Gravidute si mamici din CLUJ - 46
Raspunsuri - Pagina 20
atb spune:
Buna fetele! Ce mai faceti? cele care invatati, cum merge invatatul? ca la mine merge f greu...
Nu prea am nici un spor.
Alex, ai trecut azi cumva prin fata la Union? Cred ca tu erai... Si daca erai tu, intr-adevar erai in blugi, care iti veneau chiar f bine. Eu eram inauntru la Banca Transilvania, daca as fi fost afara, sigur te-as fi intrebat daca tu esti Alex de pe forum. ![]()
Ramonella, cum a fost botezul Beei? Cand o sa am timp o sa va citesc din urma, acum chiar nu reusesc, a fost o scurta pauza de la invatat. Va pup si imi cer scuze ca nu va scriu mai mult, dar promit ca recuperez dupa sesiune. Paa
!
Adriana
9+
ALEX29 spune:
PUISOR tare mult imi place bucataria ta ,e f faina
eu i am dat la dr 7mil ,2mil la moasa iar anestezista n a vrut sa ia nici un ban ..mai rar asa ceva
si sa fii pregatita cu bacnote de 50 si 10 de mii
DIANA ce mare s a facut printesuca ta ,e o scumpa si o frumoasa seamana f bine pe tati
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007
ALEX29 spune:
ATB da am trecut azi pe acolo si eram si in blugi ...esti tare dragutza ,dar daca ai fii vazut burtica :)))))))
pai si de ce nu mai strigat ????????
hai maine in parc
fetelor cica se va incalzi vremea
maine in jur de 13 merg in parcul mare in Manastur
haideti si voi
mi a adormit mamarutza ,cred ca o sa bage vreo 3 ore de somn asa ca i m free like a bird ![]()
3 oct.2007
atb spune:
Alex, merci de invitatie, as veni cu cea mai mare placere dar la ora aia sunt la servici. ![]()
Azi cand am deschis forumul, a inceput sa-mi urle antivirusul si sa ma tot atentioneze ca se descarca virusi de pe pagina forumului. L-am inchis si dupa vreo ora l-am deschis iar, insa nu s-a mai intamplat nimic. Voi ati patit asa ceva?
Adriana
10+
ALEX29 spune:

LA MULTI ANI MONICA DRAGA SI TOT CE TI DORESTI 

3 oct.2007
ALEX29 spune:
ATB eu n am patzit asa ....
Fetelor ati auzit de "permanent la gene"daca da va rog detalii
eu vreau sa mi fac maine sau poimaine ,dar mie cam teama ...
3 oct.2007
Ioana13 spune:
Hallo
Ma bucur ca v-a placut de Patrick
. E un copilas tare cumintel...
Julia, bine ai venit! Si eu am cunoscut-o pe Delia Muntean, nu mi-a placut deloc de ea, nu stiu de ce ca nu mi-a facut nimic rau, dar deloc nu mi-a placut de ea... a fost un fel de dragoste la prima vedere pe invers.
Alex, buna descriere i-ai dat lui Patrick, zdravan.
Sper sa placa fetelor si baieteii de tipul lui
Mami de Alexia tu spuneai de prima de casatorie? + trusou pt cei nascuti in preajma lui Patrick. ca se dau ceva vineri http://www.primariaclujnapoca.ro/Comunicate/ian_15_plati%20restante_2005-1-15.aspx Asa-i ce greu e fundicu la bebeii nostri grasuni
Se potrivesc, a simtit Alexia ca au hobby-uri comune... mincarica
Bex ce frumoasa e CArina!!! Ce frumos ginguresc ei asa micuti... ii ramin ochii asa?!!!??? Al meu a inceput sa faca pestisoru, cind a vazut-o!
trimit sa nu se stearga si revin
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Gabriela77 spune:
La Multi Ani, Monikooooooooooooooooooo! Tu si Eminescu! Sa fii fericita drga mea alaturi de familia ta frumoasa!
Diana, ti-am admirat printesa in rochita, asa dulce si haioasa e!
Bexule, deci ti-am studiat bucataria, si am vazut ca pe frigider aveai o gramada de magneti. Zi drept aduni si tu magneti din tarile pe care le vizitezi?Ca eu asa fac. O sa fac maine o poza frigiderului meu, si bucatariei daca asta e moda pe forum...hihihi
Ioana, chiar e dulce pestisorul tau!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
ALEX29 spune:
IOANA draga multzum mult .
Tu fetelor voua v a venit indemnizatia ?????
Sper ca o sa ne vina din urma ...
3 oct.2007
bex spune:
Ioana, multumim frumpos si un pupic lui Patrick si pt mami evident:)
noi speram sa ii ramana ochisorii asa, la mine in familie toti avem ochii albastri asa ca sanse ar fi;)
Gabitzo, normal ca da!!!si ii mai rog si pe prieteni sa imi aduca:)imi plac magneteii
astept sa ii vad si pe ai tai;))
alex, poate iesim noi la 1:) daca e frumos si nu vine tati in pauza de masa acasa:)
La multi ani!! Moni, multi ani fericiti alaturi de baieti tai dragi:)
adriana (ambele) spor la invatat, eu n-am spor, adica nici nu m-am apucat pe ziua de azi;)
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png