Gravidute si mamici din CLUJ - 46

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna diminieata! Si eu pe aici, cu invatatul...
Alex, o dor dintisorii, cel putin noaptea se trezeste de vre-o doua ori plangand...oricum, eu sunt franta de oboseala, nu stiu de unde sa mai gasesc energie..Nu o dau cu nici un gel, am intrebat doctorita si mi-a zis ca nu prea are efect.

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

http://good-times.webshots.com/slideshow/562125101YKvWim
Sambata seara am facut o sedinta foto ad-hoc. Avea Alexia niste rochite care pana la vara ii raman mici, asa ca m-am gandit sa le purtam pentru pozat.O sa vedeti ce ai iesit.
ALEX, superbe poze, ai fost o mireasa foarte frumoasa!

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

OF tu ADRIANA draga saracutza de ea ,sper sa treaca repede ,cand ma gandesc ce ma asteapta

CO draga pai ai dreptate in bucatarie e nuc nu stejar cum am scris ...scuze OANA
mersi tu puiutz si va multzumesc si voua tu fetelor de complimente ,cand saracia oi mai slabi eu nu stiu ,dar ce mai conteaza cand am asa o minunatzie langa mine
deci e ok ora 15 ???

GABI draga pe unde esti ?

LISTUTZA PT 8 MARTIE
1.GABI
2.ALEX
3.ANDREEA
4.ADRIANA
5.CO
6.NASICA lui Co
7.NICO
8.MELI
9.LORE
10.IOANA13
11.IKO

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ADRIANA sa stii ca ti mananc grasunica e asa de scumpaaaaaaaaaa cu rochitzele alea

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Neata fetele.

Adriana am vazut pozele cu piticutza ta. E tare frumoasa si grasutza. are niste piciorutze de iti vine sa le mananci.

Sotul a plecat la serviciu.si am ramas singurei. Azi trebuie sa merg sa ii cumpar laptele praf.

A facut cineva pentaxim? Mai trebuie facut pe langa asta si alceva sau le contine pe toate?Ma refer la vacccinul pt copii

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Buna dimineata si de la noi....cel mic al meu iara are febra,smiorcait ,nu mananca din astea.Nu stiu ori maselele ori celebrul rosu in gat.Iara o iau pe la doctori.nu apuc sa va citesc prea mult si poze nici atata.Nu am prea mult timp asa ca mai rarut.
EU ASTEPT PRIMAVARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

no bun..abia am terminat de citt capitolul trecut...

fetelor am fost super busy in ult zile, cu botezul,musafiri etc.

cat reusesc sa citesc, si raspund.

iko, la mine e greu cu actele pt ca institutia care tre sa imi dea adeverinte si alte cele e in \bucuresti, si ne intelegem tare greu prin tel si faxuri..acu mi-au trimis o adeverinta da nu-i bine si trebuie sa le cer din nou..uff

andree..eu ma mai gandisem intr-o vreme la numele Iustin

multumim de aprecieri pt bebe..se inscriu mamicile la curtat ficior?;)

alex draga..pai na..eu cu timpul asta..de-abia acum incep s ail pot gestiona.pana acum am fost tare imprastiata...am reusit chiar sa ajung la un studio foto si sa scot niste poze..;)
oana eu am fost ca vijelia in mall si mi-am cump haine de la zara pantalon si de la peter murray o camasa.
ioana..m-ai pus pe ganduri..ma..prca nu am stat cu nicio anca din alba..am stat cu multe fete, ca asa mi-a placut sa stau in fiec an cu alti oameni..da anca din alba nu..anca din medias poate.la ce facultate era ea?

elena..si eu am trecut de 2 luni.nu am stiut de faza cu eco-radiografie..:(

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

meli, eu fol aerotermaa cd ii fc baie, pt ca in rest e mai rcore la noi//adica cam 20-21 grade.

mai fetelor, ce ziceti mai are rost sa imi cumpr acum pompa? bebe are 2 luni jumate..nu pot spune ca curge laptele ca la robinet..el l o masa mannca mai bine de la san, la una asa si-asa..o data am lapte mult, ca-s sanii tari, alta data nu prea..nici nu stiu ce sa fac..

pfuii si noi am avut pb cu centrala..vaiii..o gramada de bani am bagat, mai bine cumparam alta noua, sincer..!!!!!..nu mai tin minte, da pest 20 mil am dat..in mai mulote randuri..si nici acu nu merge stralucit.:(

mai, eu la botez am dansat cu fi-miu..:)..si l-am bagat cu pumnu' in tort..:)

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Fetelor-fetelor, va multumesc din tot sufletul! Ce sa zic...sinteti minunate! Mi-a prins bine incurajarea voastra. Si cand vad ca Sara e bine si vesela si nu are nimik, nici o julitura, ma gandesc ca e ok si trebuie sa trec peste incident! Vorba voastra, sigur nu va mai sta fata fara centura. Imaginea aia insa, cu fata pe burta pe asfalt nu cred ca o voi uita curand! M-am tot gandit oare cum nu s-a lovit la fata, ca era cu fata pe asfalt...cred ca instinctiv si-a ridicat caputul. Doamnee!!! Si la corp la cat era de capitonata, nu ma mir ca nu s-a lovit! Nu va mai spun ce am visat azi-noapte ca a fost horror. CEl mai oribil cosmar!

In alta ordine de idei, sintem la a 3 -a zi de suculet de mar, azi parca uitase ca ieri si alaltaieri i-a placut...s-a cam starmbat, dar am fentat-o, ne-am jucat, ne-am murdarit, a papat si ea cu lingurita ei si a prins iar gustul.

Mergem imediat pana la doctor, de ieri tuseste putin, ufffffff!!! Am fost ieri la botez. Ne-am intalnit cu Ramo, asa tanara si frumoasa e ! A fost un botez din ala plin de pici....hihihi...frumos! Mi-a parut rau ca nu am vazut-o pe Bea, dar mai bine pt ea, tare cald a fost acolo, cred ca de-acolo i se trage Sarei.

Cristiana, ce activa esti, imi place! Bravo mami! Parca descriai o zi de serviciu de-a mea...Brrr! Cred ca inca nu sint pregatita, mai stau cu fata!

Raluca, gata mi-am revenit, ca doar Sara nu are nevoie de o mama plangacioasa, vai-vai, nu vreau sa ma gandesc cum te-ai simtit cand ai vazut-o pe Ilinca cazuta din patut...deci si asta se poate intampla??? Offffffffffffff! Eu de-aia am zis ca iau patut de lemn, dar vad ca nimik nu e sigur...

Oana, scuze, scumpa mea, deci ustensilele le-am luat de la Carrefour, cu ele in maini le-am luat cand m-am intalnit cu Adriana, mami lui Alexia. Cu kk, nut-i face griji, nu e totdeauna aceeasi consistenta!

Bexule, felicitari pt fetita curajoasa!Ce ma bucur ca ne vom vedea la chef!

LOre, eu stiu ca la Pentaxim sint 2 intepaturi, separata cea pt hep B. Tu vb de vaccinul de 6 luni, nu?

Meli, ce poze, ce vacanta...Of! De vis!

Victo, n-are rost sa mai cumperi pompa, eu numai la inceput am folosit, pana pe la 2 luni.Felicitari pt botez si dansul lui mami!

ADriana, cat de scumpa poate fi Alexia. Si ce rochita superba! M-a topit grasunica ta dulce! Sa te bucuri de ea!

Alex, deci asa ramane cu 8 martie? Ok, atunci nu fac alt program! Numai sa ne hotaram cu tatici si bebici sau fara? Eu cred ca as prefera fara, dar cum hotarati voi!Fato, ce mireasa frumoasa ai fost! Deci zici ca si tu ai comis-o cu bebe mic cazut din carucior? Cate luni avea? A patit ceva?Yuyyyyyyyyyyyyyyyyyy.....

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

as veni si eu la intalneala insa am mai multe "problemute" si nu ma incumet....

1) e vorba de cateva ore bune si Maria nu are atata rabdare!
2) cu papatul eu nu o pot alapta decat intinsa...
3) in carucior nu sta atata timp
3) in scaunul de masina nu am pus-o inca...
4) sotul este la servici la ora 15 si nu am masina
5)inca nu am iesit "in societate" dar mai avem timp pana atunci asa ca daca voi vedea imbunatatiri pana atunci venim si noi...

victo - si eu abia astept sa dansez cu Maria la botez!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput