Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(64)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Cine-mi da si mie parola de la contul foto? plizzz!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Cine poate sa ma ajute si pe mine???
Am nevoie disperata de nr. dr. Marcel Moisa... La dansul m-a plasat dr. mea care este plecata din tzara... mi-a dat nr. lui dar, l-am pierdut...
Cred ca am inceput sa pierd dopul...am gasit dara maronie pe chilot si dupa ce i-am schimbat s-a transformat in roz... In orice caz tb sa merg la spital dar as vrea sa vb cu dansul!!!

mami de Luca si 34+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 6 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Simo, ti-am raspuns la celalalt subiect, cu toate ca nu am numarul lui...Parerea mea este sa te duci oricum la camera de garda. pe Roxana ai sunat-o? Poate are ea numarul lui, dat fiind ca tot pacienta Cezarei este...Sau posteaza rugamintea de a ti se trimite PM pe contul altei randunici ( al meu, de ex ), care sa te sune sa ti-l dea, astfel incat tu sa nu stai lipita de calculator si sa te duci incet spre spital.

Oricum, trebuie sa te vada un medic. Si cand ajungi acolo, spune-le cum ti-am mai zis, esti pacienta Cezarei Bucur si le transmiti rugamintea ei sa se ia legatura cu Marcel Moisa in ceea ce te priveste.

Iti tin pumnii! Ai incredere ca o sa fie bine!!!

Olga 32+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Sunt TRISTA RAU!Si-mi vine sa-mi bag picioarele in ea de soarta trista cu asa uter..Nu pot sa ma mai opresc din plans.
Am iesit la o gura de aer cu randunoiul,cum spuneam si doar ce-am intrat in kaufland sa luam prajituri si mandarine.Si o data m-a luat o ameteala,cu greata si am simtit cum se lasa burta in jos,o presiune in burta, de o incurcasem,abia am ajuns inapoi in pat.
Offff,speranta pe care o mai aveam ca pot iesi la o gura de aer s-a naruit si ea!!!Imi vine sa urlu cand ma gandesc ce viata de kk: nu serviciu,nu miscare de am anchilozat de tot,nu,de ma gandesc cum o mai rezista saracu'randunoiul de atata timp,nu nimik,si acum nici sa iau aer nu mai pot..
Si mai ma cearta si randunoiul dupa ce ca sunt cu sunt,ca plimbare mi-a trebuit!!

Stela25+cuTeodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

buna,dragelor!
am intrat doar sa va spun cate ceva despre noi,nu prea multe ca nu vreau sa va intristez si sa va fac inima rea.din pacate doctorii de la Roma au confirmat ca copilul meu are probleme cu inimuta.este vorba despre o malformatie foarte grava ce necesita 3 interventii chirurgicale in decurs de 2 ani.cea mai importanta operatie este prima,care o sa aiba loc in primele zile de viata;daca o sa treaca cu bine are sanse sa traiasca,deci este decisiva pentru micut.
nu pot scrie mai mult dar va spun doar atat ca ma simt foarte,foarte rau si nu stiu ce sa fac,decat sa ma rog Lui Dumnezeu sa aiba grija de bebele meu.
va pup pe toate

diana_g 32+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Simo chiar daca am pariat eu ca nasti prima...nu vreau sa fie chiar asa de devreme totusi...Dupa cuym ti s-a zis, mergi la spital de urgenta sa vezi ce s-a intamplat.
Stela un copil inseamna sacrificii...chiar si inainte de a veni pe lume. Ar trebui sa ii multumesti lui DD pt ca vi l-a dat, pt ca sunt unele care se chinuie ani de zile si nu le da DD bucuria asta...

32+ Lucas

Mergi la inceput

Diana, e un moment greu pentru voi, dar nu subestima puterea gandului!! Ai credinta ca va fi bine! E important sa fii puternica, acum, si dupa ce bebe va veni pe lume! Du sarcina asta cat de mult posibil, astfel incat organismul lui sa fie cat mai puternic. Ai norocul de a te afla intr-o tara in care sunt convinsa ca experienta medicilor este foarte mare, deci sansele sunt pe masura!

Fii puternica, te rog, bebe are si va avea nevoie de tine! Noi suntem aici, scrie in continuare, scrie despre grijile tale, scrie cand esti trista, descurajata, oricand simti nevoia. Nu intristezi pe nimeni, sunt convinsa ca vom gasi o cale sa te ajutam cumva!

Baietelul unui coleg s-a nascut prematur, cu doua spatii la inima, unul intre atrii, unul intre ventricule. Face trei luni in cateva zile, si urmeaza sa fie operat pe 21.01 pentru a i se inchide spatiul dintre ventricule. In trei luni, cel dintre atrii s-a inchis, iar celalalt a scazut de la 8mm la 4mm, in conditiile in care inima lui a crescut in dimensiuni. Nu-s cardiolog, Naty cred ca te poate ajuta mult mai mult, dar tu trebuie sa fii puternica si sa fii convinsa ca bebe va fi bine!

Olga 32+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Diana trebuyie sa fie foarte grele aceste momente pt tine...dar trebuie sa te rogi la DD sa fie bine, si mai ales dupa cum a spus si Olga, esti intr-o tara unde ai mult mai multe posibilitati, decat ai fi avut daca erai in Romania, si deci implicit si copilul tau va avea mult mai multe sanse decat acasa.
Simo si din cate am citit eu la mamicile de ian-feb, mai poate dura ceva timp de cand elimini dopul, si pana cand vei naste. DAr cel mai sigur du-te la spital, indiferent de ce medic vei gasi acolo.
Delphin de la care cont foto?

32+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Simonette, nu ne speria, fa ceva, du-te la un doctor, ai mare grija de tine, si da-ne de veste cand afli ceva.Ne gandim la tine si ne rugam la DD

MStela, nu mai fi necajita fata frumoasa !!!Bine ca ai ajuns acasa cu bine, stai in patuc si va trece, poate ai facut prea multa miscare din prima. Hai nu mai fi suparata, bebe merita aceste sacrificii!!!
Merci de info cu Quelle.

Diana,te cred ca te-a daramat vestea, nici nu am ce cuvinte sa-ti spun, iti doresc putere si curaj, ne gandim la tine si multe

Maia, mare si frumoasa, si burtica si fata.

RalucaS, eu nu vad bine fara ochelari nici de aproape, nici la departare!Deci, care e concluzia????

livi +32 Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Stela, nu vreau sa te cert, ca te instristezi mai rau, dar....daca vrei sa iesi la aer, iesi, mama, pe balcon, sau pe geam si te uita la lume cum merge pe strada!!! Raluca are dreptate, un copil presupune sacrificii si inainte de venirea lui pe lume! Nu e prima oara cand te simti rau atunci cand iesi din casa, de ce insisti sa faci un lucru demonstrat a fi gresit?!!?

Mai este putin, timpul va trece foarte repede, si o sa poti iesi cat vrei pe urma, CU BEBE!!! Crede-ne pe toate cand iti spunem ca merita sacrificiul asta mic pe care trebuie sa il faci: stai in casa! Uite la Naty cate probleme a depasit pana acum! Uite-o pe Simo27! Ele POT! Poti si tu, lasa tristetea ca nu mai ai dreptul la distractia de a merge intr-un hipermarket...

Uite, exercitiu: trage aer in piept si pune in balanta bunele si relele. Vezi, ce merita? O ora de bucurie ca ai cumparat trei kile de ceapa sau o viata fericita cu bebe in brate, nascut la termen, fara sa fi suferit nici o secunda?

Nu am vrut sa te supar in nici un fel , sa stii!

Olga 32+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput