FIV la Medlife

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Verga, au inceput la Medlife, saptamana trecuta s-a facut prima punctie din acest an.
Din ce stiu eu, se da la toata lumea puregon, chiar daca ai analizele bune, si banuiesc ca problema este la sot daca faceti ICSI, probabil iti va da o stimulare mai usoara, cu o doza mai mica.
Pupici si o primavara superba si cu 2 liniute tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

buna fetelor!
ce limiste pe aici!ce mai faceti ? ce noutatii mai aveti?
Claudia mai e putin si dai drumul la start!!! sa fie cu noroc!
pup toate fetele

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Fetelor unde sunteti? mai dati si voi un semn de viata!!
Claudia , Luci ce mai faceti?
eu am fost la comisie , urmeaza sa fac analizele care mi au ramas si sa ma prezint cu ele la comisie pe la sfarsitul lu aprilie (abia atunci puteau sa ma programeze ca e foarte aglomerat!!!) in concluzie vom face Fiv cu ICSI dupa ce terminam de facut toate analizele.
Pup toate fetele

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Miruna, mult succes, trece timpul, in curand vei fi si tu in focuri.
Eu joi voi face diphereline, abia astept.
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Buna fetelor,

ma numesc Mari, am 34 de ani, am un baietel de 9 ani , am ovare polichistice, ambele trompe opturate proximal si urmeaza sa fac o FIV la Medlife; personal am incredere in aceasta echipa pt. ca verisoara mea a facut ei FIV la Titan si acum are o fetita de 3 luni dar si pt. faptul ca aceasta incredewre mi a fost castigata in urma consultatiilor avute ;aaaaaa si daca o sa fac o fetita numele ei va fi daria ioana, de aici pseudonimul.........

va pup si succes tuturor!

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxifoxi75 spune:

Servus la toata lumea! Monica-Elena multumesc foarte mult pentru raspuns. Citisem si eu ca Poiana e la Polizu, insa se pare ca pentru centrul FIV de la Brasov a facut jonctiunea cu echipa de la Medsana ptr. fertilizari. Oricum eu am lasat-o balta cu Brasovul, am inceput al doilea FIV la Sibiu, la Clinica Polisano. Vinerea viitoare incep stimularea cu Puregon.
Bafta la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxifoxi75 spune:

Buna Victoria, pentru prietena ta legat de Puregon pot sa-ti spun urmatoarele (sper sa nu fie prea tarziu): Puregon se poate compensa intr-adevar. Compensarea este de 50% si la Puregon de 50 de unitati si la cel de 100 de unitati. Reteta compensata ar trebui sa fie data de catre medicul ginecolog care a facut recomandarea de FIV. Eu am incercat la medicul meu de familie, insa mi-a spus ca el nu poate si pentru ca fac FIV-ul in alt oras decat cel de domiciliu nici doctorul de FIV nu imi poate face reteta compensata.
Puregon-ul de 100 de unitati este cca 200 RON fiola, iar la farmaciile Sensiblu de exemplu daca ai card de mebru si cumperi o cantitate mai mare, cum face prietena ta, se poate acorda un discount de minim 5%. Bafta multa si tie si prietenei tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor!
Eu sunt noua pe aici. Am fost pe 14.03.2008 la o consultatie la domnul doctor Silviu Predoi si am fost foarte incantata, asa ca am sa raman la dansul.
Nu se stie sigur , dar s-ar parea ca o sa ajung si eu sa fac FIV.
Am o mare rugaminte la voi, dak se poate sa imi spuneti si mie cum se poate face un abonament la medlife, in ce consta, cat costa...etc.
Va multumesc anticipat!!!

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Buna si monitorizarea sarcinii

daca nu ai abonamet la ei prin firma la care lucrezi..iti poti face asigurare prin asilife la ei..Poti alege shema cu maternitate sau fara..adica sa intre si monitorizarea sarcinii si nasterea la ei sau nu..
Eu m-am interesat pt cel mic al meu si era in jur de 1mil 500?luna si intra tot , basca internarile in spital daca era cazul.
Pupii si succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Iubu77 mersi mult de raspuns
Eu nu sunt din Bucuresti si mi-ar placea dak ar mai intra fetele sa imi mai spuna cum se face dak nu esti din Buc.
Sau sa ma interesez eu la clinica?

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!
Dana

http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput