*** LA REDOUTE *** (69)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am revenit asta seara. Au fost 2 zile superbe! Soare si foarte cald, am sta in bluza. Si aici e frig, ceta si zapada...urat! De schiat au schiat doar copiii cu tatal lor. Matei a rams in tabara de schi pana weekendul viitor.

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

quote:
Originally posted by claujro

Am revenit asta seara. Au fost 2 zile superbe! Soare si foarte cald, am sta in bluza. Si aici e frig, ceta si zapada...urat! De schiat au schiat doar copiii cu tatal lor. Matei a rams in tabara de schi pana weekendul viitor.

Paris

bine ai revenit! am vazut si eu la stiri ce temperaturi mari erau la munte . cu 10-15 grade mai cald decat in Bucuresti! in schimb de cand e chiciura asta afara tot orasul e de vis .

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Multumesc! Bagau noaptea tunurile de zapada...pt ca daca mai tin temperaturile asa ridicate, raman fara zapada pe partie.

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by Bratu Monica

AM GASIT 39152
SCRIE ENSEMBLE 2 PIECES-SET DETENTE?

PUTETI SA-MI SPUNETI SI MIE CE-O FI?

Monikka

ENSEMBLE 2 PIECES-SET DETENTE inseamna ansamblu pt timpul liber,compus din 2 piese.Din ce am vazut pana acum e un set compus din pantaloni si bluza,un fel de trening.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

buna...prima oara pe forumul asta...si prima comanda pe la redoute...ce-i cu codurile aste? please...multumesc

gasesc cumva pe prima pag mai multe detalii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

codurile sunt pentru a reduce acei 6 euro adaugati dupa totalul comenzii sau sunt coduri cu cadouri.Pui codul si-ti da cadou un foehn,o trusa de machiaj,un set de bijuterii din argint etc...

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

quote:
Originally posted by unboticutz

stiati ca exista o limita de valoare totala a comenzilor? la mine e de 500 euro; ma indoiesc ca asa e la toata lumea. spunea cineva pe aici ca are cos de 1000..

---------------------------------------
common sense is not really so common

ce limita?
eu nu am avut niciodata comenzi mai mari de 500 euro, insa daca insumez, numai anul acesta am dat mai mult de atat... dar in mai multe "transe"...
exista limite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayla spune:

Buna. Stie cineva sa-mi spuna daca o razatoare comandata impreuna cu articole de imbracaminte si incaltaminte va veni in pachet cu acestea, sau vine colet separat fiind obiect electrocasnic? Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Alexia 3
superbe pozele,superbi copii si iata ca Bryan a crescut si chiar se joaca cu sora lui.
Sa-ti traiasca!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

multumesc Monikka si pentru laude si pentru raspuns....dar unde trebuie sa pun codul ala? sa stiu pentru urmatorul pachet ca asta il platesc cu totul.

in alta ordine de idei...am avut o colega de clasa cu numele tau...esti cumva tu? la profil ai putine date personale...esti din Bucuresti? ai facut scoala de asistente? poate este o pura coincidenta...oricum ma bucur sa-mi fac noi cunostinte si pe subiectul asta.

si inca ceva la "ma livrasion" mie imi scrie " la domicile"...adica imi vine la usa , sau merg eu la posta. si la care posta. aia normala, sau cea cu vama?

multumesc

Mergi la inceput