ARGESENCE - si noi suntem pe aici [4]

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Buna Rocsi si sa-ti traiasca puiul. Bine ai venit pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

un pic si eu prin zona, cat sa (re)aduc subiectul pe prima pagina...

matilda din cate stiu eu, un astfel de proiect de amenajari interioare se plateste asa, per total. sa zicem discuti de principiu cu 2-3 persoane/ firme si faci o comparatie, vis-a-vis de pret/ durata lucrarii.
daca lucrezi cu firme ai garantia pe undeva ca lucreaza mai serios, pot sa termine treaba mai rapid decat 1 mester oarecare, au si dotari care permit sa lucreze 'cu spor. va costa insa ceva mai mult, evident.

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Buna, fetele!
Rocsi-bine ai venit!
Mathilda -mi-am intrebat barbatul. Depinde de o gramada de lucruri: suprafata peretelui pe care doresti sa-l darami, din ce e facut peretele (daca e din BCA sau daca e din beton-la asta ... e super greu de dat jos).....
Emilia-Manualul pt scoala de soferi e de la Editura National-unul cu verde pe coperta-pentru judetul nostru.
Va pup ca am o gramada de invatat!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Mersi Lavinia am sa-l caut si spor la invatat.

Mai fetelor cu atatea studente printre noi mai ca-ni vine si mie sa ma apuc...poate la toamna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

quote:
Originally posted by filofteia

Mersi Lavinia am sa-l caut si spor la invatat.

Mai fetelor cu atatea studente printre noi mai ca-ni vine si mie sa ma apuc...poate la toamna...

pagina 3???????????!!!!!!vad ca v-ati lasat pe tanjala...cum nu pot sa va mai arat bata cum dispareti !!!termin eu sesiunea asta si atunci sa va tineti !!!de maine am examene in fiecare zi pana pe 14 si apoi altul pe 16 , deci nu o sa pot sa mai arunc cate un ochi.dar dupa sesiune...vai de voi!!!Filofteia daca te bate gandul sa te apuci de facultati...anunta-ne si pe noi sa te meditam...negociem...ca ne cunoastem.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetele !

hai sa va aduc eu din nou pe prima pagina, ca poate-poate scapam de bataia promisa de elyda...

nu prea am nimic de povestit ca noutati, inca nu am gasit apartamentul in care dorim sa ne mutam, copiii sunt in vacanta si se plimba de la o pereche de bunici la alta, casa e cam putie din cauza asta...

la servici munca si iar munca, citesc si scriu la calculator 8 ore/ zi, asa ca am o oboseala aproape continua, desi dorm ca un bebe intre 9- maxim 10 seara si 7 dimineata.

in plus, saptamana asta sunt trista, pt ca aveam planificata o vacanta la munte, si uite-ma pe baricade... din pacate proiectul e devenit nerealizabil din varii motive, in primul rand ca nu pot lipsi de la scarbici...

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

anamaria, ainia, carmen- va multumesc. am luat legat. cu o firma de constructii cu care voi face tot ce m e de facut.
va servesc cu cafea. pup. rocsi- bine ai venit

Mergi la inceput

Mai fetelor, dar chiar nu mai treceti pe aici?
Eu sunt pe regim si pe fiimiu l-a apucat facutul de prajituri in fiecare zi .
Este adevarat ca si la noi nu se intampla nimic special.

Mergi la inceput

off . a fost ziua fii-mi si am comandat un tort super aratos si super gustos si etajat si azi am terminat ultima felie si apoi m-am dus sa-mi iau inghetata. si acum m-am desfacut la nasture ca nu ma mai cuprind blugii pe care i-am cumparat saptamana trecuta. si mi-am facut abonament la fitness dar am amanat pe sapt viitoare vizita.
va pup

Mergi la inceput

happy valentin's day.
va pup

Mergi la inceput