Gravidute si mamici din CLUJ - 46
Raspunsuri - Pagina 19
redai spune:
Am uitat sa va zic marea realizare. David se intoarce de pe burtica pe spate. Inca nu stim si invers dar exersam.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
bex spune:
vai diana, e superba papausa, e superba rochita:) si ciorapeii, trebuie sa achizoonam si noi o pereche albi:)
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
puisorul spune:
Buna fetelor
Am mai pus niste poze noi cu mobila de bucatarie si camera lui Stefana.
M-ati uitat cu intrebarea despre cat ati dat la doctori la Stanca? Eventual imi puteti scrie PM.
Despre doctori ginecologi nu stiu daca popularitatea e cel mai bun criteriu pentru ca astia sunt si cei mai ocupati si te simti neglijata. Asta ii parerea mea.
Stiti vreun remediu pentru constipatie la copii mai marisori adica 4 ani? O prietena care este in Irlanda are mari probleme cu baietelul.
O zi buna 

37+ cu
Stefana
puisorul spune:
Super dragute filmuletele. Aveti niste copilasi adorabili.
Abia astept sa ne vedem si noi bebelusa.
37+ cu
Stefana
puisorul spune:
Mai tarziu mergem la Fair Play sa mancam ciorba de fasole cu ceapa.
Veniti cu noi?

37+ cu
Stefana
redai spune:
puisorul eu ti-am zis cat am dat. Mesdia este undeva la 150 eur pt nastere normala si 200 - 250 pt cezariana.Cat despre contipatie sa incerce sa ii amestece iaurturi cu sucuri de portocale. Alceva eu nu stiu.
Nu vb de ciorba de aia :). Bine ca am mancat chiar eri. ne-a facut buni o oala de aia mare.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
pufulet74 spune:
Puisorule, eu am dat asa: la medic 8 mil, la anestezist 3 mil pina la urma ca mi-a facut doua anestezii, si peridurala si rahi si tare s-a chinuit cu mine, la moasa 1,5 mil.
Noi azi am facut primul vaccin, tare mi-a fost mila de piticutz, ii zimbea la pediatra cu guritza pina la urechi si cind l-a intepat s-a socat de tot si a inceput sa tipe de numa.
Acum e necajit, doarme si se vaita inca bietu.
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
OanaAlina spune:
bex - trimite te rog nr de telefon! o sa ma hotarasc sa vad cu cine fac... cu cel recomandat de tine sau cu cel de alex... noi am facut mobila din camera Mariei la comanda si a iesit bine insa nu sunt multumita de cum arata la margini... nu stiu daca intelegeti ce zic... mie asta mi-ar trebuie CALITATE si pret rezonabil!
ptiuuuu! ciorba de fasole cu ciolan afumat si eu vreau! ce pofta imi faceti! eu nu pot acum!
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
OanaAlina spune:
bex - am vazut ca si la tine cuptorul cu microunde e loc de sacrificiu pentru sterilizator si alte chestii.... si la noi!
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
ALEX29 spune:
AM venit de la plimbarica ,tu fetelor asa ma bucur ca incap intr o pereche de blugi ...chiar daca nu merg la burtica ,macar imi intra pe picioare 
VAI PUISOR draga mai bine nu ziceai ,am o pofta acummm de morrrrr ,da lasa ca saptam asta daca o sa am timp pregatesc o ciorbitza
CO am crezut ca ai deja ceva cd uri cu muzica buna dar se pare ca si tu trebuiue sa ti faci
eu am o gramada de cd uri dar carcasa cu cd uri e in masina mea si masina e inca la service:((
am ceva muzica si acasa ...daca vrei muz greceasca (imi place tare mult),ceva disco ,house ,Sarah Brightman ...etc
LORE felicitari pt voinicel ,cred ca esti tare fericita sa l vezi ,de abea astept si eu
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007