Gravidute si mamici din CLUJ - 46
Raspunsuri - Pagina 9
antoni spune:
fetelor,eu sunt rupta,maine ma duc iar la Oradea,gata cu binele,si toata ziua numai bagaje am facut pt mine si pt piti ca iar o duc la buni.acum a reusit sa adoarma putin si m-am pus un pic la calculator ca-s gata.va pupic pe toate si va doresc o saptamana frumoasa
Meli+
Timea-Larisa
ALEX29 spune:
Drum bun MELI draga ,vai ce repede a trecut timpul ,draga de tine
dar lasa ca anul asta termini asa i ?
OANA pun o poza cu mob din bucatarie
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007
mami_alexia spune:
Multumesc de informatii,ALEX!
Am uitat sa raportez dintisorul nr. 2, aparut jos, langa dintisorul nr.1. L-am vazut astazi, a strapuns gingia si creste incetisor.Deci, avem doi dintisori!
Noapte buna, noi mergem la culcare!(adica Alexia ca eu ma apuc de invatat...
)
MAMI & bebe ALEXIA
ALEX29 spune:
Am mai pus ceva poze VECHI...HAI CA ma apuca nostalgia
ce noroc am ca va am tu fetelor 

ADRIANA felicitari pt micutza
o dai cu vreun gel sa no doara
cum se comporta ?plange draga de ea ?
pupici si noapte buna
3 oct.2007
pufulet74 spune:
Alex, f frumoasa mireasa ai fost, am vazut si pozele din State, ce aer de vacanta si soare ...
Cum ati ajuns voi acolo, ati lucrat acolo?
Fetelor, ce stiti de Crama Haiducilor, ati fost pe acolo, aveti cumva ceva informatii?
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
OanaAlina spune:
gabriela - asa ca sa te mai imbun un picut... soacra mea cand era cumnatelul meu micut il plimba cu caruciorul si la un moment dat caruciorul i s-a strans de la mijloc si ea l-a insfacat pur si simplu de piept si l-a tras de acolo! a tras o sperietura groaznica atunci insa acum se amuza copios... sper sa faci si tu haz de necaz mai incolo!
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
OanaAlina spune:
alex - multumesc de pozica cu mobila de bucatarie!
ce frumosi sunteti la nunta!
offff! amintirile ma rascolesc! ce tineri eram si noi odata! si cand ma gandesc cata "vechime" avem!
o seara placuta la toata lumea!
gabriela - de unde ai cumparat "ustensilele" de diversificare????
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
OanaAlina spune:
buna dimineata!
ajutooooooooooooooooor!
A facut un pic de cacuta dar asa ca o pasta mai tare... cam de consistenta cremei petrini... e constipata??? ce sa fac???
alex - tu cei ai facut cu tiadris??? ea face acum ok???
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
ALEX29 spune:
NEATZA
PUFU prietenele mele mai sunt inca acolo
tatal meu e stabilit in State asa ca din fericire am beneficiat de toate actele necesare ca sa pot merge (greed card,ss)
OANA draga i am dat dupa 5 zile un supozitor si se pare ca si a revenit
eu zis sa stai linistita ca nu i constipatzie ,hai sa vedem ce zic totusi si fetele
3 oct.2007
bex spune:
hello, hello:)
alexutzo, ai fost (si esti evident);) superba!!!!sunteti f frumosi amandoi:) as zice ca printesa tiadris e fetita lui tati:) abi astept sa vina pritena mea din state sa va povestiti la cheful de 8 martie:) m-a sunat aseara si i-am zos deja ca are program in 8 de la ora 3:);)
asa, ne seamana buicataria:))si noi avem cam aceasi nuanta (cica la noi e nuc nu stiu cum:)caut o poza pt oana.
oana, nu e bai, Cari are aceklasi gen de consistenta de cateva zile incoace si ieri a avut 2 scaune /zi, desi de vreo cateva zile avea doar 1. eu preventiv lapticul de diomineata il fac din ceai de musetel (aceleasi cantitati le respect ca si cum ar fi apa) si nu am mai avut nicio problema:) deci opinia mea, nu e bai! asa astept sa va cunosc si pe voi, feteleor;) m-a facut gabitza curioasa si de maria si de mami:)
sis, ce faci? v-ati trezit, fetelor?
ralu, eu ma lupt cu examenele ca ce isi face omul cu mana lui...tu ai terminat doct?
cristiana, cred ca de tine...numai de bine se poate vb:)
si judit e o draguta:)
Meli, bafta la examene! va invidiez cu atatea plimbarici pe afara:)
asa, sa nu uit, am facut ieri vaccinul, puil a fost cuminte, 2 secunde a vrut sa planga dar a primit repede suzeta si a tacut:) deocam,data nu a avut nici febra,se pare ca Infanrixul nu da, cred ca putin a durut-o piciorusul, ca scartia putin aseara inainte de culcare, dar am pu o compresa si a adormit.
va pup, revin:)
Co +
Carina Alysa
http://lilypie.com/pic/080104/j87d.jpg http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png