Bebelusi care sunt gadiliti
Soacra mea imi spune de cate ori vine la mine sa nu care cumva sa gadil bebelusul meu de 5 luni jumatate, pentru ca ea stie ca bebelusii se "strang" daca sunt gadilati, iar copii care sufera de "stransura" fac cacuta verde si in plus li se incetineste si procesul de crestere.
Voi stiti ceva de treaba asta?
E vreo inventie sau e chestie verificata medical?
Raspunsuri
lalilu spune:
Doamne Fereste! N am auzit de asa ceva! Stransura, ha...??Eu i am gadilat pe amandoi de radeau in hohote si au crescut foarte bine. Cred ca asta i vreo chestie de asta babeasca...
Lalilu-mama Mariei si a lui Luca
anamaria spune:
chestii babesti...
daca le crezi sau nu, cata importanta le dai, asta depinde numai de tine!!!
mie una mi s-au parut intotdeauna niste tampenii; unele dintre ele chiar ilare (genul: nu lasa hainutele lui bebe pe sarma noaptea, ca viseaza urat, nu-i taia unghiile si sa nu-i spui pe nume pana la botez, sa-l infesi strans de tot ca altfel iese cracanat...), altele chiar enervante.
dar, per total, eu nu ma las influentata de asa ceva...
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
buli spune:
daaaaaa, e absolut adevarat!
in plus le cresc niste antenutze mici mov si urechile devin foarte ascutite si colorate albastrui.
in rest sint ok
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
kokiy spune:
quote:
Initial creeata de xerxe2005
Soacra mea imi spune de cate ori vine la mine sa nu care cumva sa gadil bebelusul meu de 5 luni jumatate, pentru ca ea stie ca bebelusii se "strang" daca sunt gadilati, iar copii care sufera de "stransura" fac cacuta verde si in plus li se incetineste si procesul de crestere.
Voi stiti ceva de treaba asta?
E vreo inventie sau e chestie verificata medical?
inseamna ca daca-l fac sa planga o sa sufere de "plansura" si o sa faca vomitatura .
Este normal cand este gadilat sa se stranga din burtica si nu e bine sa exagerezi , dar de la gadilat la cacuta verde si incetinirea cresterii mi se pare fabulatie.
Kokiy,mami de Claudia (12dec.2001)si Razvan (8 iunie 2007)
emushi spune:
quote:
Originally posted by buli
daaaaaa, e absolut adevarat!
in plus le cresc niste antenutze mici mov si urechile devin foarte ascutite si colorate albastrui.
in rest sint ok
asta mi-a placut la nebunie! asteptam sa ne creasca si noua, dar am prefera pe verde, e culoarea ei preferata...
a mea de la gadilici a crescut asa de "mica", are 2 ani si 3 luni si 96cm, cu juma' de cap mai mare decat vecina de 3 ani....noroc ca am gadilt-o la timp ca altfel se facea de 2 metri pana acum!!!
http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...
rhoneea spune:
Da si mie mi s-a spus sa nu il gadil,sa il fac sa rad ca ii plesneste inima.Sa nu ii pun hainutele unde sta lumea pe canapea in sufragerie.
Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien
iula78 spune:
Ar trebui sa deschidem un subiect cu "sfaturi" babesti de acest gen. Ar fi tare amuzant.
Si eu il gadil p-al meu. Dar el nu se "strange", el se "craceste".
iriss27 spune:
eu stiu ca atunci cand sunt ff mici (nu mai stiu pana la ce varsta), nu trebuie gadilati pt ca nu stiu sa rada si acumuleaza tensiunea respectiva ... nu stiu daca e adevarat sau nu, deci nu dati cu pietre
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria 05.02.2007
BB2 - DPN 11.08.2008
MAO spune:
Eu le-am gadilat si le voi gadila pe amandoua. Sunt momente cat se poate de placute. Radem si noi, bucurosi de veselia lor.
Cea mica (tot 5 luni si jumatate ca al tau) rade in hohote, chiuie, tipa de bucurie si incantare.
Un copil fericit creste frumos. Pentru mine, dovada vie este fetita cea mare.
Manuela, mami de Alexia (21.01.2005) si Olivia (26.07.2007)
m_monique spune:
am ras cu lacrimi la acest subiect.
xerxe2005 spune-i socrei tale, ca daca se apropie de copil dupa ce tu l-ai gadalit, o sa-i creasca par pe limba, si o sa se transforme in baba cloanta.
Andrei (16.12.2006)