Mamici de iulie-august 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Dyanira, nici macar nu ti-a zis ce analize sa faci???

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

dyanira ce povestesti tu suna a un fel de disgravidie (greturi ceva mai pronuntate decat este normal). Daca se acutizeaza si te dezhidratezi foarte mult din cauza varsaturilor este posibil sa ajungi la spital pentru niste perfuzii, ca sa te puna pe picioare, dar sa speram ca nu va fi nevoie. Tensiunea este insa o problema, am citit chiar azi la subiectele medicale, tot pe DC, despre o gravidutza aflata fix in situatia ta si care a dat detalii despre tratamentul ei. Poate gasesti subiectul ei, primise si raspunsuri documentate.

Nici mie primul control nu mi s-a parut cine stie ce, eu ma pregatisem, eram gata sa-i dau doctorului orice amanunt vroia, imi facusem eu o anamneza, istoric al familiei, eram cu temele facute si el m-a intrebat doar varsta, sarcini anterioare, avorturi anterioare si pa. Nici macar de alergii n-a intrebat desi aveam ce sa-i spun, din pacate. Dar eco a fost transvaginala insa, aveam 6s4z.

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/sets/72157603515288985/" target="_blank">gargaritza 13+

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Bujo merci pentru raspuns.Si celorlalte care mi-au raspuns le multumesc dar pe Bujo o stiu de la aspirante optimiste si mi-e draga.Bujo iubita cat a durat la tine starea asta ca ai zis ca pe la 6 saptamani te-a apucat?
Mai astept raspunsuri si de la alte gravidutze si va rog mult nu ma uitati cu cartile in format electronic.

Diana
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Dyanira, nici macar nu ti-a zis ce analize sa faci???

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Dyanira m-au tinut vreo 2 sapt jumater cu greata permanenta. Si cand zic permanenta inseamna inclusiv noaptea. Ma trezeam cu o greata infernala si ma chinuiam sa inghit niste grisine insipide ca sa am ceva in stomac si sa beau apa. Alte lichide noaptea imi lasau un gust amar care mai rau facea. Ideea e ca nu-mi permiteam sa astept sa se goleasca stomacul ca era groaznic. Apoi dupa 2 sapt s-au oprit brusc, m-am trezit fara nici o greata de am intrat in panik. Am mai avut greturi doar dupa-masa si seara care treceau tot asa, cu o mancarik buna, ca iaurturile si covrigeii nu mai puteam sa-i suport. Pe mine m-a ajutat cand am reusit sa vomit cate putin, park se decongestiona stomacul. Si de la 8 la 12 sapt am avut greturile astea seara, cu cate o varsatura cam la 3 zile. Acum vad ca nu mai am deloc de cateva zile, poate doar cate-o grimasa tot asa seara dar in rest pot manca lejer. Dar nici acum nu astept sa mi se goleasca stomacul.

bujo 13+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

O veste buna: m-au anuntat acum de la serviciu, dupa ce s-au interesat si ei cum e legea, ca voi beneficia de toate cele 21 de zile de concediu de odihna ale acestui an, chiar daca o sa plec si in concediu de maternitate .

Didi 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Narcisa merg la dr. Bacila.
Cristina analize mi-a dat ce sa fac am uitat eu sa spun,Azi am mers la medicul de familie sa imi recolteze sange pentru analize si m-a costat 2 mil jumate ca erau cateva analize care nu sunt subventionate (toxoplasmoza, ceva anticorpi, si inca una nu mai stiu cum ii zice).
Unde pot gasi subiectul cu gravidutza care avea probleme asemanatoare cu ale mele?

Diana
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

quote:
Originally posted by Didi81

O veste buna: m-au anuntat acum de la serviciu, dupa ce s-au interesat si ei cum e legea, ca voi beneficia de toate cele 21 de zile de concediu de odihna ale acestui an, chiar daca o sa plec si in concediu de maternitate .

Didi 13+

Didi bravo, congratulations!

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

of...v am citit cu atentie,mai ales pe mcoca si boticelina..si nu m am suparat,chiar deloc..doar ca,teoria nu se pupa niciodata cu practica..cris e un copil tare destept,insa are un dram de rautate..si asta nu de azi,de ieri,ci inca de cand s a nascut.stiu ca pare putin exagerat ce spun,dar asa e.oricat de mult ai incerca sa educi un copil,mai e si chestia aia nativa,careia n ai ce sa i faci...de ex,eu am o prietena care are gemeni,fata si baiat.i a educat pe amandoi la fel si totusi,copiii sunt firi total diferite..nu neg faptul ca l am rasfatat pe cris si ca l rasfat in continuare.dar,credeti ma,atunci cand a fost vb de pedepse,i le am aplicat.am incercat sa l si inchid pt cateva minute in camera,recunosc,cu rusine,ca l am mai si atins la fund uneori,ca de ex,atunci cand a sarit pe burta mea...dar nimic nu are efect!!
eu am fost extraordina de stresata si de panicata in tp sarcinii trecute si am gandesc ca asta s a repercutat asupra lui..in plus ,eu si sotul suntem 2 firi f impulsive,copilul cui sa i semene?va spun sincer,uneori ma enervez f tare,dar cand il vad cat e de destept si de frumos si ma gandesc cat de mult m am chinuit sa l am si cat de stresata am stat sa nu aiba probleme,nu vreau sa l manii pe dumnezeu si sa imi doresc mai mult de atat..ma gandesc ca pe parcurs ce va creste se va mai schimba..ca sa va mai destind,hai sa va zic ceva amuzant/cand am fost luni la pantelimon,am trecut prin cora si i am promis lui cris ca i iau un cadou,pt ca era ziua lui,sf ion.ajunsi in magazin,i am luat un costum de fas si o masinuta pe care a si a ales o el.ajunsi la casa,tipa de acolo nu gasea codul la masinuta si ne a zis sa mai asteptam pana vine o colega,dar noi i am spus ca renuntam la masinuta,pt ca ne grabeam sa ajungem la dr.cris n a vazut ca n am luat masina,pt ca se uita la nu stiu ce.ajunsi in masina,mi a cerut masinuta si i am spus ca n am mai luat o.//pai nu mi a i zis ca mi iei un cadou??..m a intrebat.//pai ti am luat cadou un costum de fas////nu mi tb costum de fas,vreau masina////nu are mami masina//,//da mi costumul sa l arunc pe strada,ca nu mi trebuie//si a inceput sa se agite...//da mi l, da mi l sa l arunc pe strada//si tragea de costum.enervata,i am spus//mami,potoleste te,ca te arunc pe tine pe strada//la care cris,f inocent,imi raspunde//da sa ma arunci pe trotuar ca pe strada ma calca masinile//..normal ca am izbucnit in ras...
revin..
17+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Diana, aici gasesti subiectul cu graviduta aflata in situatia ta.

Cat despre carti, fetele ar dori sa nu mai dam parola. Daca aveti facut un mail comun la odiseea voastra, da-mi te rog adresa si-ti fac eu forward la toate materialele de pe mailul nostru pe mailul vostru.

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 13+

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput