Bebelusi care sunt gadiliti
Raspunsuri - Pagina 3
cleo78 spune:
hai ca o sa fac toata noaptea kk verde de la atata ras!!
24+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa
flufy spune:
quote:
Originally posted by buli
daaaaaa, e absolut adevarat!
in plus le cresc niste antenutze mici mov si urechile devin foarte ascutite si colorate albastrui.
in rest sint ok
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Super tare raspunsul tau.HAHAHAHAHA
mi se pare o prostie;si fetitei mele de 5 luni ii place la nebunie sa o gadili,rade in hohote si sa sti ca rasul face bine.Eu una am auzit ca oxigeneaza mai bine creierul.
Noi o pupam pe burtica si i place tare mult ,gandestete ca nu o vei pupa toata viata,asa ca profita acum cat te lasa.
Natasa spune:
Eu cred ca soacra ta bate cimpii, dar pe de alta parte, voua va place sa fiti gidilate? Ca mie una nu-mi place. Rid in hohote, dar nu suport sa fiu gidilata, imi vine sa lesin din cauza senzatiei. Dupa cum spunea cineva mai sus, gidilatul a fost folosit ca metoda de tortura si cred ca nu degeaba.
ladyJ spune:
Nici mie nu-mi place sa ma gadile cineva.Sotul meu mai face asta,cand are chef de glume,si rade de rasul meu
Eu rad cu pofta,tare de tot,dar cand termin ma dor toti muschii!
Chiar,as fi tare curioasa sa aflu o explicatie medicala,mai exact conexiunea gadilit-ras in hohote.
Cu privire la copii,eu cred ca un mic gadilit nu deranjeaza.Dar unul mic...atat cat sa scoata un hohot relaxant de ras.
Metoda de tortura a gadilitului,arata cam asa: se lua una bucata oaie,se punea ceva pe talpile torturatului(nu mai stiu ce) si oaia lingea in voie.Radeau oamenii pana lesinau.
ladyJ
MICKYN spune:
Mi-ai placut raspunsurile, si chiar radeam de una singura , ca prostu' in fata calc.
E adevarat, ca nici mie nu-mi place sa fiu gidilata, dar parca ma mananca degetele , si nu ma las pina nu-i numar coastele sau ii mangai talpile lui grasute.Sper sa ma ierte.
emushi spune:
quote:
Originally posted by cleo78
hai ca o sa fac toata noaptea kk verde de la atata ras!!
ha-ha si eu! ...nu v-ar fi rusine....asa, putin...
P.S. a fost candva un subiect cu "babisme", poate are cineva rabdare sa-l caute...., am ras si la ala (tot kk verde am facut, hi-hi-hi), da' faza asta n-o stiam...
http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...