Aspirante optimiste > 20 Ani ( 248 )

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fetele multumesc de suport...
Ma duc in pat...vb mai tarziu sau maine...

Oana
te asteptam

my pictures
test
visul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Aici pentru asa ceva , persoana ramanea fara job pe viata!!!
V-am povestit cind am fost la Giulesti sa-mi fac analizele , dozarile..a iesit una , o asistenta sa o strige pe pacienta...pe un dit-ai holul..''Doamna cu chlamidia , poftiti!!!!
Barbatul meu a innebunit a zis cum e ma posibil asa ceva sa strigi pe un hol puhoi plin de lume doamna cu chlamidia.Unde dracu traiesc ma in jungla???
Aici fetelor nici macar diagnosticul nu e trecut pe reteta cind mergi sa iei pastile de la farmacie cu reteta.
Atit pot fi de discreti!!!
Crisa

In asteptarea lui bebe mic!!

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Alta frumoasa si slaba. Auziti mai fetelor? Ce mancati voi? Ca io si cu aer ma ingras

POZNICI CU NOI

cica 4+ cand m-am asteptat mai putin...

AMR pana la marea intalnire cu bebemik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Amabella,nu am auzit pe nimeni pana acum sa-i iasa testul pozitiv la 7 zile de la conceptie,mai rar au iesit la 10 zile DPO.Cel mai des iese pozitiv cam in perioada in care ar trebui sa ai cm +/- 1zi.Oana ,stai linistita,nu te mai stresa si ai grija cu sangerarile,chiar daca nu sunt abundente.Stai in pat si evita eforturile.Sper sa fie totul bine http://tt.lilypie.com/52e6p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Si stiti ce ma supara la maxim? Ca iar o sa fiu dezamagita si iar o sa inceapa o lunga asteptare a unei alte ovulatii si a unui alt test, iar o sa fac dragoste ca sa concep si o sa imi fie frica de o noua dezamagire. Luna trecuta am fost foarte suparata ca nu am ramas insarcinata, desi ma gandeam ca nu e musai sa raman, chiar daca nu am probleme. Sunt sigura ca si voi cunoasteti foarte bine toate sentimentele astea.

Eu sunt suparata ca nici macar nu cunosc sa am vreo problema. Nici nu am facut analize, dar ecografic sunt perfecta. Si am deja un copil, conceput si nascut fara probleme, cu o sarcina faar nicio problema. Nu stiu cum s-a intamplat, dar, desi nu ma duc mai des de 2 luni la control (ma duc regulat ca sa previn un eventual nou chist), pana acum am nimerit, intr-un an si jumatate, de 2 ori imediat dupa ovulatie, ca se vedea la eco corpul galben. Deci ovulez, nu am o problema cu asta. Si nu am fost nici de 6 ori de cand am nascut, ca nu mi-a venit ciclul imediat.

Asa ca nu gasesc nicio explicatie pentru care nu as ramane insarcinata. Si mor de suparare.

luiza de www.flickr.com/photos/81153680@N00/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)
Surioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

oana, imi pare rau ca trebuit sa treci printr-o chestie cauzata de niste incompetenti si niste dementi, ca altfel nu le poti spune!!
pai cum mai fata sa fie asha, ce cancerul iese la teste de sarcina??????????
pupici multi si relaxeaza-te, stai linistita ca o sa vezi ca va fi bine!
anabella, sa stii ca si eu am trecut prin dezamagiri vreo 10 luni si fetele la fel
uneori iti vine sa te urci pe pereti, asha e cand nu ai noroculs a ti se intample din prima, insa trebuie rabdare si mult noroc, sa fie constelatia aia norocoasa pe cer atunci, sa vrea bebe sa vina atunci...insa el vine cand vrea el, nu cand vrem noi, am vazut asta!
oricum, este cam devreme sa-ti faci griji de acum!!

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
6+

Mergi la inceput

vazui ca va baturati in dimensiuni!! da io ce sa mai zic?
am 1,73 si aproape 90 de kg....o sa ma fac cat o balena, dar sincer nu-mi pasa, bebe sa fie bine sanatos!!
vad ca ma cam doare burtica, asha ca ma duc la pat
insa maine cand ma trezesc sa vad pe alexa cu testu pozitiv in dintzi!!

fff important!!
totul pentru bebe
6+

Mergi la inceput

uitasem sa pup tooooooate fetele cucuiete de aici
si sa o felicit pe kitzy pe bebelusha jucausha!!

fff important!!
totul pentru bebe
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Amabella,stiu cum te simti.Eu am ramas gravida de 2 ori din prima ,dar tot atat de repede am pierdut si sarcinile.Acum este a 3 luna de incercari ,desi luna decembrie nu ar trebui sa o calculez pt. ca in loc de ovulatie m-am pricopsit cu un chist hemoragic.http://tt.lilypie.com/52e6p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Kitzy felicitari pentru bebelina! Sa dea Dumnezeu sa ai sarcina usoara si de acum inainte!Sa mai treci sa ne povestesti si noua evolutia fetitei...

Mergi la inceput