Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(64)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Burticoasele!

Simo27, felicitari pt. vestile bune! Target 37, beau in cinstea atingerii scopului! La fel si pt. Stela si Naty, la cat mai multe saptamani inainte!

Naty, ii sugerasem Ralucai sa nu-ti dea din cafeaua pe care i-am lasat-o eu caci e cu zahar! Speram ca ne face ea la amandoua fara zahar. Si eu ma tratez dimi cu o cana cu lapte si o lingurita de nes la micul dejun si dupa masa de pranz o "cafeluta", zeama colorata stil o lingurita de ness la o cana de apa. Sa ne fie de bine!

Fetelor care aveti chef sa va rasfatati bb, inainte! Cu curaj! Si eu am facut-o sa stiti, doar ca de atunci i-mi place sa cred ca am devenit mai rezonabila in tot.
Sa va pove ce am facut eu la Seb? V-am mai spus ca Seb a fost programat dupa ceas, eram pregatita din toate punctele de vedere, aveam chiar alocat un buget bb. I-am cumparat absolut tot ce am avut chef sa-i cumpar! am dat o carutza de bani pe carut cu 3 roti, caci abia aparuse pe piatza. Eram in al noualea cer ca nimeni nu are ca bb-ul meu. Si scaun de masa reglabil si etc. Si acum realizez ca l-am rasfatzat enorm de mult pe seb, ca nu mai apreciaza jucariile si tot ce are , la adevarata valoare. Incerc sa nu mai fiu impulsiva in cumparaturi pt. copii si sa gandesc de doua ori inainte de a cumpara.
La fel si in bucatarie, mi-am luat tot felul de roboti si masinarii ca sa-mi usureze "munca" dar nici un astfel de aparat nu mi-a stimulat talentul culinar. Singura ustensila pe care o folosesc regulat e masina de paine, ca sa-mi fac painea care-mi place mie. Nu mananc de cat paine neagra sau paine completa, voila!

Acum incerc sa traiesc cat mai "bio" eu si sotul. Copiilor le vom oferi alternative, deocamdata nu vreau sa simta diferenta intre el si alti copii. Vreau sa reusesc sa-i ofer lui David aceleasi "capricii" de care Seb a beneficiat.

Sovi, stiu ca e dificil de "inghitit" faptul ca randunoiul nu vrea si nu se pricepe sa faca prin casa acum cand tu ai vrea! Stai stramb si gandeste drept: ce ai vrea de fapt...ti-e bine sa stai asa tensionata si suparata! Nu, sigur nu! si da-te si tu lovita, asa cum zice Naty, caci apoi il inveti cu narav sa faci tu tot si el se bazeaza pe tine.Si adio ajutor, caci stie ca tu poti face tot!
Uf! Iar scriu de o ora la mesajul asta! Il trimit si revin dupa ce pregatesc masa lui Seb, caci iar sunt home alone, azi e etapa de campionat si are randunoiul cmpetitori de prezentat

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Delphin, , ai inteles bine ce vroiam eu sa zic...
Mi-am facut cafea slaaaba, 1 cm inaltime in cana, am baut constatand cu surprindere ca doar pofta si amintirea a ramas, nu mi-a placut gustul dar mi-a amortit totusi durerea de cap stang...Aa, iar la arsuri Maalox-ul m-a ajutat pana la urma. Tot zombie sunt de la atata nesomn dar...asta e. Ma mai uit un pic pe Hallmark (imi place mult) si poate bag un pic cornul in perna, ca randunoiul e in oras cu baiatul lui si daca s-au dus iar in Mall la bowling, mai dureaza pana vine...

naty 27+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Eu m-am asezat pe canapea sa ma uit la tv pe la unu, si am adormit tun...putin mai devreme m-am trezit, si tare mi-e teama acum ca nu o sa mai pot dormi la noapte.
Vad ca azi nu prea aveti chef de ciripeala....

Naty - eu ma refeream ca nu e corect sa il oblig sa se lase de fumat, sub pretextul ca am ramas eu gravida...ca de altfel si eu ii zic lui mereu sa fumeze macar mai putin daca de lasat nu se lasa, si el inainte ma batea mereu la cap sa ma las de fumat...

32+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

salutare... am reusit sa intru si eu sa va salut...aproape e gata si capitolul asta...nu prea mai tin pasul cu voi...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 33+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Natydaca da Domnul sa ajung la 37 s,fac cinste la randunici (dupa)!Asta-i cel mai mare vis,dupa faptul ca vreau sa fie sanatoasa!Asa ca: hai Doamne cu 37 s,pt cine vrea,la mai multe!!
Iar dc ajuta Domnul sa ajung sa prezint dizertatia,las'incolo orice emotie, de bucurie ca ajung acolo!Asta-i cel mai imp,Doamne ajuta,sa pot sa ajung!
Eu sunt pro: la tot ce usureaza muncile,mai ales pt bb(sterilizator etc),dar moderat.
Si contra:cumpararii multor hainutze pt bb,fiindca au iesit asa multe,facute sa-ti ia ochii si sa nu rezisti;mai bine ocolite ac raioane.
Si mai bine ca mine sa nu pot iesi prin magazine sa le vad si sa ma ispiteasca.
Deja am primit un sac de nou nascut de la nepotica mea de 2 ani,dar cand mi-o aduce si nasa care are fetita de 4 luni,ce rost ar avea sa mai cumpar?Nu o sa am ce face cu atatea..
Delph,asa e,nu treb cumparate jucarii sofisticate ca refuza apoi sa mai priveasca o papusa sau o mashinutza obisnuita.Eu o am ca ex pe nepotica sotului meu,care e ff rasfatata,cand a aparut Shrek ea l-a si avut acasa pe Shrek (maaare),iar noi cand mergem la ea nu avem ce sa-i luam fiindca nu se uita la o papusha obisnuita.Eu nu sunt de acord,chiar dc ai vrea sa-i cumperi si luna.

Stela25+cuTeodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Cirip, cirip, ce de ciripeala!

Simo, felicitari pt. bb si pt. ca tu esti bine, si Doamne Ajuta sa ajungi cu bine la termen!
Aceleasi urari pt. toate randunelele!

Roxa, vezi ca suntem in ianuarie!! Stai in pat si mai lasa-le de vase...eu vorbesc, care sunt la fel...

Mie nu-mi vine sa cred ca luni ma duc la servici...sa vad care-i treaba pe-acolo, poate o saptamana de control si apoi medical scrie iar pe mine!

Stela, referitor la hainute si jucarii, ai dreptate! Cred ca nu exista zi sa nu cumpar ceva pt. Vlad , asta in primele luni, apoi m-am mai potolit cu hainele, dar jucarii, are tone! Acum incep sa ma abtin, sunt deja f. multe ramase de la Vlad, bine ca e tot baiat!

Eu nu mi-am luat monitor de bebe pt. avem camerele una langa alta si eram "sclava" lui, oricum V-am zis ca eram dispe Odata eram cu sotul in bucatarie si mancam si s-a auzit un zgomot si am sarit amandoi de la masa, cu mancarea in gat, si am fugit spre camera lui...el dormea bine-mersi si zgomotul era de-afara

Iar cu sfaturile soacrei- no coment! Mereu zic sa nu ajungem si noi la fel, ca si soacre . In primele 2-3 luni, cand nu mai contenea cu sfaturile, daca ii spuneam ca sunt gica-contra se imbraca si pleca, ceva de genul "mi-am luat jucariile si am plecat", insa pe parcurs s-a calmat si acum mai rarut cu sfaturile, ca stie ca sunt pe invers Mare noroc sa nu stai nici cu socrii nici cu parintii!

Elara, ce bine ca ai terminat cu serviciul, bravo!

Apropo de margarina, si eu sunt anti, doar unt papam. Si il mai pun si pe calorifer sa se inmoaie mai repede

Ma duc sa stau si eu putin in pat, ca m-a luat somnul!

Oana 25+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Dormiti toate, randunici? Eu imi pregatesc broccoli cu lamaie si smantana.
Bubule, IAR serviciu? Ce-i aia sa vezi cum merge treaba, treaba merge!
Absolut de acord -daca se poate- cu locuitul fara parinti si socrii. E si cazul nostru, ca la ai mei ar fi destul spatiu, curte etc dar nici nu ma gandesc. Chestia e...ce te faci cand vine momentul sa ai nevoie de ajutor cu copilul/copiii si toate vom avea. Iar eu nu ma pot baza nici pe mama nici pe soacra, din motive de sanatate. Asa ca parca ma vad peste vreun an cautand bone pe forum...si nu-mi place deloc ideea, sincer. dar daca dai peste una buna, cred ca pt copil e mai potrivita decat bunicile care ii rasfata ingrozitor. Ce parere aveti, cele deja mamici?

naty 27+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Stela - iti doresc din tot sufletul sa ajungi sa-ti prezinti dizertatia si sa o iei cu nota maxima! Asa am patit si eu, exact cand trebuia sa nasc aveam dizertatia, adica in iunie. Mai bine ca nu am pregatiti lucrarea ca am nascut pe 5 iunie deci as fi muncit in zadar..

Oana - nu le suport nene cand le vad in chiuveta sau oriunde. Eu nici macar sa se usuce nu le las: le sterg imediat dupa spalat. D'aia se impune masina de spalat vase! Sa le spele sa le usuce...sa scap de o povara ca-mi revine numai mie. Si acum cu sarcina, am burta mare si trebuie sa ma aplec sa ajung langa chiuveta

Roxana 34 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

AI MARE DREPTATE NATY bunicile le rasfata prea mult pe nepoti si nu e bine deloc... iti spun din propria experienta....
Bianca ma asculta si nu-mi iesea din cuvant dar acum mai vine soacra mea pe la mine si o rasfata ohoohhoooo....si ce-a rezolvat!!!?? nu ma mai asculta deloc si-mi raspunde si nu mai zic ce mai face...am o ciuda pe ea
Tare bine era cand nu ne vizitam deloc... deci mai bine o bona

_
Mamica de Bianca si acum de 2
Alexandra Ioana
Alina 26+
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Naty - eu cred ca sunt 2 tipuri de mamici: cele care se simt neputincioase cu bb mic, nu fac fata si au nevoie neaparat de ajutor si cele care se descurca fara probleme si temeri cu cel mic. Eu am fost din al doilea tip, plus ca mi-am dorit sa-l cresc cum vreau eu, cu metodele mele si mi-am mai dorit f mult sa ma bucur de primii 2 ani de maternitate pe care statul ti-i acorda. Ma descurca perfect si singurele momente cand am nevoie de ajutor au fost cand vreau sa ies in oras (si am inceput iar sa ies in club si restaurante inca de cand avea 3 luni!) sau cand ma duc in concediu doar cu sotul (pt ca suntem oameni si nu sclavi si avem nevoie sa ne incarcam bateriile din cand in cand). Si da...asta consider ca e ajutorul de care aveam nevoie mare! Si am noroc ca stau amandoua bunicile pe langa mine. In rest eu singurica l-am luat pe Cata peste tot: la cumparaturi, in plimbari, chiar si-n oras cateodata. E asa de obisnuit incat acum cand iesim afara vrea musai sa mergem la masina sa se suie in fotoliul lui. Pe cel mic in asteapta scoica sa o montam (tot in masina mea) si il luam chiar de la spital in ea.
Cand avea un an, in august, noi am fost plecati din tara 2 sapt si a fost perfect. Il vedeam pe web dar el nici habar n-avea de noi. Fireste ca si pe el il ducem la munte, la mare, ca e nevoie si ca ne place, dar si noi simtitm nevoia de relaxare...m-am intins cam mult, nu?

Roxana 34 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput