Aspirante optimiste > 20 Ani ( 248 )
Raspunsuri - Pagina 2
CrisaS spune:
Mama ce frumos Kitzy....ti-ai vazut fetita...bujoreata maine poimaine e si ea in 25 de saptamini..ce mai trece timpul...vine si Moni din urma...ce bine-mi pare ca mai treceti si pe la noi.Ar trebui sa treaca si mamicile mai des![]()
Alexa, tu? Ai anuntat ceva si eu nu stiu?
Crisa
In asteptarea lui bebe mic!!
Vreau si eu sa fiu 
Alexa.1983 spune:
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeu?
Nu Crisa nu am zis nimik...nici paaas...nici malc....
....Va veni si o zi...
LAURA
yubi spune:
toate fetele.Ma mai bag si eu in seama sa nu ma uitati
Nu prea pot sa tin pasul cu voi.Eu deocamdata sunt la capitolul
,sper sa se prinda de data asta.Am stat ,ba cu perna sub fund ,ba pe burta,mai am sa pun picioarele pe pereti (poate data viitoare)
.http://tt.lilypie.com/52e6p2.png
Amabella spune:
Salutare pe ziua de azi!
Fetelor, am mare nevoie de incurajari!!!
Sa va zic de ce: eu am avut prima zi a ultimului cm pe 17 decembrie. Am un ciclu cam de 31 de zile. In mod normal a trebui sa vina pe 17 ianuarie. Dar am luat Duphaston, ieri am luat ultima pastila, asa ca ma astept sa vina mai devreme.
Am folosit teste de ovulatie(cat or fi de bune...), care mi-au aratat ovulatia cam pe 1-2 ianurie, ceea ce da si la calcul. Buuunnn...
Nu am mai avut rabdare si am luat un test Femina (am gasit pana la urma), pe care scrie ca e eficient dupa 7 zile de la conceptie. Daca ovulatia a fost pe 1-2, ma gandesc ca pana acum au trecut 7 zile. SI A IESIT NEGATIIIIV!!! 

Credeti ca e vreo sansa sa fie totusi bebe? Fetele insarcinate, ati facut cumva teste din astea si inainte de a va intarzia cm si sa fi aratat negativ?
Am si tot felul de semne de cm, zic eu, adica aseara m-a durut rau burta si de cateva zile, cum va ziceam, ma dor rau sanii. Asta desi pe mine nu m-a durut burta inainte de cm decat de 2 ori in viata mea pana acum, iar sanii nu ma mai dor de cand am nascut.
luiza
de www.flickr.com/photos/81153680@N00/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)
Surioara mea
oanaiacovita spune:
Fetele...am venit acum...
Ce va povestesc acum...este cea mai nefericita zi din viata mea de mult timp incoace...
M-am dus dupa rezultat...si tipa de la receptie imi zice ca cel de la laborator vor sa vorbeasca cu mine...
Ma baga intr-o sala si imi zice ca rezultatul de azi (11.88) poate fi in urma unui FIV sau CANCER...da, asta a spus...
Am zis ca si mor in momentul ala...a fost cumplit...nu imi venea sa cred.
Pt ca ei nu au in valorile lor si 3 sapt de sarcina...nu s-a gandit ca ar putea fi o sarcina incipienta si a inceput sa vorbeasca fara rost...
Fetelor...am zis ca lumea mea s-a sfarzit aici...am iesit din sala si am inceput sa plang de nu ma mai puteam opri...nici sotului meu nu ii puteam povesti...
Am sunat la dr. si mi-a zis ca sa ma linistesc ca e o sarcina incipienta...sa nu plang decat daca imi da ea motive, nu sa ascult de toata lumea...Mi-a zis sa continui cu Duphaston sa stau linistita si sa ma duc luni la ea...
Am fost apoi pana la baie si sangersaem un pic...probabil de la stres...acum am ajuns acasa si nu mai e sange...
SPER sa fie totul ok...si nu ii doresc nimanui pe lumea asta sa treaca prin ce am trecut eu azi...
Oana
te asteptam
my pictures
test
visul
Amabella spune:
Oana, stai linistita, cine ti-a zis de cancer era un tampit! Sper sa nu iau avertisment sau altceva pentru asta, dar asta e!
Tu esti insarcinata cu acte in regula si iti doresc sa iti dea Doamne-Doamne un bebe sanatos, destept si frumos si sa ai o sarcina fara nicio problema! 

luiza
Surioara mea
monica_dicut spune:
Doamne oana cum sa-ti spuna asa ceva. Acel om nu stia despre ce vorbeste. Ma indoiesc ca se poate vedea cancerul la o analiza hormonala. SINCER!!! Parerea mea, asculta de dr ta. Doamne fereste!
Stai linistita. Stai in pat , bea un ceai de tei. Asta e o mare tampenie. Cum e posibil sa faca astfel de afirmatii????
POZNICI CU NOI
cica 4+
cand m-am asteptat mai putin...
AMR pana la marea intalnire cu bebemik
Alexa.1983 spune:
Oana stai linistita....vb pe mess.......
Amabella si eu tot pe 17 decembrie am ultimul CM.....
....asa ca......treci in banca....sa testam....
....ca e inca ffffff devreme.....cu calm.........
....Va veni si o zi...
LAURA
oanasm spune:
oano 

si
-icul de rigoare ![]()
amabella eu am facut femina la 9dpo..si a iesit slab pozitiv...adika abia abia se vedea a2a linutza...deci nu zi hop pana nu sari groapa..mai incearca pe la 10dpo...eu iti tin pumnii
medeea, anais va testati maine dimineata!? haideti cu vesti bune!!!!! va
(mede..uite na poze..ca vad ca azi a fost zi de indragosteala
)
kitzyfeleicitari pt diana
...deja 25s...trece timpul cand e vorba de altcineva..intr-un ritm...rapid foc! ![]()
http://i234.photobucket.com/albums/ee5/oanasm/diverse/P1000525.jpg
http://i234.photobucket.com/albums/ee5/oanasm/diverse/b.jpg
http://i234.photobucket.com/albums/ee5/oanasm/diverse/P1010418.jpg
http://i234.photobucket.com/albums/ee5/oanasm/diverse/P1010369.jpg
Oana
7+ 
o noua viata
Amabella spune:
Oanasm, la mine nu se vede a doua nici daca ai o imaginatie foarte bogata! Nici urma!
Alexa, doar ca eu am un ciclu mai lung, asa ca ar trebui sa testez peste 5 zile (asta daca nu imi vine mai devreme, ca urmare a intreruperii Duphastonului.
luiza
Surioara mea