FIV la Medlife
Raspunsuri - Pagina 7
claudia_prea spune:
Fetelor am intrat in linie dreapta, de maine incep stimularea cu 150 ui puregon.
Va tin la curent cu evolutia.
Nu mai scrie nimeni aici? Ati luat pauza toate?
adix27 spune:
Buna. Am facut si eu programare la Comisie si m-au programat pe 14 mai.Maine am programare la endocrinolog la Dr.Copacescu Cristina.Aveti idee cu ce analize ar fi bine sa ma prezint la Comisie?
Multumesc.
luci.eilm spune:
Adix, cu analizele uzuale premergatoare FIV. Pentru asta vezi prima pagina a capitolului FIV. Se cer analizele hormonale, cele de culturi col, hepatitele, sifilis, HIV, infectioase (Toxoplasma, CMV, Rubella), spermograma, HSG, histeroscopia.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
iubu77 spune:
Buna
pai asigurare la ei prin asilife..nu conteaza ca esti din bucuresti sau nu.. Poti face daca vrei si iti aduce beneficii.Depinde ce varsta ai..daca vrei cu pachetul maternitate inclus etc...
Succes
aryjul spune:
Buna fetele, ma primiti si pe mine?
Sunt si eu una din pacientele acestei clinici, am fost ptr prima data luna trecuta, la dr Bajenaru, am facut o serie de investigatii,un eco transvaginal unde mi s-a depistat ovare micropolichistice, o prolactina marita, menstra vine doar sub tratament; urmeaza sa ma prezint la d-na dr pe 1aprilie cu toate analizele care mi le-a dat si sa incep tratamentul ptr bebe.Eu sint f multumita pana acum , sper sa nu fiu dezamagita pe parcurs.
Vreau sa va intreb si eu ceva ca vad ca sunteti f documentate,eu nu suntdin Bucuresti si nu prea am avut f multe informatii despre aceasta clinica; cum este cu abonamentul acesta?daca ai aceasta asigurare nu mai platesti analizele sau cum? ce avantaje poti avea? va rog din suflet sa-mi spuneti si mie pentru ca sunt f interesata de acest lucru.
Va multumesc si sper ca nu am scris prea mult.
simi77 spune:
Ma alatur si eu voua.Am sunat la clinica si m-am programat la dr Predoi ptr 5 mai si la comisie pe 28 mai.Fetelor ce pret are fiv la acesta clinica ca asistenta nu a stiut sa-mi spuna.
claudia_prea spune:
Aryjul, sa-ti dea DD bebele cat mai repede posibil.
In legatura cu abonamentul, acesta este facut de firma la care lucrez si include absolut toate investigatiile, analize,proceduri ce fac la Medlife.
Ca persoana fizica poti sa-ti faci asigurare Asilife, si in costul acesteia intra analizele, investigatiile, cazarea in spital, depinde ce varianta alegi. Sotul meu are asa ceva si-l costa 1 mil pe luna cu totul inclus (inclusiv interventiile chirurgicale), dar tariful se stabileste de la caz la caz, in functie de varsta si problemele medicale, iar pt femei si copii am inteles ca este mai scump, dat fiind ca si nevoile sunt mai multe.
Cand ajungi la clinica, la intrate gaseste un birou pe care scrie Asilife, acolo poti intreba exact cat costa si ce este inclus in acei bani.
O zi buna.
claudia_prea spune:
Simi, preturile le gasesti pe site, in dreptul fiecarui medic.
Fiv simplu este 4400 ron, fiv+ICSI 5100 ron, monitorizarea pt FIV 520 ron, iar congelarea embrionilor 1000 ron pe an.
Daca se ajunge sa se faca fiv si nu sunt embrioni, atunci acesta va costa doar 1100 ron.
Preturile le-am dat din memorie, sper sa nu fi gresit nicaieri, dar pt mai mult siguranta intra pe site.