Bebelusi care sunt gadiliti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

si eu il gadil pe al meu, si ride de se prapadeste.

un babism legat de gadilat: barbatii care se gadila isi iau neveste tinere.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

quote:
Initial creeata de xerxe2005

Soacra mea imi spune de cate ori vine la mine sa nu care cumva sa gadil bebelusul meu de 5 luni jumatate, pentru ca ea stie ca bebelusii se "strang" daca sunt gadilati, iar copii care sufera de "stransura" fac cacuta verde si in plus li se incetineste si procesul de crestere.
Voi stiti ceva de treaba asta?
E vreo inventie sau e chestie verificata medical?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Bine ca eu e fapt o las sa zica ce vrea si pe din dos (l-a convins si pe sot ca nu e bine sa il gadilim)....ma joc cu puiutul si radem cu hohote.
Mi se umple inima de fericire de fiecare data cand il aud razand.

Dar recunosc ca ma zapaceste soacra....si azi a vazut ca a facut cacuta un dopusor mai verzui si iar m-a batut la cap ca, uite, are "oleaca de stransura".
I-as spune eu ce cred despre mai multe lucruri, dar e greu...nu e rau intentionata si ma ajuta la unele treburi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Mai! ia nu mai radeti de stransura! Ce voi nu faceti kk verde cand sunteti ghidilite? Plus ca deja nu mai cresteti! Asa si astia micii! Mai ales ei... Ei!!!
Ma doare capul cu voi!

Viitoare soacra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cana spune:

Doamne fereste nu am auzit in viatamea asa ceva
am 2 copii dezvoltati perfect norma l pentru varsta lor si le-am facut sa rada pe amandoua

ANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Raad eu rad de soacre insa a mea voia sa ii faca baie baiatului meu - cand avea aproximativ 1 luna... - eram curioasa de ce si a inceput sa-mi spuna ca eu nu stiu insa copilul trebuie scos "de cap din apa ca sa ii creasca gatul lung!". Soacra-mea nu a intrat niciodata la baia copilului si are 4 ani acum! Am avut eu grija de asta...
Si mai avea chestii de astea... insa le-am ignorat complet.
In general are o retinere sa vina cu idei de astea insa imi amintesc parca ceva relativ la gadilat insa nu am auzit teoria pana la capat!

Era plina de idei si in ce priveste sexul copilului ... ca ea voia nepotica si eu am vrut si am facut nepotel!... dar cine sta sa ii dea atentie? In plus sa isi faca! daca vrea... dar nu mai poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

geniala faza... pe asta chiar nu am auzit'o...

bucura'te de timpul petrecut cu piticul tau acu' cat e mic... tine'l in brate, radeti, gadilati'va, iubiti'va... asa de repede trece timpul... si asa de repede cresc...

iar babismele... lasa'le pentru babe...

mami de brotac roacker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cylyche spune:

Da ar trebui sa deschidem un subies=ct cu sfaturi babesti pt cresterea copilului sa ne mai dintram .
Si soacra mea ma atentionat sa nu gadil bebelusul de 5 luni ca isi da ochi peste cap si moare.Si altele de genul sa nu las jaluzelel ridicate seara ca vin femeile si ii fura somnul la copil, de aia nu doarme noaptea.Nu stiu eu d c sunt asa de proasta si nu am duc sa fur si eu somn de la alt copil pt al meu.De fapt mi-a si pus sare cu paine la pervaz la geam ,sa nu-i fure somnul.
Si faza cea mai tare am crezut ca mor:
Copii noi nascuti au "rautatea lor" ,cand dorm cu ochii intredeschisi si plang noaptea,ea cand a fost mamica tanara i-a dat balegar de vreabie la copii ei(iiiiiiiiioooooooooooiiiiiiiii), numai asa o bucatica .

eu ma vedeam cautand balegar de vrebie pt copilul nou nascut ca doara ea imi vrea numai binele
Asa ca nu mai ascultati de prostii babesti!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Radeti voi radeti.... dar sa stiti ca romanii foloseau gadilatul ca pe o forma de tortura. Mai stiti ce gandeste soacra?.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

quote:
Originally posted by buli

daaaaaa, e absolut adevarat!
in plus le cresc niste antenutze mici mov si urechile devin foarte ascutite si colorate albastrui.
in rest sint ok

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Super tare.
M-a distrat .....
Astea cu babismele e o mare tampenie.
Pe Matei il gadil pana zice "gata"

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput