Unde mergem la vara?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Si eu itzi recomand sa reconsideri ideea cu avionul. Din Bucuresti si pina iesi din tara itzi trebuie o zi. Apoi, inca una pina ajungi la destinatie.........mort de oboseala, plin de nervi.......

Fata mea a zburat prima data la 11 luni, cind am venit in Germania. Apoi, la 1 an si 5 luni Frankfurt-Venetia si retur, la 2 ani si 8 luni: Bucuresti-Salonic si retur, o luna mai tarziu Bucuresti-Frankfurt......asta ca sa ma limitez pina in jurul virstei pe care o va avea fata ta la vara. Cu masina am facut mereu drumuri lungi, insa era si este obositor, chiar la 8 ani!

Poti zbura si apoi, la destinatie inchiriezi o masina. Iesi mult mai bine asa, simti ca te relaxezi, dar ai mai multa mobilitate! Altfel, dupa 2 saptamini de concediu, vei fi mai obosita ca inainte.

Viena e f frumoasa, dar 2 sapt si daca vrei si mare, mi se pare mult. Insa, poti ajunge relativ usor in Nordul Italiei la mare!

Paris.....la 1 an si 3 luni si apoi 2 ani mai tarziu ai fetei mele am fost cu ea in Disnayland. E frumos, dar crede-ma ca nu-si aminteste decat castelul, si ala pentru ca-l vede in multe desene. Si s-a dat in multe atractii. Sincer, as mai amina putin cu parcurile de distractii, ca sa poata "gusta".

Acum, parerile sunt impartite........dar, mai gindeste-te la varianta cu avionul, dat fiind ca din bucuresti ai low cost spre f multe destinatii europene. Iar, daca te decizi repede, poti prinde niste oferte f bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Incearca Tunisia. Superb, exotic si accesibil ca pret. Zborul nu dureaza mult, Bucuresti - Monastir, aprox. doua ore si jumatate.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna,

Ralucutza, aceeasi intrebare sta si pe buzele mele: unde mergem la vara in concediu?

Anul trecut am fost la Mamaia (Dudu avea doar 10 luni) si in Moldova la bunici. Anul acesta am vrea sa schimbam putin "peisajul" si sa plecam in afara tarii. Eu as vrea sa mergem cu avionul, dar sotul insista sa gasim o locatie unde sa ajungem cu masina, ca sa avem mai multa flexibilitate in a ne plimba pe acolo.

Dintre sugestiile de pana acum, cele mai atractivemi se par Barcelona si Sardinia.

Iulia, vad ca nu ai fost foarte multumita de statiune si conditii. Stii cumva daca sunt si alte optiuni in zona? Noi am vrea sa beneficiem de cateva zile de plaja si relaxare, dar sa si vedem cate ceva si am inteles ca Barcelona este o locatie super din acest punct de vedere.

Miraklucker, poti te rog sa imi dai mai multe detalii despre Sardinia? M-ar interesa: unde ati fost cazati, cum ati facut rezervarile, un pret aproximativ (persoana pe zi) pentru cazare si masa, ca distractia nu se pune.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Dar in apropiere de Savona-San Remo, provincia Liguria, pe litoral, a fost cineva? Noi ne gandim sa mergem la vara, insa nu stim ce statiune sa alegem, ceva potrivit si pentru copil (3 ani jumate).

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Buna ,

Nu mai retin cine daduse un link cu un loc superb in Austria , cazare la vile ....imi amintesc ca era f frumos locul .
Nu mai gasesc postarea respectiva . Daca ma puteti ajuta ..

Mergi la inceput