Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(64)
Raspunsuri - Pagina 19
RalucasS spune:
Ca vad ca ati mai discutat pe subiectul soacrelor. Cel mai important si mai important in primul rand este sa ai parte de un sot, care pune mai presus vorba ta decat pe cea a mamei lui, si pe care sa il intereseze mai mult casa lui decat pe cea a parintilor si tot asa. Soacra]mea poate sa ne dea si o mie de sfaturi, ca al meu sot daca vede ca eu nu agreez ideea, ii spune imediat sa ne lase in pace. Eu una nu m-am dus niciodata sa ii spun ca nu sunt deacord cu ceva, sau sa o contrazic, dar v-am zis sotul meu ii zice cand e cazul, pt ca doar e maicasa. Si norocul meu cel mare, este ca ei stau la tara, si nu departe la vreo 40 km de galati, dar noi nu ne ducem decat in vizita pe acolo de cateva ori pe an, si tare mai bine este asa, ca nu avem motive de discutii. Eu nu o sun niciodata, ca asa am facut de la inceput, suna doar sotul si vorbeste si in numele meu, si este tare bine, pt ca asa nu am avut niciodata motive de disputa, si chiar socrii mei sunt foarte mandri de noi ca noi ne intelegem bine cu toata lumea, si cu ei inclusiv. Dar i-am explicat sotului, ca daca ne-am fi cautat prea des, si cu ei si cu restul neamurilor, sigur s-ar fi iscat discutii mai mari sau mai mici, din diverse motive. Dar asa, noi suntem la casa noastra si de restul nu ne intereseaza si ne simtim foarte bine si avem mare liniste.
Iar la capitolul bunici - viitori bunici, nu o am decat pe maicamea (pt ca este divortata de cand aveam eu un an sau doi), care este plecata in franta, si vine doar in vizita o data pe an acasa.
Si inca odata va repet, eu am mare noroc pt ca am parte de un sot care s-a modelat dupa ideile si principiile mele imediat, ca daca aveam un ul de ala dupa fusta mamii...nu stiu ce ma faceam
Iar de concediu, nu as fi in stare sa imi las copilul acasa si eu sa ma distrez fara el...eu de cand am cainele, nu pot pleca nicaieri fara el, sau daca plecam ziua, seara trebuie sa fim de urgenta acasa ca mi se rupe sufletul cand stiu ca e ramas singur si e trist...daca asa gandesc despre caine, va dati seama despre copil ca nu as putea sa il las nici in ruptul capului. Ni l-am dorit amandoi, cu toate ca sotul cred ca si l-a dorit mai mult decat mine, el era mai trist si mai suparat cand auzea in fiecare luna ca iar mi-au venit "musafirii", iar daca l-am dorit asa de mult ambii, ne dorim ca sa ne umple si fiecare moment de acum in colo....Sotului meu ii dau lacrimile de pe acum, cand se gandeste ca nu mai e mult si isi va tine "comoara" in brate, asa ii zice el.
stela - dupa ce termin de scris, intru si eu pe joci.ro ca vad ca au jocuri misto..de abia astept
si ms pt pont
naty -
fata, si sa stii ca si eu mai izbucnesc asa cate odata, si dupa aia ma racoresc... asta este
adriuta - multumim mult pt vestile de la miha...si sa ii spui ca o iubim mult si de abia o asteptam la ciripit cu noi
Clau - de abia astept poze...
Sovi - si noi trebuie sa aranjam camera lui bb, dar am decis sa o lasam pt la vara, cand va fi cald, se va putea aerisi mult mai usor, vopseaua/varul o sa se prinda mult mai bine, decat acum pe frigul asta de afara. Si in plus nu o sa fie un miros deranjant in casa.
32+
Lucas
adriuta spune:
RalucaS am sa ii transmit mesajul negresit...
AZI AVEM 33 DE SAPTAMANI!!!!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
33+ cu
ADRIAN
Simo27 spune:
Roxana,esti bine?! Ti-ai revenit? Da-ne un semn de viata,ca eu deja am inceput sa am emotii!asteptam vesti bune!

Azi implinim si noi
33 de saptamani
!Doamne ajute-ne la cat mai multe!
Simo,mamica lui DAVID
,
33+ cu SAMUEL
Maia37 spune:
Buna dimineata randunele!
Clau asa este imi spunea si mie mama:"ai sa vezi cand vei avea copii tai daca poti sta linistita in casa in timp ce ei sunt plecati la diverse distractii".Asta este...cred ca si meseriile sotilor nostri contribuie la teama asta...
Eu personal nu am avut discutii cu soacra in cei 15ani de casatorie caci sotulmeu nu-i permite si-i taie repede din elan.Si asa ne vedem destul de rar,de 3 ori aprox. pe an mai stam si la discutii...ce rost ar avea.E draguta ca persoana dar numai cand vrea ea asa ca nu ne prea bagam una pe alta.
De ieri avem si noi 32 de sapt.
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
32+ cu
Vlad Andrei
Roxana Claudia spune:
Sunt bine fetelor - am reusit sa adorm pe la 4-5...si uite asa am dormit tot 3 ore din 24. Deja am cearcane. Nu era dopul gelatinos dar ma pusese pe ganduri pt ca daca mai urma ceva..clar imi luam bocceaua si la spital!! Dar am decis sa ma relaxez, sa-l duc pe Cata mai des pe la bunici pt ca eu clar vreu sa aduc de la spital un bebe mai mare de 3 kile...tocmai pt ca stiu cum e sa fie sub..Si daca tot as putea, de ce sa ma chinui singura? Mai cu seama ca dr nu e la spital pana pe 4 februarie, am si kitul ala de prelevare si n-as vrea sa stric tot doar pt ca eu ma dau drept Xena cea razboinica. Pur si simplu ma dau batuta: admit ca ma depasesc toate treburile casnice plus iesitul in oras plus statul cu copilul
Aseara am fos la restaurant unde am stat 3-4 ore cot la cot cu prietenii nostri desi eu muream de durere de spate si de burta
Dar nu m vrut sa stau acasa
Multumesc din suflet ca va ganditi la mine Ralucas, Simo si Olgutzika
.
Ralucas - te citeam si ma regaseam in toate actiunile tale. Nici eu nu-mi sun soacra decat ffffffff rar desi sta la 2 statii de metrou de mine. Pur si simplu am vazut eu ca asa e mai bine. Comunicam doar prin intermediul sotului. Vizite: mai rarut ca-i mai dragut. Cat despre faptul ca u puteti pleca nicaieri fara catelus si mai tarziu fara copil nu-i de condamnat, fiecare face asa cum simte, eu am prietene care-s la fel ca tine. Isi iau bebeii peste tot. Eu si sotul de la inceput ne-am zis asa, ca suntem tineri si ca vom merge si cu ei, pentru ei (ca au nevoie de aerosoli la mare, ca au nevoie de aer curat la munte) dar mai apoi mergem si noi singuri (pt ca avem nevoie sa ne rasfatam unul pe altul si sa ne "amintim" de ce ne iubim si alte multe explicatii
). Si uite asa ne e bine.
Roxana
34 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)
bubu05 spune:
'Neata, dragutelor!
Ce noapte agitata pe-aici!
Mai, Roxanicule, mai las-o de treaba acum, cateva saptamani, vorba ta, sa fie bb de 3 kile, ca apoi sigur nu mai ai stare!
Eu aseara mi-am facut baita, l-am pus pe sot sa ma dea cu crema pe tot corpul si apoi am stat 10 min sa ma uit in oglinda, despuiata sa-mi vad suncile si ma apuca
. iar sotul a zis: lasa, mami, ca dupa ce nasti o sa dai repede jos si te faci iar cum ai fost!"
Pe mine m-a trezit Vladuc azi de la 8, statea in pat la el si plangea ca-i e foame tare
V-am zis ca de obicei se da jos singur si vine in pat la mine. Si m-am trezit sa dau copilului sa manance.
Kya, apropo de soacra ta: sigur se va educa, daca o sa va vedeti des.
Soacra mea nu se putea abtine la inceput cu sfaturile si facea ditamai botul. Dar acum, pot sa spun, ca si soacra mea se numara printre cele bune, mai ales ca stam aproape si ne putem baza pe ea.
Cand am nevoie sa stea cu Vlad, cateodata opreste oala cu mancare de pe foc si vine la noi, asta daca nu il duc eu acolo pe copil.
Si nu mai spun la cate cadouri ii face si ne face, s-a dat pe brazda de mult timp!
Noi o sa plecam in vizita la nasi si o sa revin dupa-masa.
Pupicei!
Oana
25+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Simo27 spune:
Apropo de bunici,si eu sunt PRO bunici...cand l-am nascut pe DAVID,eram studenta in anul 3 la facultate ,la Sibiu si daca nu o aveam pe mama,nu stiu ce faceam!M-a ajutat fff mult, in schimb socrela,venea in vizita o data pe luna si facea figuratie,Dumnezeu sa o ierte ca a murit anul trecut la 49 de ani(bunica tanara) de un atac cerebral visceral,a fost o tragedie in familia noastra chiar daca nu eram apropiati si asta din cauza ca nu m-au dorit de nora...asta e alta poveste!Cand eram cu DAVID insarcinata zicea ca trebuie sa fac fata,ca ei mai au 2 nepoti(de la sora sotului) si le trebuie nepoata,cand au auzit ca e baiat,a zis ca altfel ar fi stat lucrurile daca era fata
...si eu i-am zis ca DAVID o sa le duca numele mai departe,nu ceilalti,dar degeaba!A,si la inmormantare socrelu a zis ca "uite,a murit,Mia,si nu i-ai facut o nepotica!"
fara comentarii...Mereu ziceau ca DAVID are prea multe,pe cand ceilalti nu am,si nu veneau sa-l vada,sau sa-l ia decat f rar,dar au compesat din plin parintii mei,care sunt niste bunici exceptionali!E adevarat ca il rasfata,dar si noi il rasfatam f mult,asa ca...si noi nu am plecat aproape nicaieri fara DAVID,el este f atasat de mine,de multe ori vine dupa mine la baie...
Cand l-am adus de la spital,dupa ce l-am nascut si l-am pus intre noi...nu stiu cum sa va explic,am simtit ca suntem in rai,ne uitam la el si nu ne venea sa credem ce avem langa noi,si de atunci am simtit ca si noi doi am devenit mult mai apropiati,mai legati,DAVID ne-a unit pe vecie,am devenit parinti si scopul nostru in viata s-a schimbat,DAVID era si este pe primul plan!
Simo,mamica lui DAVID
,
33+ cu SAMUEL
RalucasS spune:
Felicitari pt toate randunicile care astazi au mai adaugat o saptamana
si La cat mai multe cu bine !
Roxana ma bucur mult ca esti bine
, si mai ales ca ti-ai dat seama ca nu esti "xena" vorba ta...si de acum ai sa te menajezi mai mult, macar pana vine bb, pt ca asa cum ai spus si tu, e foarte important sa aducem pe lume un bb mai mare de 3 kg.
stela - imi place pe joci.ro, dar sa vezi ce o sa joace sotul remy cand o sa vina acasa...eu jucam pe alte siteuri canasta, dar cum el nu stie, si stie numai remy, o sa fie foarte incantat de idee
32+
Lucas
Kya spune:
Roxanici bine ca nu a fost decat o alarma falsa! Sa nu se grabesca
asa tare, ca mai are de stat putintel acolo la caldurica!
Azi dimineata m-am trezit cu o mare pofta de prajituri, asa ca ma duc sa-mi cumpar ce-mi trebuie si mai trantesc un Krem a la Krem! Yummy! Si parca vad ca dupa ce e gata, o sa mi se faca pofta de ceva sarat...
De azi am mai adaugat si noi o saptamana 
Kya
27+ cu
Sanziana
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Simo27 spune:
Ma bucur mult,mult pentru tine Roxana
!Ce bine ca a fost o alarma falsa!A inceput ziua cu o veste buna,sa dea DD sa fie asa toata saptamana!Stai linistita ca acum conteaza mai mult bebelusul!Iti dai seama cum e la mine cu treburile din casa...vraiste!Dar pot astepta,ca o sa le facem cand putem!Stai in patut si relaxeaza-te,ca apoi vine bebe si nu o sa mai poti!
Simo,mamica lui DAVID
,
33+ cu SAMUEL