Bucurii de sept-oct 2006 (102)
Raspunsuri - Pagina 8
xandrutza_76 spune:
[b]Narcisa la plimbare, pentru Lexi
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by eloise
Scumpik, pana la urma ati scapat de antibiotic?
Sanatate lui Luca! E tare scump cu buclisoarele alea, mi-au placut pozele.
(Paranteza: Eu una sunt total impotriva administrarii antibioticelor foarte puternice pentru orice caz de febra si un pic de rosu in gat (si inca fara exudat si antibiograma). Data viitoare cand copilul va avea o infectie nu va mai reactiona pozitiv decat la antibioticul cel mai tare, si asta nu-i de bine.)
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
pai cum sa-ti spun...normal daca ma luam dupa reteta trebuia sa-i dau antibiotic, daca ma luam dupa ce a spus dr nu ii trebuia antibiotic, asa ca am facut cum am vrut eu si nu i l-am mai dat, ca sunt de aceeasi parere cu tine legat de medicamente. Cred ca am facut bine, pentru ca Luca se sinte bine, febra nu a facut, mucii i-au trecut, doar mai tuseste f putin si i-am dat doar nurofen si ambroxol pt tuse.
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
itzy-bitzy spune:
Hai ca voi va faceti somnul de frumusete de la pranz cu bucuriile si eu bantui pe aici ca nu am de lucru...
Roxana langa parc, la iesirea aceea pe unde vine Flory cu Alexandra este o vila care de fapt e gradi particulara. este cotata f bine din cate am inteles, are curte, ...mai multe detalii iti pot da la telefon pt ca o foarte buna prietena si colega de facultate preda acolo engleza si germana. Vorbim daca te intereseaza...Sper ca ai inteles...pe partea cu biserica , vis-a vis de parc...
si eu deja am inceput sa ma interesez asa...sondez piata...caci pana la 3-4 ani nu o dam. Chiar vorbeam cu Lilina ca am ochit una CAMBRIDGE KINDERGARTEN se numeste...si ar mai fi una dar aceea mi se pare exagerat de scumpa ...16 milioane pe luna...
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA
xandrutza_76 spune:
Buna ziua. Am stat si am lecturat pana acum, ce ati mai facut voi.
Lili, din pacate nu am putut intra mai devreme pe forum, asa ca Bambi va ramane pe data viitoare.
Roxana, felicitari pentru baietel! Sarcina usoara in continuare!
Felicitari pentru maseluta, Lili, pentru canin, Lexi! Mai am oare de felicitat pe cineva? Va rog sa-mi aduceti aminte, daca e cazul.
Am vazut pozele cu Eric, mi-au placut, ma bucur Beatrix ca le-ai pus.
L-am urmarit si pe Luca la orga, ma gandeam la un moment dat ca seamana cu Narcisa
Itzy, asteptam poze cu papusica.
Andra, pupici lui Vladut, are mama un alpinist de mai mare dragul!
Mirabela, sper sa gasesti o gradinita care sa-ti convina.
Ramo, Narcisa doarme o data pe zi, daca apuc sa o scot afara doarme garantat cel putin o ora jumatate. Azi de exemplu a dormit vreo 2 ore. In general incerc sa o scot afara inainte de repriza de somn.
Lakioana, nici eu nu stiu ce sa-ti raspund. O pupam pe Reby, sper sa nu mai vomite; poate o fi de la dinti...
Gety, tu nu ai mai tuns-o pe Maria o data?
poze cu noi
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Hai ca voi va faceti somnul de frumusete de la pranz cu bucuriile si eu bantui pe aici ca nu am de lucru...
si eu deja am inceput sa ma interesez asa...sondez piata...caci pana la 3-4 ani nu o dam. Chiar vorbeam cu Lilina ca am ochit una CAMBRIDGE KINDERGARTEN se numeste...si ar mai fi una dar aceea mi se pare exagerat de scumpa ...16 milioane pe luna...
Itzy-Bitzy
cu
da ce le face acolo ca atat de mult costa?
Iar somnul de la amiaza nu mi l-am mai facut de cand eram insarcinata
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
itzy-bitzy spune:
pai nu stiu...ca de aceea ma mir si eu...si faza e ca cica banii astia sunt de fapt sponsorizare...inca o smecherie ca sa nu plateasca impozit...numai hoti...
iti sponsorizezi copilul lunar cu 16 milioane
Itzy-Bitzy
cu
lilina spune:
Itzy mama, pai daca ma costa gradinita atata, sigur ma duc pe centura sa fac rost de bani, si cred ca nici acolo nu reusesc sa fac rost de banii astia DOAR pt.gradi....mai degraba pe la hotelurile de lux....da' tre' sa ma tunez un pic
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by lilina
Itzy mama, pai daca ma costa gradinita atata, sigur ma duc pe centura sa fac rost de bani, si cred ca nici acolo nu reusesc sa fac rost de banii astia DOAR pt.gradi....mai degraba pe la hotelurile de lux....da' tre' sa ma tunez un pic
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
GETY spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Narcisa la plimbare, pentru Lexi
poze cu noi
[b]A fost si pentru mine, ca m-am uitat si eu. Inca nu-mi iau ochii de la buclisoarele ei.
Ba da, am tuns-o odata pe 23 mai parca, dar nu-s multumita, as mai tunde-o inca o data.
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
scumpik_lui spune:
m-am luat aici cu voi cu gradinitele si cum sa faceti rost de bani , si am uitat c-am pus cartofii la fiert...abia cand am simtit miros de afumat mi-am amintit si cand m-am dus erau arsi