*** LA REDOUTE *** (69)
Raspunsuri - Pagina 10
Laura Ioana spune:
Salutare redutiste inraite
Am intrat sa va anunt fericirea mea si voua: de pe 3 ianuarie sunt mamica unei dragalase, frumusele, cumintele fetite - Thea Maria Ea era surpriza din burtica mea si ma face foarte, foarte fericita! Cand voi putea voi pune si pozici!
40+ AMR 1 zi
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
unboticutz spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Salutare redutiste inraite
Am intrat sa va anunt fericirea mea si voua: de pe 3 ianuarie sunt mamica unei dragalase, frumusele, cumintele fetite - Thea Maria Ea era surpriza din burtica mea si ma face foarte, foarte fericita! Cand voi putea voi pune si pozici!
40+ AMR 1 zi
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
felicitari! sa-ti traiasca sanatoasa si voioasa!
vad ca-s foarte "productive" redutistele, poate se ia si mine
---------------------------------------
common sense is not really so common
camelia_daniela spune:
Laura draga, sa-ti traiasca micuta printesa Thea Maria si sa va dea Dumnezeu sanatate multa multa, bucurii si fericire impreuna!! Asteptam pozele voastre cu mult drag !
Puiul meu e nascut pe 2 ianuarie!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
alinabojuc spune:
Felicitari Laura! Oau ai o printesa mica! Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bine.
alina
unboticutz spune:
quote:
Originally posted by adeea_roquote:
Originally posted by unboticutz
stiati ca exista o limita de valoare totala a comenzilor? la mine e de 500 euro; ma indoiesc ca asa e la toata lumea. spunea cineva pe aici ca are cos de 1000..
ce limita?
eu nu am avut niciodata comenzi mai mari de 500 euro, insa daca insumez, numai anul acesta am dat mai mult de atat... dar in mai multe "transe"...
exista limite?
ai depasit 500 cu comenzi in curs? eu am dat o comanda de 300 in urma cu cateva zile si aseara nu m-a lasat sa o dau pe a doua pana n-am redus la 200; imi dadea eroare ca am depasit limita.
---------------------------------------
common sense is not really so common
croco21 spune:
Laura, felicitari! Sa-ti traiasca puiul si sa-ti aduca numai bucurii.
http://andrei.seek-on.com/ro/
vl-ad spune:
quote:
Originally posted by felicia74
wow, reduceri 90%?????
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Unde ai gasit reduceri 90% ca eu nu le gasesc
Laura , felicitari, sa iti creasca mare si sanatoasa puiuta
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
felicia74 spune:
Laura Ioana sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si mancacioasa!
Cum nu vedeti reducerile de 90%? Ia uitati:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5234972&SizeCode=00036&Quantity=1&PersText=&ItemId=8&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
http://www.laredoute.fr/vente-la-chemise-imprimee.aspx?productid=324086806&documentid=532907&categoryid=12528467&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
http://www.laredoute.fr/vente-la-ceinture.aspx?productid=324089884&documentid=532907&categoryid=12528440&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Nu sunt cine stie ce produse, dar m-au surprins.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
elyanne spune:
Laura felicitari!!!
Am dat si eu peste reduceri e 90%... dar ce am gasit eu (si imi si placeau) nu aveam masuri... probabil mai sunt disponibile cate una din fiecare... da' macar putea usa puna masura... Sau sunt puse din greseala...
Eu gasisem si la femei si la fetite...
alexia3 vina la oficul postal de care apartii, pe care l-ai si trecut atunci cand ai facut contul... ca te intreaba la un moment dat. Nu-ti vin la usa... si nici la cea cu vama...
Iti aduc aviz in cutia postala (de cele mai multe ori... daca nu, mergi si intrebi la posta, la mesagerie... s ise uita dupa colete externe, chiar si fara aviz)
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... amica
Jasmine spune:
Laura,mamico,ce ma bucur de vestea asta mare!!!!Sa-ti traiasca minunea de fetita,sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ea.