Gravidute si mamici din CLUJ - 46
Raspunsuri - Pagina 8
dariandra spune:
Bafta multa pentru fetele care sunt in sesiune!
La tinem pumnii.
Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)
mami_alexia spune:
Buna seara, fetele! Ne-am intors si noi de pe drumuri si am zis sa va salut.
Gabi, nu te panica, nu a patit nimic Sara, o sa vezi ca o sa uiti ce s-a intamplat!
Carrie, cred ca Sofia e deodata cu Alexia, cu cateva zile mai mica,nu? Alexia e nascuta pe 28 aprilie. Ea a fost putin mai precoce, a stat in fund de la 5 luni, singurica, nesustinuta, acum nici sa visez sa mai stea intinsa nu vrea. In legatura cu mersul, in patru labe nu reuseste, e greu fundul si nu-l poate ridica. Dar am avut niste surprize aseara. Paseste singurica, eu doar o tin de manute si merge, de-abia o poti opri. M-am minunat pentru ca nu mi-am dat seama ca poate face asta dar mi-am dat seama ca si-a intarit musculatura de la premergator si de aceea a invatat sa paseasca. Oricum, m-am bucurat mult
MAMI & bebe ALEXIA
mami_alexia spune:
Fetelor, pe unde e restaurantul cu pricina? Asa, ca sa-mi fac o idee...
MAMI & bebe ALEXIA
mami_alexia spune:
Raluca, zicei ceva de tinut cursuri..esti profesoara? La facultate? La ce facultate? Sunt pur si simplu curioasa..pentru ca eu sunt studenta si mi-ar prinde bine sa stiu ca sunt profesori pe aici..
Eu sunt la Stiinte economice(FSEGA)
MAMI & bebe ALEXIA
iko spune:
vai fetelor nu vam zis ce am patit azi cand am fost la plimbare mau atacat doi caini asa mam speriat si tot odata am ramas si socata ca nu mai patisem asa ceva nicodat ca eu ador caini ei simnt sta dar cred ca nu lea placut carutu
IKO
OanaAlina spune:
gabriela - sunt convinsa ca esti o mamica super pentru dulcica de sara! ma bucur ca totul este ok!
cu 8 martie nu stiu inca... se merge cu bebeii? cam cate ore tine??? Maria nu are rabdare sa stea atat in carucior!
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
ALEX29 spune:
IKO nu ti face griji ca o sa si gaseasca ei ceva de povestit
ok te trec pe listutza
CARRIE mersi mult
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007
OanaAlina spune:
iko - saracuta de tine! si mie mi-e teama de cainii maidanezi...
alex - insa nu am sunat la d-nul cu mobila ca nu e chiar acum... numai dupa botez... insa nu stiu ce culoare sa imi fac mobila de bucatarie... voi ce culori aveti? aveti ceva idei, pozici, etc???
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
OanaAlina spune:
de cand ati pus bebelusii intre perne? nu as vrea sa ii fortez coloana...
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
ALEX29 spune:
ADRIANA restaurantul e in Manastur ,imediat dupa benzinaria LOOK oil ,e foarte usor de gasit
OANA in bucatarie culoarea stejarului
la restaurant mergem cu bebeii ,normal ca nu i tzinem numai in carucior ,mai si dansam cu ei ,mai pove ...stai linistita ca o sa gasim o gramada de facut
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007