Mamici de iulie-august 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mada, Flo sper sa imi treaca starile astea!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Flo incearca sa-l obisnuiesti in pat inainte de venirea bebelui, ca altfel gelozia o sa fie mareee. Nu trebuie sa aiba impresia ca bebele l-a alungat din patut. Incerca sa-l convingi cu chestii de genul : copii mari dorm in pat, bla, bla, alegeti impreuna patul sau lenjeria.

Madina eu le-am luat la socrii de craciun steamer tefal, cu 3 etaje, care e super ok. Ei sunt extrem de multumiti.

_
Vicky 16+

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Io as sugera chiar sa desfiintezi patutul pana la venirea lui bb2, in nici un caz sa nu-l lasi sa creada ca bondocu asta nesuferit l-a alungat din patutul lui. Spune-i ca s-a stricat patutul ca e e prea greu sau inventezi tu ceva. Daca n-o sa mai fie patutul n-are de ales.

bujo 13+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Daca tot a venit vorba de manacare sa va spun si eu meniul meu. Dimineata o cana de lapte + 4 biscuiti pentru mic dejun, cu fibre. La pranz o salata mica, o bucata de carne, legume, iaurt, 2 fructe, seara o salata cu mai multe chestii (ceapa verde, rosii, castraveti, cartof, sau branza, sau ou). Mie nu mi se pare mult

_
Vicky 16+

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

mada, eu am facut astazi un bors de vacuta (nu am mancat inca din el ca mai aveam ciorbita de cocos si am terminat-o pe asta intai) si niste orez cu legume (ceapa, morcov, pastarnac, telina, ardei rosu) foaaarte bune si mai trebuie sa fac ceva fripturica, dar asta maine, cred ca bag un pui in cuptor, il "cracanez" si il bag asa intreg in cuptor dupa ce ii dau cu sare si alte condimente... Si eu sunt in pana de idei mai ales ca de acu nu mai gatesc separat pt Adrian, pe 20 face un an si e mare, asa ca ii dau ce mancam si noi ca oricum eu nu prajesc niciodata nimic, nu fac mancare grasa (aleg grasimea f f f bine) si nici din carne de porc nu gatesc...
Abia am terminat niste mazare cu carne de vita.... Dupa ce s-o termina mancarea pe care am facut-o astazi nu stiu ce o sa mai fac...
Poate ne mai dam idei una alteia....

13+ si Adrian (20.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Burticilor, ce activitate!!Citesc si eu penultimul capitol si revin...Cristina 26 inca si eu am ametzeli dimineatza si in cursul zilei si stare de voma...Si multa multa saliva.
Dimineata de obicei mananc ceai cu sanvis de curcan si branza, sau cereale cu iaurt sau cacao cu lapte, la pranz de obicei mancare chinezeasca, gratar de pui cu legume, ceva orez sau cartofi iar seara un strugure, un fruct ce-i prin frigider, o salata...cam asta. nu pot sa mananc avocado, porc, imi plac stafidele si apa minerala cu mult acid...daca nu e pepsi...ma duc sa va citesc din urma

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Daca stiti niste retete faine de facut la steamer sa-mi spuneti si mie ca eu am unul de vreo 3 ani si nu l-am folosit decat de vero 5 ori pana acum, si atunci mai mult pt cartofi natur. Am facut o data si peste si a iesit ok, iar orez am incercat de vreo 3 ori si m-am lasat pagubasa pt ca nu se fierbe nici intr-o ora si jumatate. Asa ca eu il tin frumos de decor.

Anna 13
AMR 27
vinebarza
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

M-am intors....tot nu stiu ce am. Nu a reusit sa vada si nu e ca s-a straduit prea mult. M-a dezamgit enorm!! In primul rand a uitat sa se uite la fibrom.....cand ma imbracam i-am zis si ea de colo ca s-a uitat la inceputul ecografiei. Dar minciunile astea poate sa le spuna la un catel. Ca noi am vazut foarte bine unde s-a uitat. Deci, a mintit ca s-a uitat la fibrom. Pe urma, mi-a dat vestea ca am placenta jos. Sunt tare necajita. Stiu ca nu se poate diagnostica placenta previa pana in saptamana 28-30.......dar nu e imbucurator ca pana la ora aceasta placenta nu a urcat. Eu sangerari nu am avut deloc.....in afara de sangerarea maro din ziua 28 a CM. Am citit cate ceva pe internet dar nu e ca m-am linistit. Sunt suparata rau.

MADINA mie mi se intampla asa ceva. Si asta de anul trecut din mai de cand am facut chiuretajul. Trece. E o mica inflamare a acelui loc. Nu stiu de ce a aparut. Eu aveam vreo 5 ca astea nu au reusit sa-mi prinda vreo vena si de aceea m-au intepat in veselie.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Danangie, nu te necaji...Bb-le tau e puternic si curajos si n-o sa va dea pe voi gata o tanti care nu stie pe ce lume traieste...Uite fostei sotii a lui Vil (sotul meu) i-au spus doi doctori cand era in luna a treia sau a patra ca bb nu mai are activitate cardiaca si ca trebuie chiuretat. Doi doctori...Si Vil a refuzat sa o lase sa faca, au mers la al treilea doctor care le-a spus ca bb e in regula doar ca e foarte linistit si tacut, atata tot. Acum bb-le ala fara activitate cardiaca are 20 de ani si e student...Du-te la alt doctor, nu te lua dupa ce-ti spune primul si nu dezamagi. Pana la urma sunt si ei oameni si pot gresi

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Salutare si La multi ani!, sa aveti un an bun cu bebei sanatosi!

Nu stiu daca va mai amintiti de noi, am lipsit cam mult pt. ca am avut ceva probleme cu sarcina, am stat in pat cu tratament. Acum e totul ok, bebe e bine, nazdravan si marisor.
Greturi nu mai am, insa nu pot manca orice, am contractii dureroase si am slabit 5 kg.

Analizele sunt bune, calciul e mai prost, ca de obicei, insa nu pot lua fiindca poate produce contractii. Asa ca mananc lactate cat pot.

Nu am cum sa mai recuperez atatea capitole, dar promit ca de azi voi fi la zi.

Pupam toate burticile!

Diana 13+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput