Gradinita germana de stat
Raspunsuri - Pagina 2
martie spune:
Anca_vlad, iti multumesc mult, am sa incerc atunci..si, voi vedea ce iese, far fata face abia in primavara 3 ani, daca zici ca la germana e de la 4 ani... oricum, noi suntem departe de gradinita asta, asa ca..
mariamunteanu spune:
Anca Vlad, despre gradinita luterana stii ceva ? Ma refer la tarife, conditii si perioada de inscriere. Cred ca e o gradinita f buna.
Maria
anca_vlad spune:
gradinita luterana s-a deschis anul acesta atat stiu despre ea dar dac ate intereseaza in mod expres pot sa ma interesez deoarece nu e departe de serviciul meu!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
mariamunteanu spune:
Da, Anca, te rog. Spunea si Laura ca se va interesa, dar ea are gemeutze mic si nu cred ca are timp.
Multumesc,
Maria
anca_vlad spune:
o sa ma apuc de facut sapaturi si cand detin informatii utile am sa le postez aici!
POZE VLADUT
anca_vlad spune:
am aflat, am vb la telefon cu directoarea de la Gradinita Lutherana Bucuresti, strada Temisana nr 1, sector 1, telefon 021/3115510
copii de la 3 ani fara pampers si sa manance cat de cat singuri
grupe de max 20 copii la 2 educatoare.
taxa program lung 1300 ron, program scurt 930 ron cu masa.
Se completeaza un formular de preinscriere sa te aibe in evidenta, grupele pentru la anul se fac in aprilie, cererea se poate completa oricand in orice zi mi-a fost recomandat sa merg dupa ora 17.30-18.00
Copii trebuiesc luati de la gradi cel tarziu la ora 18.00
bafta!
POZE VLADUT
mariamunteanu spune:
Anca, ce rapida esti ! Multumesc pt. informatii. Cred ca e o gradinita de luat in consideratie pt. cei care prefera lb germana si cred ca nu numai pt acestia.
Maria
Adriana_78 spune:
Buna!
Si noi cautam gradinita cu predare in lb. germana, deja am fost ieri la una, azi la alta - zi de proba, sa vedem cum e (cautam insa particulare), ca la stat nu cred ca ne ia asa oricand si nici nu vreau sa fie 20-25 copii intr-o grupa.
Intelesesem ca e o gradi de stat undeva in apropiere de Dorobanti, insa nu mi-a spus nimeni concret (strada sau cum se cheama gradi).
In internet am mai gasit gradinita nr. 97 (am inteles ca e de stat) pe strada Islaz.
Stiu ca mai e gradinita Evanghelica - insa si acolo sunt anumite conditii. Cea luterana, data de Anca la 930 Ron program scurt nu e sigur printre cele mai ieftine (o fi insa buna - si asta e f. important).
Adriana
Noki_Lara spune:
Maine pe la ora 18 mers si eu s-o inscriu pe piticania mea ca Gradinita Luterana. Fii-mea este insa enoriasa a Bisericii Luterane, chiar acolo a fost botezata.
Daca va intereseaza detalii, am sa va dau eu maine.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
martie spune:
Noki_lara, ne intereseaza foarte mult, chiar te rugam sa ne dai informatii.
Te referi la Kiga, nu?
Eu am fost dezamagita, e o gradinita cu pretentii - financiare si morale,nu? - si anul trect am scris pe adresa lor un mail de 2 pagini la care nu s-au obosit sa raspunda in nici un fel.