Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(64)
Raspunsuri - Pagina 18
Kya spune:
Maia
ma bucur ca ma intelegi, si ca vad ca mai am o colega de suferinta. Mi-e groaza numai cand ma gandesc la gheara aia care mi se pune in suflet cand imi fac griji. Cred ca televizorul si ziarele cu stirile astea ala ora 5 ne-au bagat prea tare in sperieti.
Si pe mine ma certa mama cand eram mai mica si stateam mai mult afara, sau intarziam acasa. Atunci simteam ca mi se incorseteaza libertatea, acum o inteleg! Si parca o aud cum spunea "o sa vezi tu, cand o sa ai si tu copii..."
Clau inca o data sa-ti traisca feciorul! Cat despre soacra, astept si eu sa realizeze ca nu o scoate la capat cu noi cu noianul de sfaturi sau cu cicaleala. Om bun la suflet si saritor este si ea, deci am sperante. Continui si eu cu perseverenta, poate voi avea succesul tau.
Intre timp mi s-a facut somn, dar si foame. Insa mi-e teama ca dupa ce voi termina runda prin frigider, o sa-mi fuga somnul...
Kya
26+ cu
Sanziana
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mstela spune:
Randunici, mai ciripiti sau ati adormit?
Eu,gata,am ajuns sa fiu pasare de noapte,iar dimineata (10-11)trage lumea de mine sa mananc..![]()
Noi am avut o portie de joc de rummy pe joci.ro cu randunoiul si amici apoi am citit din rev "Mamica de azi",care e superba,v-o recomand(pt cine nu stie),e o brosurica plina cu info de bbi,sarcina...
cory
sunt de acord cu tine,ca cei care vor sa se apropie de bb sa fie spalati pe maini (si eu ii voi invita la baie mai intai pe musafiri
.Si mai sunt de acord sa nu pupe nimeni bb la inceput.
Apropo de asta,am ramas cu imaginea trista a lui moni columbeanu cand pupa fetita tot timpul pe guritza.Sunt absolut impotriva!
Ce mi-a placut "Schnappi"!![]()
Naty
,of,imi pare rau ca iar ai rabufnit.Dar f bine sa te scoata randunoiul pe la aer,ca stii doar ce mi-a zis mie dr,o plimbarica fara risc=cu masina e f buna.Eu asa fac de multe ori-ies la plimbat cu masina cu randunoiul sa mai imi revin.Si chiar ma tonifica.Stai cumintzica si nu te mai supara ca se intristeaza iulia.
.
Eu imi fac de lucru toata ziua ba cu o carte,reviste,mai lucrez pt dizertatie,mai ma documentez,mai pe net,tv,mai ma uit pe geam,mai bag nasul prin sertare si nici nu vad cand trece ziua.
ramo,ma bucur pt tine.E super sa fim norocoase in privinta asta,ca si asa problem sunt destule..
clau,traiasca razvanelul!si felicitari si tie ca ai soacra buna!
Stela
25+cu
Teodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella
Roxana Claudia spune:
Iote-ma iar pe crenguta la ore la fel de decente ca si Clau si Stela...Dar ce sa ma fac, am incercat m-am bagat in pat pe la 11 si 2 ore am tot incercat. Ochii nu vor sa stea lipiti iar durerea din partea stanga de la coaste nu se lasa. Am cedat si am venit in birou. Am cu cine ciripi?
Roxana
34 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)
bitza037 spune:
Offffffffff,
in sfarsit am reusit sa citesc 2 capitole......ieri si azi nu am avut laptop(calc.nu stiu ce naiba are de nu merge) si ati scris...........de ma doare si fundul cat am stat pe scaun.....bine mi-am schimbat pozitia ca simteam ca lesin...dar nu m-am lasat!!!!

Ma hotarasem ca atunci cand termin de citit ma duc la culcare si scriu 2 vorbe dimineata la cafea, ca mi-am notat pe un biletel......dar pot????cand vad ca mai sunt si alte colege de suferinta???
Bine, mie mi se trage insomnia de la somnul de dupa amiza.....de la 6 la 8.
Oricum mult nu mai rezist!
IRINA 
+26

sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
bitza037 spune:
Gata, am mancat trei mere, am citit putin si la Zuze......am vazut ca a nascut Kalosalina(fosta aspiranta)....ma duc la culcarica, revin dimineata cu o cafeluta si cu un mic rezumat la ce am citit.
Pupici
IRINA 
+26

sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
Roxana Claudia spune:
Io am fost intre timp la baie sa fac un pipi si m-am speriat...am descoperit cateva firisoare roz
M-am speriat asa ca am stat in pat pana acum...n-am reusit sa adorm ca ma dor toate..Astept sa vad daca apar si alte firisoare...Sper sa nu se implineasca cele mai urate temeri
Roxana
34 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)
RalucasS spune:
Neata' la toata lumea 
Eu m-am trezit, mi-am facut cafeaua, si acum trebuie sa citesc din urma, ca vad ca aseara ati avut chef de ciripeala...
Cate o cafeluta
si pt voi si va urez o duminica cat mai placuta!
32+
Lucas
RalucasS spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
Io am fost intre timp la baie sa fac un pipi si m-am speriat...am descoperit cateva firisoare rozM-am speriat asa ca am stat in pat pana acum...n-am reusit sa adorm ca ma dor toate..Astept sa vad daca apar si alte firisoare...Sper sa nu se implineasca cele mai urate temeri
Roxana34 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)
Roxana mama, sa fie cumva dopul gelatinos? Pune mana si stai linistita si nu te mai agita atat cu cea curatenie ....
32+
Lucas
Olgutzika spune:
Roxana, esti bine 
? Ok, deschizi tu odiseea, dar nu vrei sa faci asta mai incolo putin
? Pliiiiiiz, intra si da vesti bune!
Olga
32+ cu
Ioana-Sofia
adriuta spune:
Buna la toate randunicile.
Mi-a scris Miha. Am gasit mesajul pe calc ca l-am lasat deschis azi.
Au ajuns cu bine, bebelusha e ok. Ea a avut probleme pentru ca i s-au umflat picioarele, aproape sigur de la calatoria cu avionul cred. Acum s-au mai dezumflat si este mai bine. Nu si-au luat inca calculator dar in curand o sa aiba. Mi-a scris de la altcineva.
Cam atat deocamdata.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
32+ cu
ADRIAN