*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (121)*
Raspunsuri - Pagina 7
creata2008 spune:
Il pazesc pe Dani, care se uita la Piratii din Caraibe 3.
Voi de ce nu dormit?
quote:
Originally posted by Shose
Uite cine nu doarme Creatza.
36+
AMR Max 4 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
grati.ela spune:
m-am speriat...am avut niste impunsaturi extrem de puternice si dureroase in plina coana fofo...parea ca bebe se impunge in zona pubiana, isi scosese un fund deasupra apendicului...s-au repetat de 5 ori la 4 minute fix...am luat un nospa si de juma de ora nu mai am decat o bolboroseala...cum sunt contractiile ce premerg ruperea apei?
37 Tudor Gabriel
AMR 14 de zile
alinaatudor spune:
Helou helou..era pauza la "colectionarul de oase"..scriu repede repede..am citit repede repde..
Acu e tare bine prima pagina..e aproape ca la inceput...plus ceza si nasterile induse care sar in ochi..e perfect...:-D..scuze ca am denumit-o polemica...dar nu era in sensul rau...uneori imi iese aiurea ce vreau sa zic...sper ca nu am suparat pe nimeni
Apoi..ma bucur din inima pentru LaLa...si a ei bibi care sunt acsa...nu te forta mamico..lasa ca ne pov tu..noi te asteptam cat e nevoie..te iubim mult..si suntem alaturi de tine..esti o curajoasa...
Miri..bine ai revenit...va pupam si va iubim tare vtare si pe voi..sa ne mai trimiti pozici...ca la cum am vazut noi..bebe Sacha..e tare frumu..si maricel grasunel...
Gatta..in legatura cu alptatul..eu am citit o carte care scria ca bebe tre sa suga maz 20 min..ceea ce inseamna ca suge corect..restul este rasfat..placere..cica in 10-15 min mananca maxim..apoi..mai trage nitel..ca dupoa 20 de min.doar sa fol tzitzi drept suzi..acum nu am experienta..doar ce am citit si eu...poate fetele mai cu experienta pot sa te lamureasca...
Va pup...si mai revin..acu ma intorc la film..e interesant
Alina 35 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png
AMR 5 Saptamani
Tinna S. spune:
Eu tot stau sa citesc din urma, ca am pierdut mult azi... si ce vad... naste si kalosalina???
Mai stie cineva ceva de ea???
... eu nici galerie nu i-am facut, dar ii fac macar acum
Tina 35+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 5 saptamani !!!
creata2008 spune:
Grati, chiar nu stiu cum sa te ajut. E foarte posibil sa se impinga in col sau sa simti acele miscari de oase si/sau ligamente, care se muta sa faca loc bebelului. Dar daca te lasa la nospa, eu zic ca n-ai de ce sa iti faci griji.
quote:
Originally posted by grati.ela
m-am speriat...am avut niste impunsaturi extrem de puternice si dureroase in plina coana fofo...parea ca bebe se impunge in zona pubiana, isi scosese un fund deasupra apendicului...s-au repetat de 5 ori la 4 minute fix...am luat un nospa si de juma de ora nu mai am decat o bolboroseala...cum sunt contractiile ce premerg ruperea apei?
37 Tudor Gabriel
AMR 14 de zile
creata2008 spune:
Fetelor, somn usor, va pup pe toate, ne vedem maine dimineata. Va astept cu cafeluta fierbinte!
Ellenuta spune:
creata iti dai seama ca-ti dau mesaj .. nu te sun ca e ora tarzie .. sms daca are de gand bitzi ceva ..
VA PUP! MA BAG LA PATUT .. CACI VORBA LUI TATI .. AI TREABA MULTA AZI!!
DOAMNE AJUTA SA FIE TOTUL BINE SI BITZI SA VINA SANATOASA PE LUME!
41 EVA MARIA
AMR ..ASTAZI ESTE ZIUA CEA MARE!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Am ajuns la termen dar nu prea vreau sa ies
Tinna S. spune:
Eu tot mai citesc din urma... si mai gasesc la ce sa raspund!
Irinouka, ce ma bucur ca n-ai streptobalaurul ala! Si eu tre' sa fac analiza asta, dar habar n-am cand s-o fac, cred ca mai astept vreo saptamana-doua, o s-o intreb si pe dr. mea...
Sper ca nu te-ai suparat pe mine ca am modificat mai devreme prima pagina la capitol, pana acum nu eu am facut-o (am vazut ca mai era cineva care facea modificari, nu stiu cine)...
M-am bagat in seara asta sa modific pentru ca sicer am vazut ca multe fete vroiau sa fie ca inainte... Daca nu merge asa, gasim noi o cale de mijloc, doar n-o sa ne certam acum pe motivul asta, nu!??
Bb2 e tot baietel!
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 5 saptamani !!!
Tinna S. spune:
Miki_baby, am vazut si eu acum pozele cu micutza Saara! Este asa de scumpa si dulce!!! Sa dea DD sa fie sanatoasa si fericita!!!
Bb2 e tot baietel!
AMR 5 saptamani !!!
NataliaS spune:
Anandrei si Dany - felicitari pentru grasunul David si delicata Mariuca! Sa va traiasca, sa fie sanatosi, norocosi , iar voi sa va refaceti repede si sa aveti mult laptic!
Talking about milk - stiti cum imi zice o prietena? Natylact in loc de Napolact
Miri, Lala, Jelimoni - bine ati revenit!
Elenuta - sa dea DD sa nasti usor, rapid si Bitzi sa fie sanatoasa tun!
Gatta - tu te plangi ca suge "doar" 20 min? Suri asta mica, la fel ca sor-sa de altfel, suge 5-7 min...e drept ca disperata , dar m-am calmat ca am vazut ca si eu mulg in 5 min cam 80 - 100 ml lejer...cred ca am un reflex de ejectie a laptelui exagerat, se si ineaca sarmana de cum tasneste laptele.
Cu luatul in greutate...in mod clar nu toti copiii iau la fel, dar daca Sara doarme 4 ore = se satura! fetele!
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw