Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(64)
Raspunsuri - Pagina 17
bubu05 spune:
Sovicule, pai atunci bafta cu renovatul si sa va apucati curand!
La mine sigur se face praf in toata casa, eu o sa ma mut cu piticul la soacra o saptamana si apoi facem curatenie si gata, Plus spalat toate covoarele din casa, sa fim curati de Paste ![]()
Oana
25+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Kya spune:
Sovi baby monitor cu video avem noi. Si sincer nu stiu daca o sa-l folosesc, e mai mult jucaria randunoiului. In loc sa vad bine dintr-o camera in alta, mai clara este imaginea de la unul din magazinele de la parter...
Cred ca probabil as vedea si la vecin in casa, daca ar avea un emitator...
Ideea e ca daca ai pe cineva in jur pe o raza de x metri cu o statie care emite mai puternic decat a ta, receptorul tau preia imaginea aia, si a ta e cu purici multi...
Si cum emisia-receptia merge in ambele sensuri, la fel si altii pot vedea la tine in casa, iti pot studia bebeul, daca intra pe frecventa respectiva.
Talia, sau fosta talie
, masoar-o in dreptul buricului. Eu ultima data aveam 96, sunt curioasa cat e acum...
EDIT: 99 cm! 
Kya
26+ cu
Sanziana
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
Kya, si eu aveam ultima data 95 si acum 102!
Oana
25+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
cory3maz spune:
Delphin,
azi stau pe forum si am un scarpinici la "limba" de zile mari...maine fac teme, obligatoriu! Altfel, luni la serviciu o stau "in genunchi" pe coji de nuci! Glumesc...
Nici noi nu am facut nici un concediu fara Larisa...ne-a insotit si la mare, si la munte si a fost mult mai amuzant decat in doi. Nu concepem plecari in concediu fara Larisa! Avem si un imn de vacantza pe care il urlam la munte, la mare, dupa imprejurare:
"Suntem o echipa,
Familia TRASNITA,
Mami, tati
Si cu Larisoi-Pisoi!"
cory3maz, mamik de Larisik si de Alexandru-Constantin (chiriashu')
http://good-times.webshots.com/album/561981234XvGAwK?vhost=good-times
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
delphin spune:
Sovi, eu il auzeam pe Seb scancind inainte sa-l aud in interfon. Asa ca m-am lasat pagubasa.
Cat despre renovarea casei acum...daca nu se poate, ca nu-i timp si mai ales chef...oricum bb va fii mic si vrei vrea sa-l tii cu tine in camera la inceput...lasa pt. la vara. Pate poti sa te duci cu bb la mami tau si sa lasi mesterii in casa sa faca ce trebuie.
La Simonette, ca tot vreau sa o fac de cand a reaparut pe crengutza. Curaj si cat mai multe saptamani cu burtica, i-ti doresc!
pozici
bb2
burticutza
natynic spune:
incepusem sa cred ca toate aveti noroc de mame si soacre de mare nadejde...Oricum, despre socrela Stelei pot depune marturie ca e o persoana deosebita, devotata, moderna si...super-super eleganta!
Am avut mare meci acasa si, asa cum presimteam, am izbucnit caci s-a acumulat probabil prea multa turbare de "caine in lant". Am tipat, am plans isteric, mi-a crescut tensiunea si gata, m-am mai linistit. Maine am hotarat sa ma scoata un pic al meu cu masina prin oras, ca altfel o iau razna de tot....
naty 27+ cu
(Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
ramo_cata spune:
am vazut ca ati vb de bunici...si eu sunt una din norocoasele care au aproape si mamica si soacra si in plus am incredere in ele sa-l las pe bebe atunci cand o sa plecam pe undeva..petreceri,plimbarici...dar in rest vreau ca eu sa fiu baza...
simonete-vad ca si tu esti condamnata la patut ...stai cumintica si ai grija de tine..
cory-f misto faza cu socrul tau...
mstela -se pare ca nu sunt sg cu asa soacra buna...la fel se poarta si soacra mea cu mine...cand au venit sarbatorile ea a zis ca nu le asteapta f mult ca ea s-ar bucura mai mult daca ar fi pastele ca atunci e si bebe...la fel si la mine isi spune parerea dar nu ne impune sa facem ca ea...rar soacre asa...eu am avut noroc si de cumnata super super...pacat ca acum este in spania...face rezidentiatul acolo ...cand a plecat am plans cat zece...plus ca mi-a luat-o si pe pufa,catelusa noastra...ce sa mai ...nici nu visam sa am o asa a doua familie...si eu aveam o parere aiurea despre soacre,cumnate ...din cauza maicamii ca ea a avut parte de soacra rea si cumnate rele...dar acum am vazut pe pielea mea ca nu trebuie sa generalizezi...
am intrat sa va zic noapte buna pt ca azi am avut acces limitat la calculator...fiind fratele pe la mine nu am putut intra..am vazut in fata ochilor numai fifa...dar il las ca maine pleaca si a venit sa stea cu mine ca puiul meu a plecat la bals ,maine taie un porc la tara...va pup si spor la ciripit...vad ca sunteti in forma ...mai ales cory...
toate mamicile
ramo26
+
26 sapt
bebicul_meu
clauclau spune:
Am ajuns ca o pasare de noapte...Nu stiu cand o sa mai dorm! Dupa o noapte alba, m-a furat somnul putin pe la 5 dimineata si la 8 eram in picioare. Azi am avut treaba toata ziulica, am plecat de acasa dimineata pe la 10 si am ajuns inapoi pe la 18.30, cu tura de invitati de acasa. La un moment dat simteam ca nu mai pot, dar iaca ca dupa ce s-a terminat totul, am facut ordine , am culcat si copilul obosit dupa o petrecere foarte frumoasa si plina de cadouri...m-am bagat si eu la dormitor obosita gata de culcare! Dar, nici gand, ochii mei s-au deschis , mintea s-a luminat, sunt treaza nevoie mare. Doamne, cat ma enerveaza chestia asta!!!! Asa as vrea sa ma odihnesc si eu ...cum naiba sa fac? E un chin pentru mine cand vine noaptea...
Partea buna e ca Razvanel a avut o petrecere foarte frumoasa, a avut invitati 10 copii, s-au distrat frumos si a primit multe cadouri. A picat frant saracutul pe seara! Acum viseaza micutul meu...
O sa pun poze maine cu baietelul CARE A FACUT 6 ANI!
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
32 + cu
Rebecca
AMR 7 SAPTAMANI !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
Maia37 spune:
Multumesc fetelor dar chiar simt o mare realizare in faptul ca sotul meu s-a lasat de fumat in conditiile in care este inconjurat de fumatori si mai ales ca fuma foarte mult cand era in port sau avea mult de munca.Cred ca a fi tatic a doua oara in viata inseamna mult pentru el ca si pentru mine dealtfel si ne mai gandim ca nu mai suntem chiar in floarea varstei.Oricum m-a surprins cu reusita lui si-l iubesc enorm pentru asta.E o responsabilitate mare sa ai copii si pentru ei trebuie sa fii sanatos sa-i poti ajuta cand au nevoie.Poate gandesc asa si prin prisma faptului ca parintii mei au fost prezenti mereu atunci cand noi aveam nevoie de ajutor,lasandu-si problemele lor deoparte si fiind alaturi de noi trup si suflet.
Atasati de fetita noastra Andreea suntem si noi si nu am fost plecati nicaieri fara ea.Efectiv am simtit ca nu ne simtim bine fara prezenta ei.Suntem dependenti de ea si la fel va fi si cu strumfuletul cel asteptam.Daca in adolescenta intarziam acasa cu putin peste ora permisa mama mea intra in agitatie si efectiv nu mai avea stare in casa.O condamnam atunci ca este asa de speriata la gandul ca mi se poate intampla ceva si-mi doream sa o gasesc adormita cand vin de la intalnire dar ti-ai gasit..statea treaza si ma astepta pana veneam
Eeeee timpul a trecut si rata s-a intors sunt mama si fata mea mai iese la plimbare cu colegele iar eu cu inima stransa stau cu ochii pe ceas pana vine acasa.Are telefon si o pun sa ma bipaie...Este greu caci nu stiu dar devii paranoic cu atatea evenimente neplacute ce se intampla in jurul nostru si incerc din rasputeri sa o las libera sa nu simta ca o controlez si sper sa-mi reuseasca si pe viitor.
Kya ce pot spune despre ganduri negre este ca si la mine sunt cu duiumul si-mi fac griji pentru toti cei dragi.Fantasmele nu ma ocolesc si din ce ma gandesc mai mult dintr-aceea ma infricosez singura.Ce-i drept eu am soacra departe si ne vedem in concediile sotului sau cand mai vin ei pe la noi.E bine pe deoparte ca as fi avut de tras cu ea.Ne vedem pe perioade scurte spune sotul meu ca sa nu ne plictisim si sa avem motive de contraziceri![]()
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
32+ cu
Vlad Andrei
clauclau spune:
Si eu ma laud cu o soacra de treaba, un om foarte bun la suflet si saritor. Ne ajuta cum poate, in special prin faptul ca ne gateste, ceea ce e mare lucru si nici nu se baga peste noi cu sfaturi!
Eheee, dar nu a fost asa mereu, insa cu perseverenta am adus-o pe drumul cel bun! Initial se arunca cu tot feluri de sfaturi pe care noi nu le ceream si in scurt timp a vazut ca nu are cu cine, asa ca acum ne ajuta fara sa ne sacaie sau sa ne cicale cu tot felul de idei.Este bine asa cum este acum!!!
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
32 + cu
Rebecca
AMR 7 SAPTAMANI !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!