*** LA REDOUTE *** (69)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Clau nu s-a largit, oi avea eu un picior mai scurt , faza cu condusul am patit-o chiar prima data cand ma incaltasem cu ei ca de aia si aveam schimb in masina de teama sa nu ma doara picioarele (ca stii ca nu port toace). Dupa aceea ma invatasem si au stat frumusel in punguta in masina, conduceam cu balerini si ma schimbam cand ajungeam la destinatie. Eheee ce vremuri, chiar ca abia astept sa scap de ghete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

quote:
Originally posted by unboticutz

quote:
Originally posted by adeea_ro

quote:
Originally posted by unboticutz

stiati ca exista o limita de valoare totala a comenzilor? la mine e de 500 euro; ma indoiesc ca asa e la toata lumea. spunea cineva pe aici ca are cos de 1000..

ce limita?
eu nu am avut niciodata comenzi mai mari de 500 euro, insa daca insumez, numai anul acesta am dat mai mult de atat... dar in mai multe "transe"...
exista limite?

ai depasit 500 cu comenzi in curs? eu am dat o comanda de 300 in urma cu cateva zile si aseara nu m-a lasat sa o dau pe a doua pana n-am redus la 200; imi dadea eroare ca am depasit limita.

---------------------------------------
common sense is not really so common

eu m mai mult in curs.
am o comanda ne-venita din 31dec de vreo 50 euro, iar in 11 si 13 ian am mai dat cumulat de inca vreo 800. am luat pentru tot "neamul"...
si au venit confirmarile. acum sper sa nu am vreo surpriza.

dar tu aveai bani suficienti in cont?
care ar fi interesul lor sa-ti puna limita? ca doar ei isi "trag" imediat banii, tu stai sa astepti produsele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Fetelor... azi Mara a varsat (dupa masa de pranz si dupa ce nu prea a mancat si a acuzat dureri de burta). Matei la exact la fel. Unul e la Predeal si unul la Bucuresti. Dupa ce au dormit iar au varsat. Amandoi. De la ce Dumnezeu sa fie? Ieri au mancat amandoi la fel (in tabara). Sa fie de la mancare? Dar au mancat ieri si vomita azi? Sa fie de la oboseala si efortul fizic? Sa schiezi nu e usor si au facut efort serios... Nu stiu ce sa le recomand ..tatalui care e cu Matei in tabara si bunicii care e cu Mara. Regim alimentar...si altceva? Ce ma sfatuiti?

Stau ca pe ace aici, stiind ca lor nu le e bine...

Paris

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by camelia_daniela

N-a mai sosit nicio comanda din vechi ????

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

eu astept din 31 dec. sunt putin ingrijorata... mie imi veneau la 8-10 zile pana acum.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by croco21

Eu am o comanda nesosita din 26 nov, nici n-o mai astept si nici nu ma agit pentru ea ca era f. mica (un colier). Am ridicat azi o comanda din 10 dec. si mai astept inca una tot din decembrie asa ca eu zic sa stati linistite ca o sa vina si ale voastre.
Astazi am avut asa:
- http://www.laredoute.fr/vente-longue-parka-matelassee.aspx?productid=324090008&documentid=346107&categoryid=23110319&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16, parka, culoarea Sienei - un rosu-caramiziu-portocaliu, imi place, e lung, drept, blanita de la gluga e de vulpe, cand l-am luat eu era 59E

- http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324125770&documentid=281807 - balerini, pe negru lacuit, par comozi si f. usori, si pe astia i-am luat un pic mai scumpi decat acum

http://andrei.seek-on.com/ro/

cum sunt balerinii? se potriveste marimea? ca si eu ii astept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by claujro

Fetelor... azi Mara a varsat (dupa masa de pranz si dupa ce nu prea a mancat si a acuzat dureri de burta). Matei la exact la fel. Unul e la Predeal si unul la Bucuresti. Dupa ce au dormit iar au varsat. Amandoi. De la ce Dumnezeu sa fie? Ieri au mancat amandoi la fel (in tabara). Sa fie de la mancare? Dar au mancat ieri si vomita azi? Sa fie de la oboseala si efortul fizic? Sa schiezi nu e usor si au facut efort serios... Nu stiu ce sa le recomand ..tatalui care e cu Matei in tabara si bunicii care e cu Mara. Regim alimentar...si altceva? Ce ma sfatuiti?

Stau ca pe ace aici, stiind ca lor nu le e bine...

Paris

pai macar bunica sa mearga cu mara la un medic s-o vada ca banuiesc ca amandoi au aceeasi chestie...si tatal sigur nu gaseste medic in tabara acolo...multa sanatate puiutilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

multumesc, nushu! amandoi dorm acum, sa vedem cum trecem noaptea.

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:

Paris

gandeste-te ce au mancat ca sigur e de la mancare plus oboseala...dar numai de la oboseala totusi nu cred
bine ca dorm poate maine dimineata se trezesc voiosi amandoi si cu chef de joaca si nu le va mai fi rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aghata spune:

quote:

Paris

daca se intampla sa mai verse sa se duca fuguta cu ei la dr. Sa le uramareasac scaunele. Sa nu fie vreo pacatoasa de enterocolita. Cu cat o iei mai din vreme, cu atat e mai bine.
Dar poate e doar o indigestie si maine sunt fresh :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

clau, multa sanatate lui Matei si Marei!

Elyane, ai dreptate, holdul se face la un curs, retragerea la alt curs.
Am verificat comenzile mele;
prima dintre ele e data pe 9 ian, holdul s-a facut la un curs de 3.59 iar azi LR a retras banii la un curs de 3.73; fiind o comanda de 156,75 eur, in lei a insemnat o diferenta de 21,13 ron.

Si nici eu nu cred ca exista limita la valoarea comenzilor; incepand cu 9 ian am depasit 500 eur , adica am dat 5 comenzi .

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput