Gravidute si mamici din CLUJ - 46

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!

Noi ieri am facut botezul.Acasa.Dar mai mergem miercuri la biserica,ca nu a impartasit-o,ca a zis ca numai in biserica poate face asta.Bea a fost o cumintica,ca de obicei.Nu a plans deloc,si a dormit in brate la nasa.Cand nu dormea,scotea limba intruna,de s-a ras si preotul de ea.
Am dus-o si la restaurant,unde am tinut-o vreo 3 ore.Si acolo a fost super cuminte,a plans numai putin de foame.Dupa aceea a plecat socrela cu ea acasa,si acolo a terosizat-o.Din cauza oboselii,si probabil ca n-o cunoaste foarte bine,a plans mult,soacra nu s-a gandit sa o schimbe numai tarziu,si era plina de caca,ceea ce ei nu-i place.Apoi a papat,dupa care a vomat asa cu presiune,pe soacramea,pe paturica de botez,peste patura de pat...Nu a mai vazut-o niciodata vomand si a zis ca s-a speriat,nu a mai stiut ce sa faca cu ea...apoi a papat iara,si a adormit.Saracuta a fost tare obosita,si a vazut atata lume...
Noi am ajuns acasa pe la 10.Bea a dormit pana la 6,30 dimineata draga de ea.Apoi a papat 140 ml de laptic.Ea nu a papat atata niciodata.Maxim papa 125.Apoi a dormit iar pana aproape la 10.Deci s-a odihnit si pitica si mami.

Acum ma pregatesc de alt botez...la baietelul lui varumi-o...la Opera Platza...Bea tot cu soacra ramane...sper sa se inteleaga...si sa n-o mai terorizeze

Gabi draga de tine,cred ca ai fost tare suparata,nu te gandi ca esti o mama rea,Doamne fereste!!!Bine ca nu a patit nimic.Lasa,ca alta data sigur o sa-i pui centura!

Alex inca eu nu stiu daca vin la chef..sa vedem...

POZE CRED CA PUN NUMAI MAINE CA AZI NU AM TIMP,CA TRE SA MA PREGATESC DE BOTEZ,CA DE LA 2 INCEPE.

Pupici!!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

E cu scari acolo? Chiar ma intrebam si eu de asta, cu scarile.
Eu nu prea am cu cine il lasa pe bebe, eventual cu taica-su, dar asta daca liber. Si acum, chiar ca nu am cum sa stiu.
Pe la ce ora? La amiaz? Seara?

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

RAMO felicitari pt BOTEZ ,daca poti veni ne anunti tu pana saptam viitoare

IOANA da sunt scari dar nu ti face griji ca ne ajutam una pe alta
eu clar ca mi iau puiu cu mine ,nu am cu cine so las si stau si mai linistita cand e langa mine
probabil ca va fii in jurul orei 15
voi ce ziceti ?

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Lore,Carrie-mersi de raspunsuri, m-am mai linistit, si a mea sta daca e ajutata de perne, dar noi la faculta la pediatrie si ortopedie tot am invatat ca nu trebuie nici macar ajutati, atunci se dezvolta sigur fara probleme, nu li se deformeaza sau nu ii suprasoliciti coloana si oasele. deci eu sunt impotriva. vom sta si noi in fundic singurei mai incolo.

Gabi-nu-ti fa probleme, se putea intampla cu oricare dintre noi, eu cand am fost la vaccin cu piti am auzit de la medicul ei de familie niste cazuri in care numai o clipa de neatentie a fost de ajuns ca sa cada bebe. se intampla. toata lumea numai asa mamica buna sa fie cum esti tu!!!

noi pe la casuca,cred ca mai incolo ies si eu cu piti putin.pupici si o zi frumoasa,mai vin

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Co, ce mica e lumea deci esti colega cu Judit!care e o dragutza!si ce-ati povestiti, de bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Pufulet-am citit mesajul, multumesc mult.o sun luni, nu vreau sa o deranjez in weekend.asa ma bucur ca i-am gasit medic pediatru. mersi!

Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Alex cu Tarom si Lufthansa a mers tura asta, merge in San FRancisco via Munchen, cel mai nasol a fost ca a avut 5 ore de stat in Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Salutam fetele
Gabitzule, sa nu te invinovatesti ca nu are rost, eu sunt sigura ca esti cea mai buna mamica pentru Sara ta, numai daca te uiti la ea si vezi ce copil fericit e ... si greseli oricit ne-am stradui tot o sa facem, incercam sa fim cit de buni putem dar suntem oameni, asa ca ... Daca te gindesti numai cite ai facut sa fie ea fericita o sa vezi ce mama buna esti ...

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

ce liniste in zona...

Ramona, felicitari pr. mica cretina!

Cristiana,cum te descurci cu fetele cand esti numai tu acasa-acum ca sotul ti-e plecat. Eu tare rau ma organizez cand sunt singura cu amandoi....

Gabitza,ce face pui Sara? Sper ca ti-a trecut spaima data de cazatura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

buna

si noi venim la chef ia m zis la sotu ca ne gindim sa vina si ei si exact aia o zis ca si tine Alex ca iei nu se cunosc si nu prea o sa aiba teme de discuti

si au am patito cu fata nu am scapato dar prima data cand am fost afara am vrut sa trag caciulita pe ureche si an traso cu ureche cu tot asa am plins amindoaua cred ca de ai nui place cu cacula

am facut varga beles

Meli sarputea sa aiba ce meai zis orcum mine mergem la dc
frumoase poze cred ca afost superb

IKO

Mergi la inceput