Mamici de iulie-august 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Noi suntem bine si ne pregatim cu emotii de botez,pe 19 ianuarie.
Fata este cuminte rau ,cateodata ma si mir de ea si nu plange decat daca are ceva.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Noi suntem bine si ne pregatim cu emotii de botez,pe 19 ianuarie.
Fata este cuminte rau ,cateodata ma si mir de ea si nu plange decat daca are ceva.

poze

povestea nasterii

deja botez!? ce fain...cum trece timpul...parka nu demult erai cu burik de 20 si cva de s si intrai pe la aspirante.....sa va traiasca Maria..sanatoasa si fericita!

Oana
7+
o noua viata

Mergi la inceput

Oana multumim mult de tot si odisee placuta iti doresc si linistita

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

AM REVENIT..astazi am iesit mai devreme cu o ora...
DANA,imi pare f rau pt ca esti dezamagita de dr,dar gandeste pozitiv,bebe e bine,indiferent ce sex are si asta e tot ce conteaza!si eu la sarcina cu cris am avut placenta inserata jos,la 18 sapt am facut si hemoragie din cauza asta,dar cu tp s a ridicat si totul a fost bine,ceea ce iti doresc si tie!cat despre ochii lui cris,tati are ochii albastri si nu e cel din poza,acela e cumnatul meu,fratele sotului.sotul apare si el pe undeva prin poze,e cel care sta langa cris cand acesta e pe o motocicleta de jucarie.
ANKA LAURA,i ai luat pana la urma costum din cora?
MAGHYC,ai avut o sarcina tare grea,dar ceea ce conteaza e ca juniorul e sanatos.eu am boala aceea pe care ai crezut tu ca o ai in urma analizelor de la fundeni,am lupus anticoagulant si tb sa fac toata sarcina cate o injectie cu heparina,dar m am obisnuit,imp e sa fie copilul bine.si la cris am facut si slava domnului ca e sanatos!
CRISTINA,e posibil sa ai in col inf aceea cu klebsiella,acest microb de obicei da inf urinare.si eu am e coli depistata tot la cultura de col,desi inf urinare nu fac.dar stai linistita,nu cred ca afecteaza copilul.tb sa faci o antibiograma si pe baza ei med iti va recomanda antibiotic permis in sarcina.
COCA,bunicii lui cris,din pacate,nu sunt asa cum ar trebui.soacra si socrul meu sunt divortati,ea locuieste in bucuresti,iar socrul sta in niste conditii improprii,cu wc in curte si din pacate e prieten cu alcoolul si certat cu igiena.si f f zgarcit,lui cris nici macar o banana nu i aduce.tata,atunci cand il duc pe cris pe acolo nu l lasa sa puna mana pe nimic,iar pe mine si pe fratele meu ne a batut animalic cand eram copii,eu am mancat bataie inclusiv cu bastonul de politie.noi am fost educati astfel incat trebuia sa le vb parintilor cu //matale//,n aveam voie sa le spunem ca mint,pt ca mancam bataie,pt ca//parintii nu mint niciodata,ei doar pacalesc//..mama mea l a lasat pe fratele meu la mama tatalui meu,adica soacra ei...m a ales pe mine sa locuiesc cu ei nu ca m ar fi preferat,ci pt ca bunicii ii placeau baietii.din cauza asta,fratele meu are niste probl de comportament pe care nu vreau sa le discut aici..,insa intotdeauna s a simtit dat la o parte de ai mei...sunt multe de povestit,unele lucruri poate v ar oripila,dar vreau sa va fac sa intelegeti de ce nu am eu curajul sa l las pe cris cu bunicii...
17+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Ma tot uit pe prima pagina poate mai apare veun carucior albastru .Dar nimic!
Iam spus sotului ca deocamdata doar al nostru e baietel restul fetite.Si el a zis ca fisu e ,,smecher,,printre atate fetite ca ar trebui sa le facem cunostinta
Am cumparat o revista si am mai gasit carucioare dragute www.chicco.com imi place trio4me dar cred ca si costa si altul www.neonato.it
Sambata ma duc pe la magazine sa vad si preturile.
ELLA16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu sunt o persoana care nu prea a fost crescuta cu carne...in cel mai bun caz facea mama ciorba de pui..dar in rest mancare fara carne,fara mezeluri,felul 2 intotdeuna fara carne...drept pt care nici acum eu la randul meu nu gatesc cu carne,iar lui bb nu-i place deloc carnea si nici sa nu auda de dulciuri
masa mea incepe: dimineata lapte+cereale integrale
in timpul zilei poate un sandwich sau un iaurt
seara mancare fara carne+ un mar
dar eu tot ma ingrash
si vb ceea gatesc fara grasimi de exemplu: ciorbica de fasole,de cartofi...spanac cu ciuperci...crema de zahar ars...legume la cuptor...salata verde(de 2 zile pap seara o salata verde)...salata de vinete fara maioneza...piure de fructe ... varza calita...mar granny neaparat...cam asta pap eu..specific ca painea e ff putina o felie 2 pe zi...dar tot pun pe mine..
si sa nu ziceti ca-s nebuna ca vreau sa tzin cura..dar chiar am citit multe carti despre nutritia la gravida..iar carnea se inlocuieste cu oua fierte,fasole,nuci,seminte...lapte beau=calciu....salata pap=fier....fructe pap...ideea este ca acopar cerintele zilnice

Ana-Maria17+
am oMARIA!!!AMR 23sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Ana nici eu nu am mancat carne cat am fost insarcinata,nu puteam

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mona - nu am luat din Cora salopeta ci... din Franta A gasit-o prietena mea din nou la Carrefour la ei. Este asta
Poti da click pe afficher une photo plus grande.
Atata doar ca nu avea manusile, si a luat-o redusa. Nu ma deranjeaza ca nu are manusile. Ma bucur tare mult ca a gasit-o. Eu nu am luat-o in decembrie si mi-a parut tare rau, iar apoi a disparut complet. Trebuia sa o iau chiar daca nu mai aveam loc in bagaj, si mi-o trimitea ea ulterior. Acuma mi-o pune la Altassib.
E super salopeta, am pipait-o atunci. E impermeabila si cu dublura pe picior, cu elastic... e grozava.

Anca 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Helloooooooooooo

Am scapat de paranoia cu pliul nucal- mi-au venit astazi rezultatele de la dublu test si ma incadrez in grupa cu risc redus. Oanasm, Vicky, Didi, Anaxena- va multumesc din suflet pentru info si ajutor

Anaxena- nu icerca sa ne convingi ca esti grasa- mie mi se pare ca ai o burtica absolut adorabila!

Annababy- eu zic sa nu te cramponezi de doctorii barbati- eu merg la un doctor barbat dar niciodata nu s-a comportat astfel incat sa imi induca cel mai mic disconfort.

Violeta9, Mobiq, Loredana- bine ati venit!

Magghyc[/b]- m-a impresionat povestea sarcinii tale- important e ca Nic e bine acum

Pupicei tuturor

Ralu
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Fetelor sunt disperata!Inainte de a pleca in vacanta de sarbatori,mi-a iesit Igg rubella-negativ.(Igm nu am facut)Doctorita mi-a spus sa am mare grija,ca nu sunt imunizata,sa nu intru in contact cu copii etc.Acum,intoarsa acasa am refacut testul si mi-a iesit-Igg rubella-pozitiv,iar Igm rubella-negativ.Am inteles ca exista un test de depistare a infectiei recente,dar am sunat la Cantacuzino si la inca doua laboratoare si mi-au spus ca nu se mai fac.In sinea mea,sper sa fi fost gresite analizele dinainte de sarbatori.Voi ce credeti?Puteam sa fac rubeola si totusi Igm sa iasa negativ?????Cunoasteti un loc unde se pot face analize pentru depistarea infectiei recente cu rubella????

Sursula 9+

Mergi la inceput