ARGESENCE - si noi suntem pe aici [4]

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floryand spune:

salutare!
si eu sunt argeseanca la origine, din pitesti, dar locuiesc in bucuresti.
am o printesa de 1 an si 11 luni, de care are mama grija, la pitesti.
sanatate voua si pticilor vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

sa stiti ca nu v-am uitat... dar la serviciu tot asa aglomerata sunt, asa ca nu apuc deloc sa intru in cursul saptamanii.
azi am citit ce-ati mai scris intre timp (cam putin, o sa vedem noi sapuneala cand termina dana sesiunea ... )

trebuie sa va spun ca am gasit aparament in U-uri, Calea Bucuresti; sper ca de Pasti sa fim deja mutati - deocamdata asteptam creditul si clientii pt apartam. cel vechi!

alte noutati nu am, nu sunt nici la cura si nici la fitness nu ma duc, si sper sa scap cu bine din perioada asta grea la serviciu, plina de stress, la care s-a adunat si oboseala si alergatul aproape zilnic in cautare de casa noua... oooofff... toata tarasenia a culminat vineri intr-un fel de cearta la scarbici, am avut o iesire pt care imi pare rau , dar astae, acum sa vad cum reusesc sa dreg beleaua saptamana viitoare!

a, sa nu uit, noul meu apartament este intr-un bloc care are la parter sala de fitness; asa ca nu am scapare, tre sa-mi fac abonament

va pup pe toate,

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

Fetelor, gasesc si eu printre voi un agent imobiliar serios si cu multe cunostinte despre zonele judetului Arges care sa ma ajute?Daca da, rog sa ma contacteze pe PM.Multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetele
Vad ca au venit fete noi si sper sa urez bun venit pt Rocsi si flori
Eu sunt bine , dar am intrat mai rar ca sunt ocupata cu serv si cand vin acasa cu copilul. Dar este f placut cand intru pe usa si striga mami!mami!si pana seara nu ne mai zezlipim toti trei(adica si tati cand este acasa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

am vrut sa va aduc pe pag 1 si sa va spun ca am inceput fitnesu si ca-mi place de mor. e super. ma duc chiar in fiecare seara in jur de 1 ora dar e suppppeeeeeeeeeerrrrrrrrrr.va pup si va astept la cafea si la barfa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

quote:
am vrut sa va aduc pe pag 1 si sa va spun ca am inceput fitnesu si ca-mi place de mor. e super. ma duc chiar in fiecare seara in jur de 1 ora dar e suppppeeeeeeeeeerrrrrrrrrr.va pup si va astept la cafea si la barfa.

Mathilda

Dar chiar asa nimeni, nimeni?

Dana, ce faci, mie si teama sa intreb...

In rest fetele? Ca la noi nimic spectaculos.

Mergi la inceput

pai ca sa nu moara subectu' pana vine elyda o sa va mai povestesc eu cum e la fitnes. sunt multe multe aparate pt tot- cardio, grasime,musculatura etc dar au si cursuri de yoga,respiratie, tonificare,dansuri,cardio si muschi, forta etc.l-a inceput am incercat cam in fiecare seara 1 ora dar e surmenant. acum ma duc cam de 3 ori pe saptamana ca altfel e f obositor fizic. dar e super misto-mie imi plac- banda de alergat, scarile, un aparat pt spate, si unul care tonifica muschii stomacului(e ca si cum ai trage la vasla)si niste aparate pt maini si picioare.la bicicleta si elliptical nu ma duc ca am si eu acasa(desi stau cam neatinse). de luna viitoare imi fac abonament si la inot. a si era sa uit ceva f important am slabit 5 kile.
filofteia se pare ca numai noi 2 tinem subectu'- n-o sa o dezamagim pe elyda. o sa fie tare mandra de noi cand s-o intoarce pe forum.
fetelor va astept pe forum la cafea cu vanilie si barfa

Mergi la inceput

Mathilda... se pare ca am ramas doar noi.
Bravo pentru kg date jos, tii si regim?
Eu nu am timp de sala, de fapt nici de bicicleta de acasa nu am timp.
As vrea si eu la inot dar bazinul este asa de departe.
Mai fetelor cica azi in Pitesti se circula pe gratis cu autobuzele??!! Ce stiti??!!

Mergi la inceput

ma fetelor,
am citit in curierul ca desfiinteaza maxi-taxi dela 1 martie. mi se pare o mare porcarie atata timp cat nu avem transport public f bine pus la punct. adica scoti ceva dar le inlocuiesti cu ce? sunt atatea sate in jurul pitestiului unde nu ajunge nici un autobuz. ca sa nu mai zic inauntru. of.
filofteia nu tin cura, mananc orice ca eu mi-s gurmanda si nu las inghetata si ciocolata, sucurile , pizza si alte cele nici in ruptul capului.asa ca de-aia ma duc la fitness ca altfel numai aveam nimic pe card(tb sa schimb toata garderoba)
fetele va pup si la cafea adunarea

Mergi la inceput

Mathilda, eu cred ca ii vor da astia cu maxi-taxi "ce trebuie" lui Pendiuc si vom avea iar maxi-taxi. Sau vor da faliment astia cu autobuzele...eu ma asteptam la ceva mai mici...pe cand ei au tot deastea mari, nerentabile in timpul pranzului cand ai doi calatori.
Noroc ca eu vin pe jos la serviciu, cred ca ar trebui sa incep sa si plec tot pe jos.
Si ai slabit 5 kg doar cu sport??? Eu n-am reusit niciodata asta. Sportul doar ma modeleaza..in schimb m-am ingrasat cand n-am mai avut timp. Pe mine ma omoara timpul asta.

Mergi la inceput