*** LA REDOUTE *** (69)
Raspunsuri - Pagina 12
elyanne spune:
Intrebare intrebatoare...
Stiu ca eu dau comanda azi... ei imi blocheaza banii (la cursul euro de azi).
Iar peste cateva zile ii si iau din cont ... si aici problema (de cand euro a luat-o pe aratura)
La ce curs ii iau din cont? La cel l-a care i-au blocat? Sau la cel din ziua cand ii iau?
Adica, mi se pare normal sa fie la cursul de cand iau propriu zis banii...
ca ei iau euroi... banca face conversia (si euro n usta pe loc)
Pt. ca io pun pe card fix (cu plus / minus 5-10 ron) cat trebe la cursul de atunci cand merg la banca...
Si de fiecare data a fost ok... pt. ca nici euro nu crestea de la ora la alta...
Acum, daca eu nu mai am alti bani pe card (in cazul in care euro creste pana iau ei banii) ce se intampla?
Blocheaza comanda sau banca face overdraft (sau cum naiba s-o zice... ca nu le am)?
Am inteles de la alte redutiste (care nu prea dau mai rar pe aici
) ca a fost diferenta intre ce au blocat si ce au luat...
Si destul de mare 5-50 ron.
Nu vreau sa ma trezesc ca nu mai vine comanda... ca a crescut eruo...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... amica
Lorenza spune:
Daca ti-au trimis mail de confirmare ,stai linistita,vei primi coletul.Acum cat o sa-ti opreasca de pe card,depinde de banca.Este una,nu vreau sa-i spun numele,la care daca ai fi la ea,ti-ar opri banii la cursul cel mai nefavorabil dintre cele doua momente,cel al blocarii banilor si cel al retragerii.La Transilvania,o banca buna,dupa mine,iti opreste banii la cursul spot al zilei in care ai dat comanda.Oricum nu cunosc practicile tuturor bancilor,am experienta doar cu doua.
elyanne spune:
Aha... comanda e confrimata... am mail... deci vine...
Chiar daca n-am bani suficienti la momentul retragerii lor...
Pana acum n-am urmarit treaba asta... dar o sa fiu atenta acum.
Am salvat cat mi-au spus ca au blocat... si o sa ma uit peste cateva zile, dupa ce ii retrag... sa vad daca/cat difera.
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... amica
camelia_daniela spune:
N-a mai sosit nicio comanda din vechi ????
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
madau spune:
Eu am comanda din 31 dec, am fost la cutie si nema aviz
. Mai are cineva comenzi de atunci?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
quote:
Originally posted by elyanne
Aha... comanda e confrimata... am mail... deci vine...
Chiar daca n-am bani suficienti la momentul retragerii lor...
Pana acum n-am urmarit treaba asta... dar o sa fiu atenta acum.
Am salvat cat mi-au spus ca au blocat... si o sa ma uit peste cateva zile, dupa ce ii retrag... sa vad daca/cat difera.
Daca nu ai bani suficienti la momentul comenzii...si 1 eurocent sa=ti lipseasca nu iti ia comanda. Si iti ia atat cat ti-a blocat..nu mai mult sau mai putin.
Paris
camelia_daniela spune:
Madau, si eu am o comanda din 12 decembrie 07(care nu e chiar a mea) care nu mi-a venit !
Fir-ar sa fie de comanda!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
nushulica spune:
quote:
Originally posted by madau
Eu am comanda din 31 dec, am fost la cutie si nema aviz. Mai are cineva comenzi de atunci?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
mada eu am comanda din 31 decembrie si n-a ajuns nici l-a mine...s-o fi inzapezit pe undeva
au fost si multe zboruri anulate si a mea e mica vine cu avionul sigur
croco21 spune:
Eu am o comanda nesosita din 26 nov, nici n-o mai astept si nici nu ma agit pentru ea ca era f. mica (un colier). Am ridicat azi o comanda din 10 dec. si mai astept inca una tot din decembrie asa ca eu zic sa stati linistite ca o sa vina si ale voastre.
Astazi am avut asa:
- http://www.laredoute.fr/vente-longue-parka-matelassee.aspx?productid=324090008&documentid=346107&categoryid=23110319&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16, parka, culoarea Sienei - un rosu-caramiziu-portocaliu, imi place, e lung, drept, blanita de la gluga e de vulpe, cand l-am luat eu era 59E
- http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324125770&documentid=281807 - balerini, pe negru lacuit, par comozi si f. usori, si pe astia i-am luat un pic mai scumpi decat acum
http://andrei.seek-on.com/ro/