Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(64)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Capitolul 65!!

..merg sa citesc si eu din urma si..revin..

Ela.. in 30+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna mamici...gata am ajuns si eu pe ramurica..credeam ca o sa gasesc pomelnice scrise dar vad ca nu...cautam chiar un nou capitol dar nici asta n-am gasit...ce se intampla sefa,clau...ce faceti...sefa o fi ramas inzapezita la ski?
a plecat si fratiorul meu...eu am fost un pic harnicutza..am facut o ciorbita si am sters praful cu aspiratorul mi-a dat fratiorul...l-a scapat pe randunoi...acum il astept pe puiul meu sa viona de la bals..
clau sa ne pui pozici cu razvanel...imi dau seama ce petrecere frumoasa a avut...
cred ca si eu o sa fiu o mama sufocanta si paranoica...uite acum cand a plecat fratiorul meu i-am zis de o suta de ori ai grija ce taxi iei,ai grija cum traversezi ai grija sa ma suni cand ajungi acasa...etc..pana cand mi-a zis el soro nu mai am 2 ani mai am un pic si fac 18 ani asa ca stai linistita...si cu sotul la fel daca pleaca la drum il sun ce faci,unde esti,mergi incet etc...deci va dati seama cum o sa fiu cu copii mei..cu toate ca eu zic ca nu o sa plec cu ei in concediu cand sunt mici dar cine stie..sigur o sa-mi schimb parerea...
mstela -si eu sunt pasare de noapte iar dimineata ma trezesc cand pleaca puiul la serv,la 8 si apoi zic ca mai stau un pic in pat si stau fratilor pana la 11-12..somnic nu altceva...
roxana-mamica stai cumintica in patut si las-o incolo de treaba o sa avem destul timp sa facem dupa ce vin bebeii daca nu o sa ne vina acru pe gat de cate o sa avem de facut,plus ca tu il mai ai si pe cata...e nasol si cu statul pe scaun si vad ca voi chiar ciripiti si la 3 dim...eu chiar daca nu pot sa dorm nici la calculator nu pot sa mai stau...ma ustura ochii...stand toata ziua cu ochii beliti ba calculator,ba tv...simt nevoia sa ma odihnesc chiar daca nu dorm si ma fatai...
adriuta-multam pt informatiile despre miha...sper sa ciripeasca cat mai repede cu noi...sa dea DD ca bebicul sa stea la caldurica pana la termen
simo27-sa va ajute d-zeu la cat mai multe sapt ,si soacra mea isi doreste fetita ...ea uibeste f mult fetele,ea a fost f apropiata de cumnata mea ,au fost 2 prietene,au discutat orice si de asta zice ca pt o mamica e bine sa ai si o fata...dar a zis ca nu conteaza sanatos sa fie...mai ales ca e primul nepotel...
simonette,delphin-
ralucas-da ciondanitul in soapta imi aduce aminte de ceva...pana sa facem nunta,in ultimul an de facultate 2004 si in 2005-2006 am stat cu chirie impreuna cu cumnata mea...si cand se ducea acsaa soacramea o intreba cum se intelega puiul cu mine ,daca ne certam...ea nu ma cunostea f bine...ma stia de ceav ani dar nu petrecusem f mult timp impreuna....dana,cumnata ii zicea ca ne intelegem bine,ca nu ne certam ca suntem ok...ea nu o credea zicea ca poate o minte pana cand intr-o zi ii zice dana hai ma ca doar nu se cearta in soapta...ca doar stau cu ei si ii vad,se inteleg...iar cu puiul meu nici noi nu tipam unul la altul daca avem ceva de zis vb calm,nu ne certam,nu ne jignim...
lyvy-ma bucur ca bebica ta e bine....
acum va las ca a venit puiul meu...va pupacesc...inca n-am terminat de citit...

ramo26+ 26 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput