Mamici de iulie-august 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 9
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by Loredana_
Buna,
Imi pare bine sa va gasesc...
Si eu sunt o viitoare mamica10+
Referitor la concediu, din cate stiu eu nu ai dreptul decat la concediu aferent lunilor lucrate.
De ex. daca lucrezi din anul asta 6 luni o sa ai concediu 1.75 * 6 luni = 10 zile sau maxim 11
Loredana
Bine ai venit!
Daca vrei sa te trecem pe listutza ne trebuie datele tale adik data nasterii, data ultimului ciclu si data probabila a nasterii.
Sarcina usoara si bebe sanatos si papacios!

Primele 10 mesaje iti vor fi moderate deci apar mai greu nu imediat ce le scrii dupa scapi de moderare.

---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)Bebe 2
Loredana_ spune:
Buna,
Datele mele sunt:
DN 24.07.1982, UM 02.11.2007, 08.08.2008
Bine v-am gasit!!
In legatura cu mesajele,... nu imi fac probleme..intentionez sa fiu activa :D
10+
vias spune:
legat de concediul de maternitate...si la mine o sa fie o problema..aici la mine in firma cine sta in conc de maternitate mai mult de 6 luni...PA servici..asa ca...toate decid ce vor mai mult...sa stea cu bebe sau sa castige bani..
pustai
M&M spune:
Loredana, bine ai venit!!! Sarcina usoara si bebe sanatos!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
8+
boticelina spune:
Sybille si eu te "stiu" si te admir, sincer povestea ta e mai impresionanta si eu cred ca tu esti mai curajoasa decat mine 
Aveti dreptate, needy child se refera la un copil care are nevoi emotionale mai mari decat ceilalti copii, ale caror frustrari se manifesta mai pregnant, are nevoie de atentie mai mare din partea parintilor, de activitati in comun cu ei mai mult decat alti copii. Pur si simplu trebuie sa i se aloce mai mult timp, sa fie stimulat mai mult.
Monica
si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 13+
"If you are unware of your choices, then you have none"
narcisa.s spune:
quote:
Originally posted by camy_pus
legat de concediul de maternitate...si la mine o sa fie o problema..aici la mine in firma cine sta in conc de maternitate mai mult de 6 luni...PA servici..asa ca...toate decid ce vor mai mult...sa stea cu bebe sau sa castige bani..
pustai
Pai Cami pe ce baza legala va concediaza daca stati mai mult de 6 luni in concediu de maternitate??
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa 12+
Chuny spune:
Mersi, Monica.
Si mersi de explicatia conceptului de needy child.
Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir
oanasm spune:
loredana bine ai venit! sarcin ausoara cu bb sanatos iti doresc!
camy cum adica pa servici daca stati mai mult de 6luni in maternitate!? exita o lege care-ti da dreptul la 2 ani, iar pe nagajator il obliga sa te reangajeze dupa acesti 2 ani!
baby r, dma, new ioana veniti si voi la pelr! ca-mi fac griji!
Oana
7+ 
o noua viata
ancadragoman spune:
Cu Bbay_r am vb eu zilele trecute si este bine,l-a vazut pe bb la eco cum dadea din maini si din picioare.![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
oanasm spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Cu Bbay_r am vb eu zilele trecute si este bine,l-a vazut pe bb la eco cum dadea din maini si din picioare.
ancade
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
merci ancutzo!!! voi ce mai faceti!? cum e Maria? cumintzica!? va pup...transmitei si lu' babyr ca o pup!
Oana
7+ 
o noua viata