Recomandare pensiune
Buna fetelor,
Ati putea sa imi recomandati o pensiune undeva nu f departe de Bucuresti?
Mi-ar placea zona Bran, valea Prahovei sau inspre Sibiu.
Nu cred ca o sa ajungem in Maramures sau Moldova oricat am vrea pe zapezile astea.
Undeva unde proprietarii sa fie gazde in adevaratul simt al cuvantului, sa putem respira niste aer curat si sa nu ne lasam toti banii.
Multumesc anticipat!
Raspunsuri
madairina spune:
Noi aici mergem de 5 ani si este super.
http://www.cazari.ro/pensiunea_la_marinica_bran.htm
Nu incercati sa rezervati pastele sau revelionul pentru ca am rezervat noi pentru 3 ani (momentan).
Maryela spune:
Bine ca am gasit subiectul sa nu mai deschid eu altul.
Noi avem un bebe de 1 an si nu ne putem deplasa foarte mult. M-ar interesa pensiuni undeva in zona Bran, Rucar, Arges, Prahova, Sibiu. Nu neaparat doar pentru Pasti si Craciun ci si pentru cate un weekend. sa iesim la aer curat cu copilul.
Poate are cineva, poate cunoaste, poate ati fost si v-a placut...
pet.cost2005 spune:
O zona ff frumoasa si aproape de Buc. (2-3 ore max.) este Lepsa/Gresu (jud. Vrancea). Nu e atat de "celebra" ca Valea Prahovei, dar ca frumusete, ospitalitate, mancare e bine.
Petronela si Silvia
Maryela spune:
De acord cu tine pet.cost2005. Vreo pensiune in zona stii? Unde sa fie k si pentru bebe?
A! Drumul pana acolo cum e? Auzisem acum ceva ani ca e f prost.
pet.cost2005 spune:
www.antrec.ro/ro-2039-pensiune-casa-tisaru-Vrancea.html" target="_blank">Aici gasesti multe pensiuni in zona. Ti-as recomanda Casa Tisaru, Amicii miei, Santa Lucia etc. In dreapta pag. sunt si alte pensiuni cu serviciile pe care le ofera.
Drumul pana la Focsani e ok, iar de la Focsani pana la Lepsa e bun, dar pe anumite portiuni se circula mai greu deoarece se fac lucrari. Oricum, nu e impracticabil, se merge bine.
Petronela si Silvia
andacos spune:
Eu sunt de acord cu tot ce a spus Petronela(sa-tzi traiasca printzesa),noi chiar asta vara am fost acolo,o singura precizare am de facut!
Daca doritzi o statziune populata,in care sa nu ai loc de aruncat un ac,nu e locul potrivit!Atita liniste ca acolo nu am "auzit"demult!Daca vretzi sa mergetzi cu copii,avetzi grija nu exista nici un punct farmaceutic,asa ca plecatzi de acasa cu tot ceea ce credetzi ca va este necesar!
Dana
Maryela spune:
Daa, da asa vreau sa aud linistea...zau..sunt chiar stresata de Bucurestiul asta aglomerat.
pet.cost2005 spune:
dana - multumesc, si voua !!!!
Ati fost asta-vara pe-acolo? Ma bucur ca v-a placut!!! Este farmacie in Tulnici (satul inante de Lepsa).
Ca obiective turistice in zona de vizitat ar fi: Manastirea Lepsa, Pastravaria, Cascada Putnei, rezervatia naturala Cheile Tisitei etc. Cateva poze din zona www.geoturism.ro/index.php?sMain=alb.php&directory=albume/lepsa¤tPic=1" target="_blank">aici.
Petronela si Silvia
andacos spune:
Da Petro am fost asta vara si ne-a placut tare!Sper sa se repare si drumul spre Soveja,asa ai mai multe variante!(eu cunosteam zona dar sotzul a fost tare incintat)
Cu farmacia o fi Tulnici nu zic nu,dar totusi Tulnici e la vreo 20 de km!
Dana
anemona spune:
Noi am fost aici http://www.poiana-rasnoavei.ro/ si a fost foarte frumos. Aproape de Predeal, aproape de Poiana Bv, liniste, conditii super super.