Bucurii de sept-oct 2006 (102)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Scumpik_lui, e inca frig afara, dar eu socotesc ca prin februarie o sa fie un pic mai cald si pana in vara sa aiba timp sa-i creasca un pic parul sa n-o prinda vara chiar cheala.

Asa creste Maria Diana

LA MULTI ANI 2008!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

am uita sa-i raspund lui ramomar...deci Luca doarme asa: seara pe la 23.30-00.00 adoarme si se trezeste dimineata pe la 9.30-10.00, iar la amiaza uneori doarme o data de la 13.30 la 16.00, iau uneori doarme de 2 ori cam cate 1 ora de repriza.

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

aoleu, scumpik, sa nu ne injuri, pliiiz

fetelor, fi-miu e super tzacanit...ma saboteaza non-stop
lucram si eu la calculator, super concentrata (chiar lucram, nu eram pe triburi) si baiatu' imi reseteaza computerul....deci e pt.a tzinshpea oara....ce sa-i fac ???? numai prostii face toata ziulica, nu stie cum sa-mi atraga atentia

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by scumpik_lui

[quote]Originally posted by lilina

Itzy mama, pai daca ma costa gradinita atata, sigur ma duc pe centura sa fac rost de bani, si cred ca nici acolo nu reusesc sa fac rost de banii astia DOAR pt.gradi....mai degraba pe la hotelurile de lux....da' tre' sa ma tunez un pic

...chiar ma gandeam serios la mine......pe asta nu ti-am mai spus-o nu?..

Aia Cambridge este mai rezonabila...dar asta de 16 mil e deplasata...iar pe site nu dau pretul real...ci numai 13 mil...e vb de Acorns Kindergarten...deh...sponsorizare...

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

sa ma tunez un pic adik...

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Lili ceva poze de la sanius?

lilina, ramomar, beatrix, Lili, Mirabela

xandrutza si eu am vazut-o pe Narci dar n-am mai zis nik ca nu era pt mine si totusi mi-am bagat nasu, adik ochii

Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Xandrutza, saru-mana!!! E superba Narcisa, are niste ochi si niste bucle...
Moaaama, itzy, 16 milioane???

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

skumpiko am uitat sa iti spun ca l-am vazut si pe Luca pe tractoras, si ascuns dupa perdea...

Xandrutza ..de zulufii Narcisei nu mai spun nimic...stii ca ii ador...mie asa mi-ar fi placut sa am si eu parul..si pt ca este PREA DREPT...mi-am dorit pt Ana-Maria...nu cred ca va fi asa...Mie nu imi place parul asa un pic ondulat....ci genul ala...cretz cu zulufi mari

Lilina...ce sa mai zic...ca a mea mi-a scos ieri toate servetelele umede din pachetul abia desfacut...zaceau toate dezolate pe covor....imi venea sa o mananc cu totul...

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by itzy-bitzy
azi deja si-a facut aparitia cm...

Hmmmm sweet memories, acum 2 ani fix aveam si eu UM, asa ca ai grija Itzy, poate faci luna asta un fratior care se va naste pe 17 oct!

Xan, data viitoare va fi maine. Vrei sa te anunt? In pricipiu mergem pe la 12:30-1 la Bambi.

Beatrix, asa nota mica ii dai lui Maxi Cosi Priori? Linkul pe care mi l-ai dat nu se dechidea. Uff nu stiu ce scaun auto sa aleg, inclinam spre Maxi Cosi, azi am vazut un Chicco Zenith care mi s-a parut ok fiind destul de lat + ca se lasa pe spate (nu f mult), am mai vazut un Chicco Key 1 + (daca asa s-o fi numind modelul) destul de bunicel. Uf, which one?

Xan, am vazut si eu buclisoarele Narcisei, chair daca erau doar ptr Lexi. Ma gandeam ca ne arati mai multe poze totusi...

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

io lilina sa ma supar? de ce?

Mergi la inceput