Gradinita germana de stat

Gradinita germana de stat | Autor: martie

Link direct la acest mesaj

V-as ramane profund indatorata tuturor celor care au copii acolo si mi-ar oferi si mie informatii despre aceasta gradinita, cum ar fi programul, invatarea limbii germane, conditiile de inscriere.
Am auzit zvonuri ca s-ar intra f greu, aproape imposibil, dar nu stiu ce inseamna asta.
Va multumesc foarte mult daca m-ati putea ajuta sau indruma cu cateva sfaturi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Nu am avut copilul acolo dar am fost acolo pentru a vedea despre ce este vorba (acum 4 ani), gradinita este sistem Waldorf si tocmai acesta a fost motivul renuntarii, pentru ca este un sistem care trebuie urmat si in scoala.
Cel mai bine este sa mergi sa vezi despre ce este vorba si nu te mai lua dupa zvonuri.....
Succes!!

[poze]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Corect, asa e, oricum voi merge, dar ... na, am zis sa si intreb, dar eu intrebam nu de cea Waldorf, ci de cea cu predare intensiv lb. germana... care e tot prin zona, probabil am gresit eu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

Martie, cred ca te referi la aceea de pe Iorga, cu program prelungit, nu-i asa? Daca da, ce zici, mergem impreuna sa vedem despre ce e vb?
si pe mine ma intereseaza, pt ca am un baietel de 2.2 ani.

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

Mergem, bine, dar tu stii? e gradinita Waldorf?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

am sunat azi si mi s-a spus ca pt grupa de germana varsta min e de 4 ani. Puiul meu cel mare are 2,2 luni. Acum nu mai stiu ce sa fac... O gradinita particulara nu imi permit, pt ca am 2 copilasi si ar insemna un efor financiar mare. Tu mai stii vreo gradi de stat cu grupa de germana si cu program prelungit?

Pupici

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

Nu stiu alta gradinita, dar eu sunt inca intr-o mare confuzie, gradinita de pe Iorga e cumva Waldorf sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

martie draguta mea, desi sunt noua prin bucuresti adica m-am aciuat pe aici doar de un an jumatate in materie de gradi sunt toba, deh nevoia te invata.

pe Iorga sunt doua gardi, una in sisitem normal cu program prelungit cu sctie de germana - aici sunt primiti doar copii care au mama, tata, sau bunici vorbitori de lb germana, e ci concurs de dosare.
...si o sectie de lb romana program prelungit, eu anul trecut l-am inscris la sectia romana pe vlad si am vb la telefon cu directoarea in ianuarie, iat in martie am facut o cerere de intentie, la final am fost acceptati la grupa mica - acesta a fost motivul pentru care am reniuntat - ar fi facut 2 ani de grupa mica si nu am vrut.
si una in sisitem waldorf.

telefon gradinita nr 50 nicolae iorga - 2128804

POZE VLADUT

din Calea victoriei se ajunge ff repede, daca vrei iti si explic!

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Anca_vlad esti o tipa super, mereu ma ajuti, iti multumesc foarte mult de informatii. Foarte mult

Da, exact eu la gradinita cu parintii vorbitori de limba germana ma refeream, adica la asta vreau sa o inscriu. E cea cu nr. 50? Daca ai mai multe detalii despre ea... iti raman datoare.

Mergi la inceput

Am mai citit odata ce ai scris, acum am inteles... ca sunt cu un ochi pe bebi care merge cu premergatorul si face prostii..
Cum concurs de dosare? Ce tare, faza asta! Cine pune spaga mai mare in dosar sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

concurs de dosare fara spaga eu nu am dat spaga!

anul trecut erau niste criterii eliminatorii:
si la sectia germana gradul rudelor vorbitoare de lb germana!

domiciliu aproape de gradi - au primioritate
farate sau sora in gradi - au prioritate
serviciul unuia dintre parinti in zona - au prioritate

educatoarea care a fost pana anul trecut la clasa de german aa plecat si si-a deschis propria gradinita undeva in mogosoaia.

cine e educatoare la calasa de german anu stiu , mie gradi mi-a placut arata bine si curata, dar are ceva care mie nu mi-a placut, in aceeasi sala copii mananca se joca - fac lectii si dorma, curtea e destul de mare si arata bine - este fosta gradinita de protocol!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput