa fiecare tura de laptic aveti grija ca puisorii sa si eructeze? ma intreb cat de important mai este sa elimine aerul din timp... Eu uneori il ajut (il mangai pe spate) alteori il las sa doarma (mai ales seara)...

Eu intotdeauna...fiindca am o obesise cu gazele si-am suferit mult. Dani nu mai papa noaptea, dar cand o facea ma plimbam si 10 minute pe holuri cu el la mine pe umar...

Barele de la patutul nost din lem nu su scot... doar se coboara, dar cum patutul nostru este inaltut, si des folosi de Dani pt nani...nu pot taia/scoate nimic...se invarte Dani ca titirezu cand doarme ar pica din pat de vreo 5 ori in fiecare noapte

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by chris80
monica columbeanu intr-un interviu televizat(oare in pauzele publicitare ii dau oxigen , sa o mai revigoreze un pic, ca imi da senzatia ca se sfarseste dupa fiecare propozitie...) povesteste cum o ,,disciplineaza" pe irina: ,,stie" ca la masa, atunci cand mananca impreuna cu ei, nu are voie sa tipe. daca incepe sa o faca, desi stie clar ca nu ii este permis, e pedepsita imediat,iar masura disciplinara consta in faptul ca o trimit cu bona in camera!!!!!!!!!!

No comment!

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Multumesc, Dbunny, pt raspuns... Mai astept.
De fapt, dupa baia relaxanta mai bag un ochi aici. Am uitat sa va spun ca-mi pun si un pahar de vin. Merge de minune cu cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

shoshika, o sa ma gandesc si la tinut in brate in timp ce isi bea laptele, ca sa ma simta aproape... pe de alta parte ma gandeam ca acum sta bine in fundulet, sta la masa... habar n-am, sunt tare confuza.
Nu l-am mai batut de mult timp pe spate, uneori ragaie singur, dar rar. Uneori il mai frec usurel pe spate, dar cred ca e mai mult un automatism.

dbunny, petele albe de sub unghie nu inseamna lipsa de calciu, ci aer care intra nu stiu cum si cand sub unghie.
Bine zici, ca de ar trebui sa stau in spital ar fi dezastru.

dianocica, banda aia nu stiu daca se poate pune la noi, ca avem mocheta buclata pe scari singurul loc din casa cu mocheta. Dar cred ca imi caut eu sosete antiderapante, cum are Cristi.
E adevarat ca ii ies 4 masele deodata, dar acum imi pare deja in faza mai linistita, cam acum o saptamana a avut vreo doua zile mai maraite, dar altfel doarme bine, papa bine... nici o schimbare.
"bine, intr-o parte erau 7, intr-o parte 8. trebuia taiata una. logic...acum sunt 6 cu 8" of!
M-ai convins, ma duc la Ikea... dar unde mai pun atatea jucarii?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

dilemele si problemele mele :
- olita ........ cand cum .....
- adormitul singur in patut .......
- papatul singur ......cu lingura si cu furculita ......

stiu ca pana la insuratoare le va invata ..dar acum , ptr mine , sunt cateva dintre problemele echipei de pitici .

noapte frumo !
D

Mergi la inceput