*** LA REDOUTE *** (69)
Raspunsuri - Pagina 14
aissa spune:
quote:
Originally posted by claujroquote:
Originally posted by miki68quote:
Originally posted by croco21
- http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324125770&documentid=281807 - balerini, pe negru lacuit, par comozi si f. usori, si pe astia i-am luat un pic mai scumpi decat acum
http://andrei.seek-on.com/ro/
Croco, balerinii astia i-ai luat marimea pe care o porti de obicei?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
croco, daca ii recomanzi ma incumet sa comand si eu...imi e teama sa nu ma roda, avand in vedere materialul. Am mai luat teapa cu d;astia prea ieftini de la LR...37 mici, 37 mari...etc. Ce zici? Ii recomanzi?
Paris
Eu port 37 dar mai nou imi cumpar incaltari 38 pt comoditate. Balerinii astia i-am comandat 38 si vin la fix, adica chiar fix si in varf, asa ca eu cred ca 38 lor e de fapt un 37 de-al nostru. Deci in nici un caz, daca oscilezi intre 37 si 38 sa nu comanzi 37 ca sunt prea mici, zic eu. Ai mei sunt pe rosu lac si negru paietat.
melku spune:
salutare!
sunt si io pe lista redutistelor de putin timp. am facut o comanda de proba pentru inceput, mi-a placut tot ce-am luat (probate si aratate de voi de n. ori) asa ca am dat o a doua comandaa graaasaaa si frumoasaaa.
abia o astept. pe 10 ian. am dat-o. mai am de asteptat.
pentru Daria mea in principal. Si pentru nepotica mea de 8 ani!
intrebarea pentru voi e urmatoarea: cum e cu promod? ati facut comanda careva si acolo? sunt mai ieftine decat promodurile de la noi?
de ce nu deschideti subiect si pentru asta?
am prins gustul, de...
Sarbatorile de iarna cu Daria!!!
Adina & Daria Virginia (2 nov 2005)
Varsta Daria
claujro spune:
aissa, multumesc! eu port 37...niciodata 38. De aia sunt in maaaare cumpana. Am luat 37 mari de pe LR, 37 mici tot de pe LR...firme diferite. Am piciorl ingust...dar nici sa ma stranga nu vreau. Cred ca o sa iau 38 o pereche si 37 alta...si p'aia care nu sunt buni ii vand. ![]()
Paris
aissa spune:
au 25 cm lungime masurata la exterior talpa, iar in partea cea mai lata, la pernutele de la degete, au 8 cm.
claujro spune:
Daca poti, desigur! Chiar as vrea. Acum mi-am amintit ca noi am luat 38 pantofii aia de la Focsani...Iti amintesti? Ti-au fost buni ca marime?
Paris
aissa spune:
Da, 38 ala imi vine bine, singura chestie la pantoful ala e ca la una din barete imi cade de pe calcai, e prea lejera, de m-a terminat si intr-o zi la Unirea in ditai aglomeratia eu ma schimbam de pantofi (bine ca aveam rezerva la mine) pt ca imi aluneca pantoful din picior si nu puteam sa conduc.![]()

claujro spune:
Multumesc frumos! Mi-am masurat balerinii din garderoba. Iau 38! 
Imi pare rau de bareta aia.Are un elastic acolo si probabil ca ala s-a largit... Si de abia astept sa se incalzeasca sa ii purtam din nou! ![]()
miki68 spune:
Salut fetelor! Mey, ati vazut cum creste
asta de euro? E deja 3,71. Eu nu am mai comandat nimic. Mai am cateva chestii in cos (inclusiv lenjeria aratata de aissa-aia alba cu niste modele, parca machu pichu), insa ma gandesc sa mai stau pana la soldarea "a doua" poate mai scade si euro
. In alta ordine de idei, pentru ca-mi doream de mult, azi mi-am luat de la benvenutti niste ciocate faine, asa mai feminine, lungi, de piele, captusite cu piele, brodate cu ata neagra, cu fermoarul pe exterior, reduse de la 390 la 159 lei. Si, mare minune, i-au placut si sotului (el de obicei imi tot recomanda chestii, mai asa, ca pentru "mamica" lui, de care au fug unde vad cu ochii si prefer sa nu mai cumpar nimic).
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei