Mamici de iulie-august 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claui spune:

Oanasm, Magghyc multumesc mult pt raspuns. sunt cu mult mai linistita si cred ca o sa schimb si dr, desi era cunoscuta ca fiind una buna. Sarcini usoare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Monica si Eduard bine ati venit, sunteti pe listutza! sarcina usoara si bebe sanatos si papacios.
Flo eu de ex dim pap ceva paine prajita unsa cu unt si gem si o cana de lapte ca painea imi tine mai de foame sau ceva cereale din alea special k cu lapte. La pranz daca mi-e foame tare fac niste oua scrob sau fierte cu niste salata sau ce legume simt ca pot papa si seara depinde ce fac pt Flo da nu pap prea mult ca nu pot. In rest bag apa multa si fructe si legume cat incape. Oricum la cina noi nu mai mancam de mult prajeli si chestii greoaie incercam cat mai healthy sa papam carnea e la gratar rar porc mai mult pui curcan peste, incercam sa papam cat mai multe legume ca aici e chestia cu 5 a day adik sa papi 5 portii de legume si fructe pe zi si ne chinuim sa atingem targetul luam oragnic in genere care nu sunt prea scumpe ca sunt bune si cam asta e la noi cu papa.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Violeta imi pare rau cu doctorita da, dar crek trebuie sa ne sumam riscul avand in vedere ca nastem vara in plin sezon de concedii. Eu deja incerc sa ma resemnez ca poate pleaca in concediu sau la cine stie ce congres si nu ma asista la nastere. In schimb ma interesez cam cu cine as avea sanse sa nasc. Daca o sa nasc la clinica privata cum intentionez o sa pic pe maine bune oricine ar fi. Daca insa din nush ce motiv ajung la maternitate, sa ma ajute DD ca acolo nasti cu cine e de garda, inclusiv rezidenti. Si te apuca strechea ca nu toata lumea sta sa-ti planga de mila.
De mancat si io incerc sa pap sanatos da recunosc ca ma scap ocazional si la junkfood. Dimineata pap cereale integrale cu laptic sau cate un ou fiert sau ochi. La pranz niste sandwichuri cu cascaval, snitel sau ce mai am pe acasa pt servici iar seara ciorba, tocanita sau ce e gatit de mama. Fructe si lactate la greu si ceaiuri si apa cat intra.

bujo 13+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna fetele!
Mobriq si Violeta29 bine ati venit va doresc sarcina usoara si bb sanatosi!
Referitor la pliul nucal eu am avut 1.5mmsi am facut la 11 sapt .Doctorul a zis ca e ok.
FLO eu acum fac pui la cuptor si legume la ,,aburi,,Am cumparat ieri o chestie de poti face legume carne al vapore.Am vazut ca faceau reclama la tv si am zis sa incerc si eu.Acum ii fac proba incerc sa maninc sanatos dar.....imi place tare mult fast food ul
A m uitat sa multumesc celei ca a pus caruciorul si la mine
Am si eu o intrebare ce fel de camasa de noapte trebuie sa cumpar cu nasturi?Ieri mi am cumparat halat si pijamale ca luni ma duc la spital si as vrea sa cumpar si o camasa de noapte ptr mai tarziu dar nu ma pricep.
Sincer nu prea port dar de nevoie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

..buna fetele,

am fost la dr azi..si e hidrosadenita, una dintre voi a zis ca poate fi, asa ca...stau pansata...sper sa treaca cat mai repede...zice ca oricum e o infectie...dar nu am ce face...
..am citit ce ati scris...si cand aud ca unele dintre voi nu aveti burta ma crucesc....mie toata lumea imi da macar 5 luni de sarcina...am o burta MARE!!!!...si niste sani imensi...dar IMENSI..., care ma mananca non-stop...la servici imi vine sa ma scarpin mereu...parca mi-e si rusine...

...am mai vazut ca deja va uitati dupa carucioare, hainute....vreau si eu...dar nu pot acum.....trebuie sa termin de aranjat casa......cred ca eu voi fi prima si ultima care o sa iau copilu' din maternitate in fundul gol.....si nu o spun in gluma...aoleu....aoleu!!!!!

...si sunt invidioasa ca toate sunteti cu sotii vostrii care va ajuta...numai al meu e plecat in Franta...si eu raman singurica aici....as vrea sa vina si Cristi (sotul meu) sa-l vada pe bebe...dar daca nu se poate???

...va pup pe toate...felicitari pt cele care va-ti vazut puisorii si sunt bine

Cami 13s

pustai

Mergi la inceput

Ella si noi tot am vrut sa luam din asta cu aburi ca sa papam mai sanatos bine ca si noua ne plac fast foodurile da ne chinuim din rasputeri sa papam sanatos in cel mai rau caz luam pizza, incerc sa evit mcdonalds kfc etc cu toate ca uneori am asa o pofta mai pap dar mai rarutz incerc si acolo sa iau ceva mai sanatos gen bagheta din aia cu pui si salata sau ceva nu chiar hamburgeri.
De la ce firma ti-ai luat ala cu aburi? Si cat ai dat?
Camy imi pare rau ca esti sg stiu ca e greu dar ce sa facem daca trebuie trebuie, capul sus si fii curajoasa si optimista si sa treaca cat mai repede perioada asta. te cam inteleg cu casa ca si noi abia ne-am mutat bine nu e cumparat tot in chirie stam dar si noi renovam si facem ne-a trebuit si mobila inca mai trebuie sa mai luam si toate is scumpe dar speram pana vine bebe sa reusim sa terminam sa fie frumos in casa.
Fetele cu doi bebeii cum o sa ii tineti pe bebeii? Ma refer cat e mic na o stea cu voi in camera dar apoi ii puneti impreuna sau cum?
Ca noi sincer nu stim cum sa facem adik pana pe la 7 luni bebe 2 sta cu noi in camera fata are camera ei dar e ceam mai mica si sa ii puenm amandoi in camera numai daca luam pat etajat sau sa renovam din nou la etaj si dorm nr 2 care il aveam pt oaspeti sa il facem camera copiiilor si dorm cel mic de oaspeti dar in ala mic nu incape pat dublu. Nu stiu cum ar fi mai bine. Si ar mai fi o pb, daca is fata si baiat cum facem ca unul o sa vrea masinutze si fata printese pe perete fac jumate jumate camera? Ca pana reusim noi sa ne mutam la o casa mai mare mai dureaza. Uff pb mari.

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Camy, ma bucur ca nu e ceva grav...
DEspre soti, eu iti zic ca al meu din 7 zile pe saptamana jumatate din ele este plecat din localitate, iar in celelalte vine nu mai devreme de 8, chiar si 9....asa ca ajutorul lui este nesemnificativ...bine ca este in week end dar as vrea si eu sa fie mai mult acasa dar daca asta este serviciul!!!!!
In ce priveste mancarea, azi am bagat asa:
Dimineata: o cana cu lapte cu cativa covrigi din aia mici; eu dimineata beau ori lapte ori iaurt cu ceva...
La pranz: ciorbita de cocos si niste pilaf cu legume, mmmm ce bun a fost;
Pana deseara o sa mai mananc o portocala, o mandarina, ceva si bineinteles o sa ciugulesc dulciuri...Apa si ceaiuri incerc si eu sa beau, cateodata beau mai multa, cateodata nu....

13+ si Adrian (20.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Scriu aces mail pentru Monalac, care sper sa nu se supere prea tare. In general (adica nicioadata) nu imi dau cu parerea despre cum isi cresc oamenii copiii, e treaba lor si basta. De data asta, m-am gandit mult, si pana la urma mi-am zis hai sa scriu, ca e doar o parere si nu poate sa se supere asa de tare. Nici macar nu trebuie sa ia in considerare ce am scris.

Buun. Mona, stiu ca l-ai avut pe Cris cu mari greutati si poate de aici vine si extraprotectismul tau fata de el. Totusi eu consider ca la 3 ani (chiar mai devreme) te poti intelege cu un copil, trebuie sa-i impui niste reguli, limite. Nu el face legea in casa, ok tipa, so what, sa tipe, tu esti adultul si trebuie sa te asculte. Eu cred ca copiii trebuie invatati ca nu totul li se cuvine, ca altfel vor avea un mega soc mai tarziu. Copiii chiar au nevoie de o incadrare mai mult sau mai putin stricta, deoarece asa se simt in siguranta, si sunt fericiti. Gandeste-te cum o sa fie cand va veni si bebele. Vei fii la capatul puterilor.

Iarasi, nu cred ca ai facut (si faci la fel in continuare) bine sa il tii pe Cris numai si numai cu voi. Voi in ro, aveti sansa de a avea bunici, care pot sa ajute din cand in cand spre bucuria tuturor (copiii sunt rasfatati de bunici, bunicii profita de nepoti, parintii au putin timp sa respire, sa-si incarce energiile). La fel cu gradi. Nu trebuie sa te paranoizezi ca nu sunt conditii. Tu nu ai fost la gradi cand erai mica ? Nu ti-a placut ? Copiilor le place in compania altor copii, si e tare diferit de mesul in parc in sunt si parintii de fatza. Acum si cu bolile la fel. Trebuie sa le faca atunci cand e mic, ca face forme mai usoare ; sau poti sa il vaccinezi, astazi exista vaccinuri pentru toate bolile copilariei.

Sper sa nu am devenit oaia neagra a acestei odisei. Si Mona, poate dupa ce iti trec nervii pe ce am scris, te gandesti 5 min :)) ca nu am scris cu rautate, ci din contra cu multa dragoste fata de tine.

_
Vicky 16+

Bebele casei

Mergi la inceput

Apropo de mancare voi ce mai gatiti? Ca eu sincer nu mai am idei, mereu fac cam aceleasi feluri am zis ca imi iau cartile de bucate sa mai incerc si alte retete ca parca prea ma invart in jurul acelorasi meniuri.
De ex Anaxena mi-a dat ideea cu, cartofii copti ca de mult nu am papat. Mai ziceti si voi din cand in cand ce mai faceti bun ca eu is mereu in pana de idei.

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Si eu vreau sa imi iau aparat din ala de fiert la aburi, steamer parca se cheama, cica este f bun...o sa imi iau si o sa va spun...
Mada, eu cred ca dupa ce o sa mai creasca si bebe pe care o sa il nasc o sa ii pun pe amandoi copiii in aceeasi camera, indiferent daca va fi fetita, ca o sa fie diferenta mica intre ei: un an si jumatate...pana vor mai creste asa vreau sa ii tin...Bine ca dupa ce nasc il mut pe Adrian in sufragerie si pe bebe mic o sa il tin in camera cu noi....oricum o sa las usile deschise ca sa il aud si pe Adrian...
Si noi trebuie sa mai facem ceva modifficari in apartament ca sa incapa si bebe mic, sa punem parchet peste gresie ca sa nu raceasca asta micu ca nu te mai intelegi cu el si o ia de-a busilea pe gresia asta rece si trebuie sa il pazesc...asa pun parchet si nu o sa mai fie asa rece... La primavara trebuie sa zugravim in tot apartamentul, sa mai ducem din mobila care nu ne mai este necesara ca trebuie sa mai incapa un patut si lucruri , in general trebuie sa mai duc de aici, ca nu mai am loc, sifonierele sunt ticsite efectiv...
Noi tot zicem ca o sa ne mutam, vrem casa dar e cam greu, spper sa reusim pana la urma...
Hai ca devin plictisitoare!!!!

13+ si Adrian (20.01.2007)

Mergi la inceput