Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(64)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Delphin - l-ai nimerit bine pe randunoiul "bricoleur"....de fapt cred ca toti au calitati si defecte. Dar faptul ca stii cum sa-l iei e nota 10 pt tine! Si mie-mi place sa umblu brambura la cumparaturi si cateodata ma intorc cu maruntisuri sau altceva decat mi-am propus. Dar 2 lenjerii sunt super-investitie!

Naty - am apucat sa-ti citesc parerea vis-a-vis de confortul de care ne putem bucura noi mamicile si prunciii nostri..Si trebuia sa te intreb: ce-ti veni? Pai stiu ca noi am reusit sa crestem si fara tot confortul sau facilitatile de acum dar, daca ne permitem (numai si numai daca....) de ce sa ne vitregim de astfel de lucruri? Bunaoara masina de spalat rufe era un moft acum e necesitate (eu indraznesc sa atentez si la una de spalat vase luna asta), sterilizatoarele de bibe eu le trec tot la necesitati (fireste ca copilu' pate creste si cu bibe fierte in oale), pompe de san (super-inventie, dar exista si optiunea muls) si sunt zeci de exemple....Tot acolo ramai cu parerile???

Roxana 34 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Care nu mai are somn p'aici?
Da care-i treaba cu parola de la mail-ul comun?La ce va trebuie.Dc-i asa,ia ziceti-mi-o si mie sa nu raman pe dinafara..
Roxan,sunt de acord,atata timp cat tehnologia a tot progresat si e in continuu progres,de ce sa nu ne usuram viata?
Ex:De ce sa ma chinui eu sa pun in ibric laptele la incalzit,sa se mai si lipeasca,cand bag fugutza cana la incalzit la microunde?
insomnaticele!

Stela24+cuTeodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Roxi, nu o judeca prea aspru pe Naty, cu siguranta ai inteles gresit..era doar de parere ca traim intr-o societate de consumatie, adica tot cumparam ca sa cumparam nu ca avem neaparat nevoie. Sigur ca ne facilitam viata cu multe din produsele pe care le cumparam, insa nu sunt vitale.Asta vroia sa sublinieze Naty!
Un mic ex: toti doctorii spun ca nu trebuie dat lapte de vaca la bb ca nu e bun, ca faciliteaza alergiile, etc. Noi cu ce am crescut? Parintii nostri cu ce? Cu lapte formula? Ma indoiesc! Vroiam sa spun insa, ca eu am fost nevoita sa-i dau lui Seb al meu lapte de vaca degresat, caci nu a vrut sub nici o forma un altfel de lapte. Si asta la varsta de5-6 luni. Treptat l-am inlocuit cu lapte vitaminizat, dar tot din cel stil dorna, pasteurizat, la cutie. Vrei sa stii ce mi-au zis dr.? Foarte bine, daca acesta il vrea, continuati, esentialul e sa ia bine in greutate!
Deci toate formulele de lapte praf si de lapte de crestere sunt frectie la picior de lemn, lantul alimentar-comercial influenteaza mult^populatia.

Editez: Stela vrei raspuns la intrebarea ta cu laptele? Gazul e mai ieftin de cat curentul electric...un minut la microunde costa mai putin de cat 3 min pe aragaz

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

A fost un cosmar sa ma spal pe cap,am tot tras de timp pana acum juma de ora cand am zis:gata!Doar n-o sa stau cu parul nespalat de frica, ca scot un pumn la pieptanat...
Si chiar ca un pumn am scos

Stela24+cuTeodora

Mergi la inceput

Hihi,gata:am ajuns la sapt 25...Yeeeeeeeeeh.Dea Domnul muuulte in continuare!!

Stela24+cuTeodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

E greu cu somnul dar nu mai avem mult si vom dormi si noi.Noapte buna tuturor.

32 saptamani - baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

un wikend minunat.

32 saptamani - baietel

Mergi la inceput

Stela - stai linistita e doar o perioada cu cazutul parului. La prima sarcina mie mi-a cazut masiv dupa nastere...Stilista m-a sfatuit atunci sa mai scurtez parul, astfel va atarna mai putin greu si poate va cadea intr-o cantitate mai mica. Dar pana nu-si fac hormnii damblaua poti sa te speli cu orice ca n-are efect...Acum in sarcina sta imi cadea parul rau pe la 4 luni...A trecut si perioada aia..Daca imi mai cade si dupa ce nasc atunci raman cheala

Delphi - nooo...Naty sigur isi da seama ca nu am luat-o rau la rost ..Eu am mai spus-o si ma repet: fiecare cu psibilitatile lui si inca o treab f importanta: fiecare mama stie si simte ce e mai bine pt pruncul ei. F bine ai facut ca ai dat la Seb lapte de vaca! Mama stie cel mai bine cum sa-l ingrijeasca pe bebe!
Insa cu cuptorasul ala cu microunde, eu nush ce m-as fi facut fara el avand in vede ca baetul meu se mai scoala noaptea si crede-ma ca poate trezi un cartier intreg in 3 min cat ar dura incalzirea laptelui pe aragaz. La un moment dat s-a stricat cuptorul cu microunde....am innebunit amandoi 1 zi fara. SIne-am dus de urgenta si-am luat altul AL meu copil e f nerabdator la mancare si face ffff urat. Asa a fost mereu: putin lacom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

He, he, si eu insomniaca ca de obicei!

Delphin, imi pare rau ca nu ai gasit pijamale, dar lenjeriile de pat cred ca sunt tare faine. Mie imi place tare mult sa-mi cumpar lenjerii!

Sovi, la nasterea naturala te duci la spital la momentul x si ei iti cheama doctorul imediat ce te internezi. Eu asa stiu, m-am tot interesat si am tot citit, sper sa nu ma insel...

Kya, ce bine ca ai aparut, mi-era dor de tine! Chiar asa, a venit weekend-ul...eu n-am mai tinut cont de ce zi este! I'm free!!!!!

Mi-a venit randunoiul acasa in seara asta si mi-a zis ca mi-a mai crescut burta de cand nu ne-am vazut ( exact 4 zile ). El si Razva dorm acum ca niste ingerasi, am incercat si eu, am vazut si un film...si tot degeaba. Sunt fresh de parca acum m-am trezit!

Sper sa mai gasesc randunele pe crenguta, daca nu dimineata...

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 32 + cu Rebecca

AMR 7 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Sovi - te intrebai care mai e utilitatea sterilizatorului in cazul in care alaptezi. Pai e bun in perioada aia pt suzete si pt pompa de san, biberoane de ceai plus alte ustensile pe care le folosesti pt bebe. Eu nu am cumparat crezand ca ma scutesc de o cheltuiala. Dar socoteala de acasa...Si uite asa in luna 5 intr-o buna zi am ramas fara lapte! Mi-a secat pur si simplu Si am inceput calvarul biberoanelor si tetinelor spalate si apoi fierte. Pt mine a fost un chin. Intr-o zi mi-am zis gata! Osa iau unul si sa vad cum o fi...la cate chestii inutile cumparasem eu, una in plus nu strica. Si am cumparat cea mai ieftina varianta. Un sterilizator pe abur, electric, de la Plus Discount. M-a costat 100 lei (cred) anul trecut, e un no name. Insa boierie dup-aia..Functioneaza bine merci si acum chiar daca nu e de firma. Iar eu is fericita!

Mergi la inceput