Gravidute si mamici din CLUJ - 46
Raspunsuri - Pagina 11
OanaAlina spune:
bex - m-am mai linistit un picut cu consistenta la cacuta! daca zici ca e ok! eu nu ii pot da ceai cu musetel... eventual numai cu lingurita... multumesc! te astept cu pozica de bucatarie...
ioi, sa va intreb... eu am o lingurita mica de metal cu care ii dau lichide... are ceva? unde gasesc o lingurita de plastic micuta?
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
pufulet74 spune:
Victo si Ramo, vrem poze de la botez !!!
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
OanaAlina spune:
ptiuuuu mai fetelor cand va aud cu examene.... bafta multa si sa veniti numai cu note mari! eu nu am mai pus mana pe o carte ca sa studiez de cand am terminat doc-ul! sincer acum nici nu mai am timp! nici la un film nu m-am mai uitat de nu stiu cand... sunt fan "Neveste disperate"!
am fost ieri in polus si eu val-vartej cum zicea victo si nu mi-am gasit nimic pentru botez... sau nu am avut eu prea multa rabdare! bine ca nu era radarul prin cluj ieri! hihihi! trebuie sa mai dau o tura... uffff! m-am intalnit cu cristina! draguta ca de obicei!
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
dariandra spune:
ALEX - Am reusit sa vad pozele voastre de la nunta.Ai fost o mireasa tare frumoasa si eleganta (ca o zana din povesti).Sunteti o pereche foarte reusita.
Noi am facut pentaxim.Nu am avut efecte secundare chiar deloc.La recomandarea medicului i-am dat Dariei, preventiv "thuja" (este un medicament homeopat - cate 5 granule odata dizolvate in apa plata).
Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)
iko spune:
Alex ai fost o mireasa superba santeti o pereche frumoasa si erai slabuta si tu ai ramas cu cateva kg in plus eu deja sant disperata in loc sa slabesc ma ingras

Adriana ce frumoasa ie Alexia si ce grasuna
IKO
OanaAlina spune:
si mie mi-a zis dr sa ii dau 3 pastilute de THUJA CH 200 dizolvate intr-o lingurita de apa plata dupa vaccin!
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
dariandra spune:
ADRIANA - Fetita ta este un ingeras, tare scumpica si dragalasa.
Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)
redai spune:
dariandra pe langa pentaxim i sa mai administrat ceva?Eu acum sunt disperata. Am constatat ca pentaximul nu include si cel pentru hepatita, si alceva nu i-a dat lui david. Acum am vb cu pediatra la tel si a zis ca trebuie refacut. Dr de familie oare chiar sa nu stie sau i-a administrat si eu nu am stiut?
Noroc cu Dc ca am aflat de pentaxim. Acum la 6 luni trebuie sa caut infarix hexa si sa vedem cum putem rezolva problema.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
dpop spune:
oana, tu pe cine ai pediatru? imi place ca da remedii homeopate!
gabi, sa stii ca nici sa vrei nu poti fi mama rea! ti-am mai spus ca tu esti modelul meu
. stai sa vezi cand o sa inceapa sa umble cate cazaturi va trage.
noi iarasi avem diaree, adica kk conmplet lichid, de 2x/zi. si nu i-am dat decat san, deci de la mine e baiu 

as veni si eu in 8, dar mi se aplica si mie cateva puncte de-a lui oana, plus ca a mea daca se plictiseste ca nu o baga nime in seama, plange tare. dar poate pana in martie se schimba situatia, o sa fim fete mari
mami de irina
RAMONELLA spune:
POZE BOTEZ!!!!
http://community.webshots.com/album/562127063SlSDSh?vhost=community
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large